Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לנסוע אם דוד מקורי.. קצת חונק אבל לא היסטרי בכלל.

שווה את השקט הנפשי.

מיד אחרי הדאון פייפ יש את הממיר , כמה סמ' בודדים , אולי אפשר לסדר קומבינה.

עם הסט שלך לא צריכה להיות בעיה לעבור טסט , עברתי פעמיים טסט עם הפילטר פתוח.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאתה עושה חצי עבודה או שעושים עבודה כמו שצריך או שלא מנסיון

נכון שיש בעיות בטסט אבל אין מה לעשות אם אתה לא רוצה בעיות

תשאיר את הרכב מקורי ואז יהיה לך ראש שקט

פורסם

ועדיין אין תשובה!

חברים באמת תנו תשובה עניינית, אני באותה התלבטות.

שווה כבר לעשות דאון פייפ במקום צנרת מלאה? הבדלים של אלפיים שקל שווים את התוספת כ"ס?

אני עם דוד אחורי בניה עצמית אז אין בעיה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

חברים, אני עשיתי דאונפייפ כולל ממיר 3" (יבוא, משלוח, מיסים והרכבה ב GI DUB) ועלה לי +- 1000 ש"ח. חדש כאמור.

מי שאומר שאין שיפור מוזמן לאספלט הקרוב לביתי ANY GIVEN SUNDAY..

כבר 2 טסטים עברתי עם האוטו בלי שום בעיה בכלל.

UNO-TURBO אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי.

...CASKA for life

פורסם

לא נימאס לך לנפנף במחירי שכונה האילו,הבנו שאתה סוחר ממולח בכל הנוגע לעלויות חלקים,אם אתה כזה כריש שלח אותנו למקום עם מחירים כאילו ואני ודור בעסק .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אישית חושב שהחלפת דאון פייפ נותנת תמורה טובה למחיר ללא קשר לשאר הצנרת.

השיפור מורגש ואומנם המחיר לצרכן אינו 1000 ש"ח אבל הוא לא בהרבה יותר גבוה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין פה שום קסם ושום סוחר ממולח. הדאונפייפ הוא 1 ממיליון דאונפייפים שאפשר לקנות ב EBAY ושתוכננו במקור ל GOLF GTI 99-04.

הוא יושב אחד לאחד. במקרה שלי קניתי גם ממיר ספורטיבי כניסה ויציאה 3 אינטש ב 90 דולר (כולל משלוח) ואיציק פשוט חיבר אותם. סה טו. 1000 ש"ח.

...CASKA for life

פורסם
ברכב עם טורבו מקורי ההבדל בין החלפת דאון פייפ וביטול ממיר לבין צנרת מלאה קטן מאד

ואם יש לי כבר צנרת מלאה בלי ממירים ודוד ספורטיבי, החלפת הדאון פייפ תועיל איכשהו?

פורסם

המלצה אישית שאם כבר לשים צנרת אז לשים אותה מלאה, לשים רק דאונפיפ יתן הבדל אבל לא משמעותי לטורבו מקורי, אולי תגובת דוושה יותר טובה, אבל לא יותר מזה.

לשים צנרת עם הדוד המקורי והממיר ספורטיבי, יתן לך ככל שתישאר בגדישה נמוכה יחסית עד 1.2 באר. כי יותר מזה האוטו יחנק מהדוד.

אבל אם כבר לגעת אז לגעת עד הסוף, ולא לעשות עבודה קצת פה וקצת שם.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

הרכב ממש לא נחנק גם בגדישה של 1.4 ואפילו 1.5.

אם כבר ההפך, על טורבו גדול מומלץ כבר לשים צנרת מלאה.

K03\K03S ואולי גם K04 יסתדרו עם דאון פייפ בלבד.

מישהו חושב אחרת?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם תשים צנרת ללא ממיר (FREE FLOW) תסבול מיותר רעש,זיהום אוויר ותחנוק את מי שיעמוד מאחורי הרכב עם ריח של דלק

אני עשיתי צנרת מלאה 2.75 ונסעתי ככה כמה ימים,אח"כ השגתי ממיר של MAGNA FLOW בקוטר הנ"ל (ספורטיבי) ויש הבדל גדול בכול מה שציינתי כמובן לטובה

אם עושים אז עושים עד הסוף,ההבדל בכוח ובתאוצה בהחלט משתלם יחסית למחיר

ממליץ בחום על E&A,קיטים מוכנים מנירוסטה מצויינים (וממירים כנ"ל) ובמחיר נוח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בתור בעל איביזה עם צנרת חשבתי להוריד את הצנרת ולחזור לצנרת המקורית...

אחרי נסיעה באיביזה עם צנרת מקורית המחשבה להוריד את הצנרת נעלמה:roll:

הרכב מרגיש נושם יותר ולמרות הסאונד היחסית מרעיש אין מה להשוות ההבדל מורגש לא יעזור כלום.

לפותח הת'רד במידה ואתה שוקל לשים צנרת אני הייתי ממליץ לשים צנרת מלאה כולל דוד אחורי אל תעשה חצי עבודה,חבל על הכסף.

דרך אגב יש לי דוד אחורי במצב טוב של רמוס יציאה אובלית במחיר מצויין רק לבוא ולקחת,במידה ואתה מעוניין פנה אליי בה"פ.

יום טוב

• תוכן חדש...