Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הוספת תוסך לדלק .


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם השאלה שלי היא.

האונו שלי עברה 237 אלף קילומטרים והמנוע ניפתח לפני חודש לטובת עשיית ראש מנוע +החלפת השסתומים רק כדי להקדים תרופה למכה כמובן.

אני רוצה להוסיף תוסף לדלק או K44 או גולד לייבל עכשיו אני מאוד מפחד שיש על הבוכנות פיח או שמן שרוף שאוטם כיום מרווחים קיימים וכאשר אני ישים את התוסף יפתחו המרווחים והאוטו יתחיל עם תופעות שונות ומשונות .

עיקר הכוונה היא לנקות את מערכת הדלק שאני בטוח שהיא במצב זוועתי.תודה רבה לעוזרים אסף.

ובבקשה תגיבו אך ורק עם אתם בטוחים בתשובותיכם.

×
×
  • תוכן חדש...