Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטם צבע של klasse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני צריך לקבל בשבוע הבא את הנ"ל, הזמנתי דרך אי ביי. כרגע אני משתמש בPoor boy's EX-P sealant ועל השכבה הזו אני הוספתי עוד שתי שכבות של Collinite wax 915.

למען האמת אני עוקב אחרי ניסיונות שונים של החבר'ה מdetailingworld. קורא ומשתתף בפורום הזה. לפי הטסטים שעשו מסתבר שהסיאלנט המדובר החזיק >6 חודשים. אני בהתלבטויות קשות... הייתי עד עכשיו - האם לתת לצבי גם שכבה של סיאלנט ובמוסף שכבה של ווקס, אבל כרגע אני יודע שאני אשתמש אך ורק בסיאלנט, יש לזה כל מני השלכות. לפי דעתי ההבדל העיקרי בין אוטמי הצבע הוא במשך ההגנה בחודשים. כלומר אם אתה בכיף יכול לחדש את השכבה כל חודש-חודשיים אז אין ממש מה להסתבך, אבל אם ברצונך להגן על הרכב פעם ב 6-8 חודשים אז התשובה היא כן: תיקח Klasse.

• תוכן חדש...