Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rainbow Vs Pioneer

gagi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעשות השוואה בין רינבואו לפיוניר זה כמו לעשות השוואה בין דוד לגוליית - רק שהפעם, הרוגטקה הכי משוכללת בעולם גם לא תעזור...

במקרה הזה אפשר גם להוסיף ולאמר שעדיף גוליית מת על דוד חי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשמדובר על הציוד של פיוניר שמוכרים בארץ, כן זה עלבון לרינבואו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בטוח שכל מי שהגיב היה ברשותו באיזשהו שלב את הסט הזה של פיוניר.:roll:

הבעיה של הסט הוא שהוא ממותג קצת גבוה מדי למחיר,אם הוא היה עולה 500 או 400 אין לי ספק שהייתי מעדיף אותו על כל סט אחר שקיים אולי חוץ מהמורל.

המידבאס של ה 5.25 מעולה הטוויטר לא צווח מדי(הכל ביחס למחיר).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אז מה אתם אומרים על השבילוב של הריינבו שמצויין למעלה מקדימה

ו4 WAY של רוקפורד P1694C מאחור?

פורסם

אני מעדיף את הביצה בין הרגלים, או על המחבת, בטח שלא מאחורה!

הרוב המוחלט של חברי הפורום לא ממליצים על רמקולים אחוריים, אלא אם יש אילוצים מיוחדים.

מתחדשת*

פורסם

ואם יש לך שמקל'ה בום מאחורה - אתה כנראה בפורום הלא נכון :-P

גם אם הסט של פיוניר היה עולה 400 שקלים - זה עדיין 400 שקלים שזרקת על ח#@ של סט...

בניגוד למוראל שנותן לך תמורה אדירה לסכום כזה כבר בסט הכי פשוט.

ואם פיוניר היו מיוצרים כאן בארץ בדיוק כמו מוראל - הסט היה עולה בקושי 200 שקלים בהתאם לתוצאה שהוא נותן... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה לכולם מאוד עזרתם לי לחליט! אז אני הולך על הסט של ריינבו!

מה דעתכם על סאב ומגבר של גרנד זירו? (פשוט זה מה שהבחור בחנות בב"ש הציע לי)

או שכדי לי ללכת על סאב אחר?

• תוכן חדש...