Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה צעירה(זוג+1) ומעוניינים לקנות רכב סופרמיני ידני,

אנחנו נוסעים דיי הרבה כ-30K בשנה, רוב הנסיעות בין עירוניות, כרגע יש לנו תקציב מוגבל ואנחנו נחפשים רכב בטיחותי, בעל תחזוקה זולה.

ולכן אנחנו מתלבטים בין 3 רכבים:

1)פונטו ספייס

2)רנו קליאו B

3)סקודה פביה

מה שהכי קל למצוא זה את הפונטו, השאלה היא אם הדגם עם 60 כ"ס לא חלש מדי, אם ישהו יכול להשוות עד כמה הוא איטי ממשפחתית אוטומטית רגילה(כרגע נוהג על מגאן ופוקוס), דבר נוסף ראיתי את הסיקור על הפונטו במועדון פיאט, ומה שלא ברור שם זה באיזה דגמים יש מחשב דרך, אם מישהו יוכל בבקשה לעשות לי סדר בזה.

לגבי הקליאו ראיתי שאומרים שהמנוע 1.4 שאחרי מתיחת הפנים עם ה-98 כ"ס הוא מנוע בעייתי ויקר לטיפול - יש אמת בדבר או שזה סתם שמועות?

ואיך המנוע 1.2? על פניו זה נשמע ש-75 כ"ס אמור להספיק לרכב כזה, השאלה איך הוא מבחינת תחזוקה לעומת המנוע הגדול? ואם משהו יודע מה ההבדל באיבזור בן הדגמים.

לגבי הפביה כדאי לבדוק גם את המנוע החלש? (עם 68 כ"ס), איך היא מבחינת צריכת דלק לעומת האפשרויות האחרות?

איזה דגמי אבזור יש ברכב הזה?

דבר אחרון האים יש ברכבים אלו התקני איזופיקס? ואם לא האם ניתן להתקין?

אני שואל מכיוון שברשותי כסא תינוק יקר Maxi cosi prioryfix(עולה כ-1500 ש"ח), והאם חיבור של הכסא הנ"ל עם חגורה פוגע בבטיחות?

תודה רבה!!!

פורסם

אולי פולו קטנה כזו שנת 2001? 1.4 מאוד אמינה , ובטיחותית נראה לי אוטו גרמני כמה שהיא קטנה....

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

סקודה פאביה יהיה לך קשה מאוד למצוא, הרכב נמכר בכמות מועטה לשוק הפרטי בשנתונים המוקדמים.

לא ממליץ לך על הפונטו הבסיסית עם ה- 60 כ"ס, ואגב - הדגם נמכר, למיטב ידיעתי, בעיקר לחברות השכרה.

לדעתי הפונטו 75 כ"ס הידנית תעשה את העבודה, לא זוכר לגבי האיבזור אבל נדמה לי שהיו שתי רמות גימור, שבגבוהה היה גם מחשב דרך (אם כי די בסיסי) - וזאת בהנחה שאתה מדבר על הפונטו ספייס.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

לי יש את ה- SX ואני מאוד מרוצה. לא מרגיש יותר איטי מהעדר. הרכב מאוז זריז, ואתה תופתע שזה רק 1.25.

אבל בדיעבד אני חושב שהיה עדיף יותר את ה- ELX

מנוע: 1242 סמ"ק, 16 שסתומים. 4 לכל צילנדר קאמשפט כפול. 4 צילנדרים בטור.

הספק: 80 כ"ס ב5000 סל"ד.

3 הרכבים שצינת מעולים, אני יותר מעדיף את הספייס. תעשה חיפוש, תנהג על כל אחד מהרכבים, ברגע שתמצא אחד שמור קח אותו.

פורסם

שלום, לאחרונה הייתי באותה בעייה בדיוק, מהדיקות שאני ערכתי:

1. פונטו ספייס - ה60 כ"ס חלשות מידי - ערכתי נסיעת מבחן בעלייה לטכניון והיה מחסור בכוח

דגם הELX האוט' אומרים שיש לו בעיית אמינות ולכן ויתרתי, את הדגם הידני קשה למצוא.

2. סקודה פאביה - רדפתי המון אחרי הרכב הזה וכל פעם חטפו לי אותו מתחת לאף נמכר תמיד מעל מחירון, אם תצליח למצוא אחת מומלץ לשקול בחיוב.

3. רנו קליאו - יש לי אלרגיה לרכבים צרפתיים ולכן אני מנוע מלהגיב על רכב זה.

אני בסוף בחרתי ברכב שונה לגמרי והלכתי (שוב) על סיאט קורדובה שנת 02 ידני ב23 אש"ח. אגב ברכב זה תא מטען ענק המתאים לעגלות.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...