Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רכב - התקציב עד 13 אלף

sloopavik
שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רוצה לקנות מכונית, 10-13 אלף.. זה מה יש לצערי.

מחפש אוטו שמיועד אך ורק לצרכים שלי. משהו שיקח אותי ממקום למקום. כמה שפחות הוצאות... כלומר חסכוני בדלק וכמה וכמה שיותר טיפולים זולים - אני לא מהאלה שאומרים רוצה שהאוטו לא יתקלקל.. ברור שהוא יתקלקל אבל חשוב שחלפים יהיו זולים כמה שיותר.

נוחות לא כל כך חשוב לי. בטיחות, שיהיה בטוח אך ורק באיזור של הנהג - כלומר אני, כי אני נהג יחיד. בנוסף רוב הזמן כנראה האוטו ישמש אותי לנהיגה לעבודה וחזרה וסידורים. נסיעות באזור גוש דן בעיקר (תל אביב) לא מתכוון לנסוע רחוק.

ככה שנראה לי לא זקוק למנוע גדול.

זהו לגבי הדרישות.

מחפש שנתון 99-00 אם מתאפשר.

בדקתי קצת לוחות ראיתי שיש כמה מכוניות בקטגוריה. אבל לא יודע שום דבר מעבר לכתוב ולמשמעות. רוצה עזרה קצת מאנשים שמבינים טיפה יותר להסביר לי על כל דגם ואם אפשר גם להוסיף. אולי פיספסתי משהו.

ממה שבדקתי יש את..

1. פיאט פונטו - מסיבה מסוימת הרבה אנשים מכוונים אותי אליה. מבחוץ נראית סבבה, זולה מאוד יחסית לשנתון.. אבל יש בטח חיסרונות שאני לא מודע להם..?

2. פורד פיאסטה - לא יודע כלום על האוטו מישהו יכול לתת את הדעת?

3. רינו קליאו - גם אותו סיפור... לקחתי פעם אחת לסיבוב קצר. לא קיבלתי שום רושם, מה גם האוטו היה שנתון גבוה. יש דברים טובים\רעים שאני צריך לדעת? מומלץ?

4. סיטרואן סקסו\פיג'ו 106 הדגמים האחרונים.. לגבי הסקסו אולי זה מידע מפוקפק אבל שמעתי שהמכונית לא איכותית כ"כ?

זהו ישמח עם אנשים ישתפו, בתודה מראש מאוד יעריך את התשובות שלכם.

בבקשה אפשר לתת לי עוד הצעות, אולי פיספסתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה, אבל את האמת אני מפחד קצת להתעסק עם הפיג'ו 306 תמיד היתה לי את ההרגשה הזאת שרוב הבעלים לפני היו בדרך כלל ילדים שפתחו לה את הXXX. עוד בעיה איתה, זה שקשה למצוא אחת מתאימה בשנתון שציינתי.

אגב תקף קצת גם על ה106.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לא מעט 306 טובות בשוק. זה לא רכב צעירים קלאסי, בניגוד ל106.

גם הפיאסטה היא אופציה טובה. חסכונית וזולה לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה בכלל לא טיפשית, ואולי כדאי שתפנה אותה לאיש שקובע את מחירי המחירון - לוי יצחק.

באופן מסורתי מחירי המחירון של פיאט יורדים בצורה דרסטית, בלי קשר של ממש לטיב של הרכב. לפעמים זה מוצדק יותר ולפעמים פחות, אבל ההורדה הדרסטית תמיד קיימת.

בשורה התחתונה, כרוכש של רכב משומש, זה עובד לטובתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...