טוב נתחיל בקוקו או מה שזה היה אני לא נעלב וכשאמרתי "לכל הטועים" לא היתכוונתי שמישהו טעה בקשר להערכות שלו פשוט היתכוונתי למי שיושב וחושב איזה אוטו זה הטעיתי אתכם גם כי טועים (תוהים) מלשון תהייה .
בקשר להשתלה זה התחיל כשהייתי מאושפז בבית חולים וחיפשתי תעסוקה אז קניתי רכב במקרה שלנו:פיאט אונו....
שנסעה כמו הצרות שלי אוטומטית גיר רציף,ומשם?
עגלה עגלתית מתה החלטתי שאני עושה מהכרכרה משהו שיכול להיקרא אוטו א-ו-ט-ו טוב התחלתי.
היה לי כבר יעדים מוכנים ככה שלא התחלתי בלי לדעת כוון היתייעצתי בפורום אחד באטליה בלווי חבר ולפי ויעוץ שם הוחלט על מנוע למרות שתחילת הפרוייקט הייתה לכוון מנוע עם 2 קאמשפטים מה שלא נימצא בהישג יד בארץ בסוף הלכתי על מנוע מיושן ונחמד 1.6ליטר שעם מיספר שינויים והעברות חלקים מהאחד לשני ישב ויושב באוטו הגיר בא עם המנוע הוא זהה לגיר ה אונו רק עם הילוך 3 קצר ארוך יותר (מידי לטעמי)מערכת הזרקה של אונו 1.4 וכל המערכת הצתה כולל הדיג'יפלקס 2 ומספר חיישנים לדוגמא חיישן בסעפת פליטה ביניקה ובגל ה ארכובה .
ומשם סעפת עם מיספר שינויים כוללת בתוכה גם הורדה של דוד אחד פילטר פתוח ומערכת הצתה אלקטרונית עם קידום ואיחור הצתה אוטומטי הגדלת הרדיאטור והחלפת הוונטה למשו חזק הרבה יותר בכדי להוריד את הנטייה להיתחממות כמה שיותר.
חלק ניכבד מהחלקים הגיעו מלנצ'יה ישנה מרובעת כזו ואני לא זוכר את הדגם וגם הראש מנוע בא ממנה עיקר ההתאמות היו בתושבת הדקמת ובמערכת החשמל שעברה שינוי מאסיבי שבין היתר היה כרוך בביטול המזגן זהו בסך הכל אם יש עוד שאלה בקשה.