Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

היום קניתי פוליש לא גס (האוטו הוא מטאלי),

בהוראות כתוב להשים אותו ולחכות שיתייבש, אבל מתי עוד מתייבש ואיך אני קולט שהוא מתייבש?

מרחתי אותו על קטע באוטו וישר הורדתי, לא היו תוצאות

אחר כך מרחתי שוב וחכיתי כמה דקות והורדתי וגם לא היו תוצאות..

פעם שלישית מרחתי כמות גדולה ועדין לא עזר..

דרך אגב אולי מישהו מכיר פתרון יותר נחמד חוץ מפוליש לתקן את כל השריטות שחלק מהמכונות שטיפה עושות?

מה עושים?!

פורסם

א. אם הצבע של מכוניתך אכן חשוב לך - שכח ממכונות שטיפה אוטומטיות.

ב. אישית, לא הייתי ממליץ לעשות פוליש לבד בטח שלא לצבע מטאלי. מה שהחומר הזה עושה הוא פשוט מוריד שכבה של צבע מהפח ואז "מחדש" אותו. הייתי ממליץ לך לנסות מסיר שריטות במידה והשריטות לא עמוקות (אני משתמש בשל טרטל ווקס - אין תלונות) בכל אופן במידה ואתה עדיין מעוניין לעשות פוליש אז תודא שאתה עושה במקום מוצל כשהפח של הרכב לא חם, תנועות סיבוביות רצוי מהירות ככל הניתן ולשפשף בצורה אחידה על כל החלק המטופל ובעדינות. תעשה מעט בכל פעם אתה תמיד יכול לחזור על הפעולה במידה ולא התקבל שיוף גס מספיק אך אם התקבל שיוף גס יתר על המידה לא ניתן לחזור אחורה..וולא נקודתית על השריטה כי מה שיקרה פשוט תוריד את הצבע יותר מידי או את השכבה המטאלית. מצרף לך תמונה של המסיר שריטות..

7937.jpg

פורסם

פרט איזה חבר ודגם של פוליש.

נשמח לתמונות עם השריטות של הרכב. יש שריטות ויש SWIRL שני דברים שונים, שני חומרים ואופן עבודה שונה

פרט לנו במידע ואנחנו נעזור לך

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...