Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rainbow Vs Pioneer

gagi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריינבו שמייבו. חברה שמתמחה בעיקר בלעשות דברים יקרים להחריד. ריינבו לא זוכים בתחרויות. זה כמו פוקאל בריליום. עולה פי 10 מזהב סתם החליטו לעשות מזה רמקול. ברמקולים היקרים בעולם ,גם אלה שנבחרו בשביל פרוייקט המערכת הטובה בעולם ( rockport arrakis ) שעולים 150 אלף דולר יש שימוש בטוויטר משי אחד פשוט.

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו לי כמה פיונירים בחיים שלי - כולל טוויטרים מסדרת הTS

סכין יפני זה באמת הכינוי הנכון בשבילו.

שמעתי כמה וכמה קומפוננטים של פיוניר מסדרת הTS - מצטער, אף אחד מהם לא עבר מבחינתי רצפת סף שתגדיר את הרמקול הזה כמוצר שמסוגל לנגן את הספקטרום תדרים שהוא אמור לנגן בטח ובטח שלא בצורה מוצלחת.

את הסט הספציפי הזה לא יודע אם שמעתי - אבל שמעתי מספיק כדי להבין שהם "משחזרים את ההצלחה" שלהם כל פעם מחדש :-P

וגם שמעתי בניגוד לסדרת הTS כמה סטים ומערכות של פיוניר בארה"ב שאמנם גם לא היו הצלחה מסחררת אבל בהחלט הייתי מתלבט בינם לבין סט של דוטק (מוראל) למשל...

ובאמת - מי זה האדי הזה??? :-)

בטח איזה פולני מעאפן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד עכשיו הדבר היחידי של גראונד זירו שאני מכיר זה הסאבים של ישראל ועד היום לא שמעתי אותם פועמים אפילו פעם אחת :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה גראונד זירו יש דבר כזה ביכלל {הם לא היתמוטטו ליפני כמה שנים}

אם תגיע למיפגש הקרוב יהיו איתי כמה סאבים של גראונד זירו :evil:

ומי זה הישראל הזה ?

הרגנו את פותח התרד'

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ריינבו שמייבו. חברה שמתמחה בעיקר בלעשות דברים יקרים להחריד. ריינבו לא זוכים בתחרויות. זה כמו פוקאל בריליום. עולה פי 10 מזהב סתם החליטו לעשות מזה רמקול. ברמקולים היקרים בעולם ,גם אלה שנבחרו בשביל פרוייקט המערכת הטובה בעולם ( rockport arrakis ) שעולים 150 אלף דולר יש שימוש בטוויטר משי אחד פשוט.

di יקר

אני מאוד מאוד אשמח אם תספר לי מה הREFERENCE שווה,עזוב - בוא תספר לי מה הפרופי שווה :-D

שמעתי את האוטופיה יותר מפעם,אומנם לא הבריליום אבל די קרוב למיטב ידיעתי

יש לי את הגרמניום ולדעתי ולדעת עוד כמה מתעלה עליו בקלות,וזה להזכירך לא ההיי אנד והסדרה הגבוהה

שאומנם מתומחרת בכ60K בארץ (ולפי ידיעתי הסט היקר ביותר הקיים כיום) הREFERENCE

שאני מוכן בכנות גם לשלם בשביל לשמוע אותו

אין לך ניסיון עם הסטים הנ"ל ומשתמע מדבריך שאתה בעל ניסיון ובעל אבחנה דקה בתחום

לי אישית זה לא מפריע,לאחרים שיוטעו מדבריך כן

שנה טובה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...