Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשינויים מאוד קלים ובהבדל נפח של 200 או 150 סמק לטובת ההאמר אם אני לא טועה. ההבדל המהותי הוא בתיבת הילוכים ששונתה לתיבה חדשה לחלוטין.

אין שום דבר טוב באביר מלבד הסרוב העיקש שלו למות ואם תשאל את הנהגים אצלנו בבסיס גם זאת לא מעלה כ"כ טובה כי כשהאביר בחמ"ל מתקלקל הם מקבלים טויוטה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בטוח שלא החמאתי למחנה נתן.

אביר,אחלה כלי שבעולם.

המנוע שמשרת אותו זה בעצם אותו מנוע של האמר,בשינויים קלים.

תיבת הילוכים גם של GM .

הוא מאיץ עד 140!

רק מה? כל הצבא בנוי על טיפולים חאפרים.

האמר למשל,כמות ההנעים הסופיים שמחליפים בו בגלל טבעות אבטחה שהרכיבו לא כמו שצריך,או בגלל שלא מילאו מספיק שמן בהינעים/יותר מדי שמן בהינעים.

אגב,שוויו של כל הנע סופי הוא באיזור ה5000 שקלים חדשים!

לגבי האינטרים,הטיפולים שלהם מבוצעים בקאטרפילר.

רק דברים כמו גירוזים וכן הלאה בסדנאות.

העבירות של האביר בכלל לא ברמה של המשאיות הנ"ל מול העיניים שלי נתקע אביר ולאחר שהוציאו אותו עבר שם אוואו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למי ששאל על הגלגלים שמקבלים זווית אז זה בגלל שהדיפרנציאל עובד בצורה גמישה ומטורפת וגם כשהגלגל בזווית הוא מקבל כוח מהמנוע.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
העבירות של האביר בכלל לא ברמה של המשאיות הנ"ל מול העיניים שלי נתקע אביר ולאחר שהוציאו אותו עבר שם אוואו

זה כבר הנהג עגלה,לא הרכב.

פורסם

האמת כן אבל בכל זאת בקצת חול איפה שאוואו עברה להיות הנהג הכי מטומטם רכב שטח טוב יעבור ואני מדבר עם ניסיון של כמה שנים על טנדר פשוט (מיצובישי מגנום לשעבר של אבא)

החול כזה הייתי יכול לעצור במקום ולהתחיל לסוע בלי שום בעיות ברור שמדובר על משקל אחר לגמרי אבל בכל זאת האביר מתוכנן לזה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

האושקושים בשימוש נרחב בחיה"א במערך הנ"מ (כל סוללות הפטריוט וכו' מורכבים על אושקושים).

מעבר לזה יש שימוש באושקושים גם בתחזוקה דרג ב' (בשעת מלחמה),הן מיועדות בין היתר להעביר חימוש וחלקי חילוף למערכי שיריון\תותחנים וכיוב'.

כלים שכמה שהם גדולים הם בגדול די לא ניתנים לעצירה,הם פשוט עוברים הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רק רוצה להזכיר לך באיזה שנה תוכנן והתחיל יייצור האביר.

האושקוש הרבה יותר מודרני אבל עדיין לא ראיתי שמשמישים אותו לכל שימושי הריאו כי מצאו בו המון חסרונות שהצלחתי לשכוח אותם.

אבל מה שכן אני רוצה להוסיף זה שמתוך המערכת למדתי לדעת שהצבא שלנו בוחר לאבד המון ייתרון טקטי (כמו למשל מהירות של כלים) בגלל טיפשות של המשרתים בצבא. ולדעתי זה ממש אבסורד.

• 8 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...