Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוט בYOUTUBE הגעתי למשאיות מחברת TATRA ואישית אני מאוד אוהב שטח, מאוד אהבתי את העניין והתחלתי להתעניין בזה

אני מצרף סרטון שלהם ואם למישהוא יש מושג מה זה החברה הזאת ואיפה מייצרים אותם, היכן השוק שלהם?

שאלתי את אבא ששירת בסיביר בזמנו ואמר שזה נפוץ שם כבר ממזמן עוד מימי השירות שלו ואפילו לפני

http://www.youtube.com/watch?v=2Epd4WZypvA

אשמח לקצת מידע

במיוחד אהבתי את ה8X8

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שירות בחיל האויר לא היה לי מושג שיש לנו משאיות כאלה בארץ.

יש למישהו מושג מה בערך המחירים המשעורים לכזאת בארצות הברית?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דווקא לא יקר בכלל עבור משאית עם עבירות ברמה כזאת :-P בהישג יד אולי בעתיד

תודה על המידע.

אני פשוט נדהם מכל הסרטונים משאיות עם מסות כאלה עם עבירות כזאת

פורסם

כן זה גם אבא שלי תיאר כששאלתי מבלי לראות את הסרטונים.

הוא אומר שזה עוזר מאוד לעבירות

פורסם

לנו יש משאיות מתוצרת OSHKOSH והן משמשות לנשיאת רקטות וגם כמובילי סוללות פטריות (ואולי עוד כמה שימושים שלא ידוע לי עליהם).

038102.1-lg.jpg

1984_Oshkosh_HEMTT_M977_8x8_Military_truck_10_ton_HEMMT.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תענוג לראות אותם, החברה הזאת גם עם פרמטרים דומים?

גם הגלגלים נוטים לכיוון פנים?

פורסם

אצלנו בצבא יש משאיות tatra שנקראות ATC (אמריקן טראק קומפני), בעיקרון הן מחליפות את הריאוסים המיתולוגים אבל עוד זה רק בעיקרון. (שום דבר לא יחילף את הריאו קמינס).

atc%206x6%20002.jpg

atc%206x6%20010.jpg

PICT0031%20(Small).JPG

PICT0012%20(Small).JPG

נ.ב.

כל התמונות נלקחו מהאתר ג'יפלוג

http://www.jeepolog.com/189.html

פורסם

כתוב עליהן ATC BY TARTA כדי שאפשר יהיה לקנות אותן יעני מחברה אמריקאית בכספי סיוע.

מעבר לזה יש טאטרות שלל (מנוע קירור אוויר וגריל חצי עגול) אבל אני מניח שלא להן הכוונה.

המשאית מאוד מעניינת בתצורתה - כמו שרואים בסרטון כל מכללי ההנעה סגורים במעין צינור מרכזי ממנו יוצאים המתלים.

יש לה שתי נעילות אורכיות (קדימה-אמצע ואחורה-אמצע) ונעילה רוחבית נפרדת לכל סרן.

שליטה אלקטרונית על לחץ אוויר בגלגלים, מנוע אמריקאי קמינס 400 כוח סוס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שמתם לב שהגלגלים נוטים פנימה בחלק התחתון? למה זה?

אם שמת לב, התופעה הנ"ל מתרחשת כאשר יורד משקל מהסרן הקדמי, בין אם בעלייה או בזמן קפיצות. תופעה דומה מתרחשת גם ברכב פרטי, כאשר מרימים אותו על ליפט.

אני מאמין שזה קשור לצורת המתלה, אני בטוח שתותחי הרכב הכבד יתנו תשובה בעלת מונחים מקצועיים יותר :wink:

אגב מפלצות, כאמור יש גם אושקושים בצבא (מעניין מתי הם יצאו למכרז, אושקוש אספנות נשמע לא רע :twisted:) וגם כבאיות תעופתיות הן מפלצות לא קטנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני מבטיח לך שברגע שתעלה על אושקוש צבאי, אתה תרצה לרדת ממנו כי הוא לא נוח בעליל. לא באספלט ולא בשטח.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...