Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברה לא שאני מעודד או עוקץ אבל כשקונים רכב ספורט בעיקר אחד ששופר ,צריכים לקחת בחשבון את עניין הבוחני תנועה הכחולים והבוחנים בטסט השנתי,ודואגים להכיר לפני את האנשים הנכונים כדי שהחיים עם רכב כזה בחניה יהיו יותר פשוטים עבורכם..

פשוט כל ההודעות האחרונות הן מאין בכי מר שלכם איך לעבור טסט עם אגזוז או פילטר מסכן במקרה הטוב .

אנחנו חיים בארץ שחוקי הרישוי ניכתבו בידי אנשים קטנים וקטנוניים אשר כל פרי דמיונם מבוסס מעולם האגדות.

ולצערי עם זה צריך להתמודד וזה מה שיש אם אתה רוצה להנות מרכב ספורטיבי משופר ובטיחותי למהדרין.

שבת שלום.

טסט רגיל אין בעיה לעבור :wink:,

כדי להעביר את הרכב אחרי הורדה אתה צריך להיות קרוב לרב בוחן המשטרתי או לרב בוחן במשרד הרישוי אם אתה לא אז אין לך הרבה ברירות אחרי הורדה הרכב חייב לעבור דרך אחד מהם בנוסף לטסט.

כל נושא הכחולים נלקח בחשבון אין פה שום בכי מר אנשים צריכים להבין למה הם נכנסים.

קופרה- אני מניח שאתה יודע למה צריך ווסת לחץ דלק באופן כללי, בקופרה משופרת אני הבנתי שזה לא הכרחי אבל בזמנו אביחי המליץ לי להוסיף ווסת בגלל הצ'יפ. למיטב הבנתי רצוי להחליף, אם יש או אין צורך להחליף עם אפסולוט/קאסטום על זה רק אביחי יכול לענות. אם אני לא טועה ב-STAGE 2 של APR מומלץ להחליף גם ווסת.

• תוכן חדש...