Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford power 501 bd VS Phoenix Gold R15.0:1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להגביר P3 בתיבה אטומה !

הטווח מחירים למחיר יד2 בין 2 המגברים לא גדול וע"פ המידע הפיניקס יותר אקטואלי גם להשתדרג בעתיד!

מה דעתכם - אין צורך להיכנס למחיר הוא הבדל מזערי - הכוונה היא לאיכות נצילות תמורה וגם לשידרוג בעתיד (בתוספת סאב)

בתודה

:roll:

פורסם

שניהם מגברים מצויינים, הפיניקס גולד יותר עוצמתי מהרוקפורד.

ממליץ לך לבדוק אצלך ברכב את שני המגברים ולהחליט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין פה בכלל ויכוח.

הרוקפורד הוא מגבר הרבה יותר איכותי מהפיניקס גולד הנ"ל.

עם כל הכבוד (ויש לי הרבה מהכבוד) לפיניקס גולד, הם היו יצרנים מעולים של מגברים, אך לצערי סדרת האוקטן היא לא בדיוק פאר היצירה.

להגברה של P3 ההספק של הרוקפורד 501BD הוא די והותר, מה גם שהוא אנדרייטד, ולכן תוכל להנות ממנו גם עם סאבים חזקים יותר.

באמת מגבר מונו טוב.

under construction..

פורסם

לבדוק ברכב אין לי זמן - הרכב שלי אם המערכת כל היום אצל החברה שלי לרוב ואני על האופנוע ו/או אם הרכב שלה עד שאני יסיים את הפרוייקט הזה של המערכת לרכב שם ! :shock:

אז מה יש עוד דעות כלשהן על המגברים?

:roll:

• תוכן חדש...