Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברים, הגעתי להחלטה שאם אני מתקין צנרת אני מתקין צנרת מלאה.

עכשיו השאלה היא לגבי ממיר קטליטי ספורטיבי 3" - האם לשים או לא?

זה ענין של 1000 ש"ח כאמור והשאלה היא האם אני כל כך צריך אותו?

מענין לדעת כמה מרכבים מוגדשים שהתקינו צנרת בארץ שמו ממיר ספורטיבי? בטח אחוז קטן מאד.

פורסם

זה יכול לחסוך לך כאב ראש של ללכת לפרק ולהרכיב את הצנרת המקורית כל שנה. (את העלות ואת ההתרוצצות)

אם זה משתלם לך , תעשה את זה.

תביא מEBAY ממיר ספורטיבי של MAGNAFLOW זה עולה בערך 500 שקל ותשלם עוד קצת מכס וזהו.. זה עדיין יצא לך הרבה פחות 1000 שקל וגם אתה קונה ממיר ממותג איכותי מאוד.

רק תבדוק שהוא בגודל המתאים (שיכנס בתעלה מתחת לאוטו)

פורסם

למה להוריד ולשים צנרת כל שנה בגלל טסט? איך כל האיביזות דור קודם עם אינטרקולרים חזית ענקיים וצנרות עוברים טסט? (אם אתה מבין למה אני מתכוון:wink:)

במחיר של הרכבת ממיר שני יכול לעבור הרבה יותר מ 3 טסטים.(לא נראה לי שהאוטו יהיה אצלי יותר מזה)

באיביי ממיר MAGNAFLOW ספורטיבי 3" עולה לא פחות ב 250 דולר. (אתה בטח ראית את הקטנים ב 500 ש"ח)

מה עלות המסים על יבוא של ממיר?

יש בפתח תקווה בעל מקצוע שמביא MAGNAFLOW ואצלו ממיר 3" עולה 800 ש"ח+הרכבה 100 ש"ח.

השאלה האם אני צריך את זה? הרי כולם נוסעים בלי ממיר, בטח יש סיבה לכך?:roll:

פורסם

חיפוש קצר בEBAY , ממיר MAGNAFLOW HIGH FLOW , קוטר 3 אינץ' 117 דולר שזה בערך 430 שקל כולל משלוח.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/94109-Magnaflow-HIGH-FLOW-Catalytic-Converter-3_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4146275647QQitemZ280349857351QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

רק תבדוק שהוא לא גדול מידי בשביל התעלה באיביזה , מקסימום תחפש אחד אחר , אלה המחירים לממיר ספורטיבי של MAGNAFLOW.

הסיבה שלא מתקינים אותם בארץ הם לרוב לחסוך , כנס לSEATCUPRA למשל אתה תראה שהרבה מתקינים אותם.

אינטרקולר זה חוקי כי זה "תחליפי" , לגבי הצנרות , חלק לא קטן מבעלי הצנרות פתוחות מחזירים לצנרת מקורית כדי לעבור טסט.

שוב אם לא אכפת לך להחליף כל פעם צנרת לפני שאתה ניגש לטסט , אל תקנה ממיר ספורטיבי.

פורסם

יש לי את הממיר מהחברה הנ"ל (MAGNA FLOW)

שמתי לב שעל האריזה יש איור של חתך הממיר עם הלוחות הקרמיים באמצע (מחיצות)

אצלי לעומת זאת הלוחות מסביב בדפנות כשבאמצע יש צינור מחורר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני אולי לא יחדש לכם ,אבל הבוחנים יכולים להכשיל על מה שבא להם בקיצור אותי הכשילו על דוד וצנרת מקוריים לחלוטין ,ההסבר של הבודק היה שהצנרת לא מקורית ועבה מידי ,רק אחרי שעשיתי לדבילים האלה בלאגן והוכחתי לרב בוחן (שאין לי מושג מאיפה הביאו לו רישיון להיות בוחן ) שזה מקורי חתמו לי על הטסט.

ראוי לציין שאת הטסט עשיתי בגלל הורדה מהכביש על צנרת ווסת לחץ דלק :shock: ויכול להיות שזה מה שגרם לבוחן להכשיל אותי בהתחלה.

פורסם

חברה לא שאני מעודד או עוקץ אבל כשקונים רכב ספורט בעיקר אחד ששופר ,צריכים לקחת בחשבון את עניין הבוחני תנועה הכחולים והבוחנים בטסט השנתי,ודואגים להכיר לפני את האנשים הנכונים כדי שהחיים עם רכב כזה בחניה יהיו יותר פשוטים עבורכם..

פשוט כל ההודעות האחרונות הן מאין בכי מר שלכם איך לעבור טסט עם אגזוז או פילטר מסכן במקרה הטוב .

אנחנו חיים בארץ שחוקי הרישוי ניכתבו בידי אנשים קטנים וקטנוניים אשר כל פרי דמיונם מבוסס מעולם האגדות.

ולצערי עם זה צריך להתמודד וזה מה שיש אם אתה רוצה להנות מרכב ספורטיבי משופר ובטיחותי למהדרין.

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אצלי, דאונפייפ 3" +ממיר ספורטיבי, אינלט, פורק, פילטר, 4 ספייסרים ועובר טסט כמו גדול בלי קומבינות כבר שנתיים ברציפות.

בקרוב גם קולר.. (אף אחד פה לא רציני בעניין קולר !! - אין מחיר כמו שלי למוצר ועבודה ברמה הזו !!)

...CASKA for life

• תוכן חדש...