Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 XT 1.8 1995 ידני V קסרה 1.8 16V 99 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחת כזו למכירה יד שניה.

לטענת המוכר:

מדובר ברכב ייחודי XT 16 שסתומים שהגיע במקור עם 130 כ"ס וסלון עור.

הרכב מטופל מיומו הראשון במוסכים מורשים (טיימינג נעשה לאחרונה)

הרכב לא עבר צביעה מעולם (רכב כסוף, ראיתי תמונות. נראה שמור)

המוכר רוצה 20 אלף ש"ח (נראה לי מחיר מופרע לרכב שנת 95...)

מישהו מכיר את הדגם הזה?

עד כמה הוא שונה/דומה מ:

קסרה 1999 1.8 מטופלת (לא במורשה אך נשמע כי מטופלת בצורה נאותה ביותר) עם מנוע 16V ידני (נקי. המוכר מתחייב שלא עברה צבע מעולם. קצת בעסה. הרכב כחול וחלק מהצבע שרוף... ) אותו אני יכול לקחת ב 10 אלף ש"ח?

אני בהתלבטויות ואשמח לשמוע המלצות או הסתייגויות .

פורסם

מההודעה שלך לא ברור מה בדיוק מצאת - 306 או קסארה?

בכל אופן ה-306 XT היא עם מנוע 1760 סמ"ק אשר ניפק כשיצא מהמפעל 103 כ"ס. דגם מעולה בזמנו, מהנה מאד לנהיגה.

הקסארה יובאה בשתי גרסאות עם מנוע 1.8 ל' - הנפוצה יותר יובאה עם אותו מנוע של ה-306 וצוידה בתיבה אוטומאטית של ZF בלבד. דגם נדיר שיובא רק בשנים הראשונות היה 1.8 ל' עם 16 שסתומים וניפק 112 כ"ס - דגם זה יובא עם תיבה ידנית בלבד. ל-306 היו מספר מכוניות בגרסת איבזור שנקראה "רולאן גרוס" (אם אני לא טועה) אשר באותו מפרט כללו תא נוסעים מפואר במיוחד עם מושבי עור.

הדגם היחיד של פיג'ו שניפק 130 הכ"ס היה ה-1.9 ששירת את ה-205GTI ואת הוולקן.

כעקרון הקסארה מבוססת על מככלי ה-306, ושתיהן היו מהנות מאד לנהיגה תוך שילוב של נוחות נסיעה מעולה (לצערי פיג'ו כבר לא מייצרים "יצירות" כאלה יותר). ה-306 הייתה מעט מרווחת יותר - אם זכרוני אינו מטעה אותי, ל-306 היה בסיס גלגלים של 2.58 מ' ולקסארה 2.54 מ').

הפרמטר החשוב היותר הוא מצב המכונית - מדובר במכונית "זקנות", לכן אם אחת מהן נראית שמורה במיוחד העדף אותה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אכן - ה306 כנראה לא עם מנוע 1.8 16V.

בטח שלא מקורי.

מה הקוד מנוע ב306?

האם הוא מאושר ברשיונות?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם הפז'ו אינה איזה אקסמפלר נדיר ומיוחד, אין שום סיבה לשלם פי שניים על על אותה מכונית בעצם, רק זקנה בארבע שנים. בגדול מדובר על מכוניות זהות עם מרכב שונה.

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על המנוע (זריז, עייף, נותן כוח בסל"ד נמוך וכו') והגיר האוטומט בקסרה 1800 משנת 99. מצאתי אחת שנראית שמורה ואני שוקל אותה ברצינות הידנית שהצגתי קודם פחות שמורה מזו. הגיר האוטומט הצרפתי מפחיד אותי והמנוע 8 שסתומים של הקסארה

• תוכן חדש...