Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבו לי רדיאטור חדש ביונדאי אקסנט.

מפה לשמה היו קצת בעיות עם הונטות לאחר ההחלפה. הונטה נדלקה רק עם המזגן.

הגעתי למסקנה שאולי התקינו את הונטות הפוך,את הונטה של המזגן במקום הונטה של המנוע.

רציתי לשאול,ונטה של המזגן מצוידת במין מנוע שמורכב עליה? ובאיזה צד היא צריכה להיות אם אני עם הפנים למכסה מנוע. ימין או שמאל?

פורסם
הרכיבו לי רדיאטור חדש ביונדאי אקסנט.

מפה לשמה היו קצת בעיות עם הונטות לאחר ההחלפה. הונטה נדלקה רק עם המזגן.

הגעתי למסקנה שאולי התקינו את הונטות הפוך,את הונטה של המזגן במקום הונטה של המנוע.

רציתי לשאול,ונטה של המזגן מצוידת במין מנוע שמורכב עליה? ובאיזה צד היא צריכה להיות אם אני עם הפנים למכסה מנוע. ימין או שמאל?

שלום רב !

הסכוי שהוחלף מיקום מאוור המזגן עם מאוור המנוע קטן, ולו רק בשל העובדה שקיים בוודאי חיבורי קונקטורים שונים, אשר מתאימים כל אחד למאוור אחר, בנוגע לאורך צבעים וסוג הקונקטור.

אני חייב לסייג את תגובתי, בזאת שהיא לא באה מידע אישי אלא מהיגיון בלבד.

יש להתמקד בחיבור ליוניט מאורר, בחיבור רופף או בחוסר חיבור בכלל, בגלל חוסר תשומת לב, או בגלל אי ניקוז אוויר כיאות מהמערכת.

מכיוון שאיני מכיר את הרכב ומערכת הקירור, אנא הבהר האם יוניט הפעלת מאורר, מורכב ברדיאטור, או בבלוק או ראש מנוע

השאלה האם המאורר מסתובב הפוך, לא רלבנטית כרגע, כי למיטב הבנתי מאורר הרדיאטור אינו מסתובב כלל, ואין בעייה של מאוורר עובד, ומנוע מתחמם.

תמונה שווה אלף, ורצוי שתצרף מספר תמונות של מאוורי הרכב, מיקום יוניט המאוור ועוד.

מי הרכיב את הרדיאטור, אתה או במוסך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...