Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מעטים ממכם זוכרים אותי מהתקופה שבה הייתי חבר פורום קבוע פה, כיום סיימתי עם המערכת שלי אך אחי הקטן קיבל רישיון ונכנס כמו שצריך לעיניינים, עבד קשה חסך כסף וקנה מערכת, רציתי לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם במה שקרה

לאחר קניית הד יוניט ומגבר שאני נתתי לו מהמערכת שלי (ORION-8004) נשאר לו להשלים את המערכת עם סט קומפוננטים סאב ולהשאיר מעט כסף להתקנה בדיוק בשלב הזה אני הייתי צריך לעזוב לחו"ל השארתי לו את חוות דעתי ובהתאם לתקציב שלו המלצתי על מוראל דוטק אובישין ורוקפורד P3 בהחלט מוצרים לא רעים בכלל למערת ראשונה וגם אלמנטים שמתאים לעוצמת המגבר כאמור 100 RMS ליציאה המצלתי לו גם לבנות אצל נגר תיבה מותאמת לסאב... ובשורה התחתונה מה שקרה זה כך

אנחנו גרים בדרום אז אחי פנה לאחד מהמתקינים המובלים בדרום ואני לא יפרט בשלב זה את שם העסק וביקש ממנו להזמין לו מוראל דוטק ורוקפורד P3 בטח אתם יודעים פחות או יותר את מחירי השוק למוצרים אלה, בגלל חוסר ידע וניסיון אחי נאלץ לשלם לבעל העסק על הקומפוננטים 1300 ש"ח ומכיוון שבעל העסק לא אהב את הP3 הוא "דחף" לו סאב אחד של גראנד זירו בעוד 1200 ש"ח כמובן התקנה של הכל כולל שתי RCA של יצרן שקר כלשהו זה עוד 650 שלא נדבר על איכות ההתקנה שאפילו סופיות הוא לא טרח להשים ופשוט ליפף את החוטים על המגבר :x

אוקי שלב זה נגמר... לאחר יומיים שאחי נוסע עם המערכת באוטו מסיבה כזו או אחרת נשרפו הקרוסים והטויטרים של הדוטק אחי טוען שהמתקין כיוון לו את המערכת כאשר ברדיו דיסק הווליום על 45 מתוך 62 וכך הוא שמע בחלק מהזמן על 45 ולרוב היה שומע על 35-40 ובשום פנים ואופן הוא לא נגע בגיין של המגבר או משהו כזה...

אחי ניגש למתקין עם הבעיה וזה דחה אותו במשך חודשיים ולאחר מכן הוא אמר לו שהוא דיבר עם מוראל ישראל ואין לו אחריות על כלום "יאללה תסתלק מכאן"

אני ממש אשמח לשמוע את חוות דעתכם זה סיפור שממש הצליח לעצבן אותי!!

ולקבל עצות מה ניתן לעשות

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי יעזור מאד מאד אם תפרסם כאן את שם בית העסק שממנו אחיך רכש את הרכיבים .

בשביל ששאר חברי הפורום ידעו ויזהירו מפני אותו בעל עסק ,כמו כן רצוי לאתר את אותו בעל העסק על מנת שיוכל לתת תגובה מסודרת לגבי העניין .

פורסם

קודם כל תמיד אתה יכול לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. וכמו שכבר נאמר כאן, תפרסם את שמו - במספר פעמים שמישהו נפגע משירות של חנות מסוימת וזה עלה כאן בפורום ההד של הפרסום והפחד של בעל העסק מפגיעה בתדמית ובפרנסה הזיזה הרים.

ובהרבה מקרים היבואן התערב ועזר.

תנסה גם לפנות למפיץ הרשמי של מורל בארץ, מאמין שהם יעזרו לך.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אם יש לכם חשבוניות שאכן הרכיבים נרכשו דרכו ואצלו בוצעה ההתקנה

ובטווח קצר לאחר מכן נפגע המוצר,אז תשלחו מכתב מעו"ד לפני פניה לתביעות קטנות,

במידה ולא עזר אז להגיש תביעה(תהליך מאוד פשוט וקצר.)

בהצלחה.

פורסם

לגבי הכיוון? מה הבעיה. כך מכוונים.

מכוונים את המקור (HU) לכ3/4 מהעוצמה שלו.

ואז מכוונים את המגבר בהתאם לזה.

לגבי ההתקנה.

תמונה של ההתקנה תעזור מעוד.

ולגבי האחריות.

צריך קבלות.

וצריך לבדוק את הסיבה לתקלה. ותעלה תמונות של הקרוסים!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמובן שיש קבלות והכל בצורה מסודרת, אף אחד לא אמר שהוא לא ביצע את ההתקנה כמו שצריך לטענתו הוא הזהיר את אחי מראש מהקומפוננט לא מתאימים למגבר, אני יעלה תמונות בקרוב של כל הסיפור לא יהיה כדי לראות את הקרוסים שממש נשרפו והתעוותו, אגב מה דעתכם לגבי המחירים שהוא דרש על המוצרים?? ומישהו מכיר את הסאב הזה של גראנד זירו??

שם בעל העסק הוא: "bomb bass"

כל מי שגר בדרום ודאי מכיר אותו כאחד מהטובים בתחום כך גם אני הכרתי אותו שהוא היה מתקין בעצמו את המערכות אבל מאז הוא מעסיק שם ילדים בני 18 שמרכיבים את המערכות ללקוחותיו

קחו לתשומת ליבכם

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

מה זאת אומרת המגבר לא מתאים לרמקולים ? :roll:

ואפילו אם הוא טען דבר כזה ולדעתו דבר זה עלול לפגוע באלמנטים למה הוא הסכים להתקין אותו ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

:evil:אלכס עזוב שטויות,מה זה לעזאזל "לא מתאים לרמקולים" בונא זה חרטטן הוא רצה לדחוף מגבר בגלל זה הוא אמר את זה,אעלק מתקין במידה והמגבר לא היה תקין הוא היה צריך לדעת את זה יותר מזה , הוא גם התקין וגם מכר את המוצרים המינימום זה לשאת באחריות.

אם יורשה לי לאמר משהו על אנשים כאלה:0 FS ZERO NULL NOL.

מציע לפנות למורל עצמם גם אם לא יתקנו תיקון טוויטרים זה לא יקר.

נ.ב.

תעלה תמונות של ההתקנה,ושל הטוויטרים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בעקרון החברה של הסאב גראונד זירו היא חברה לא רעה.אני אישית מעדיף אותה על רוקפורד, אבל זו דעתי האישית וגם תלוי באיזה דגם.

איזה דגם בדיוק אחיך קנה?

זה אולי? autos-sound.net/Product.asp?ProID=284

לרוב העסקים של מערכות שמע לרכב יש מה שנקרא "מותג בית", שעליו הם כנראה גוזרים יותר אחוזי רווח. הגיוני שבגלל זה הוא הציע את הסאב הזה.

עוד סיבה יכולה להיות, שלא היה לו P3 במלאי, והיה נדרש ממנו טיפה "מאמץ" בכדי להשיג אחד, אז הוא העדיף לשווק באופן אגרסיבי את מה שכן קיים במלאי.

עוד שאלה: אחיך שילם 650 ש"ח רק על הRCA?! אם זה כבל של מונסטר או משהו בסגנון אז זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
כמובן שיש קבלות והכל בצורה מסודרת, אף אחד לא אמר שהוא לא ביצע את ההתקנה כמו שצריך לטענתו הוא הזהיר את אחי מראש מהקומפוננט לא מתאימים למגבר, אני יעלה תמונות בקרוב של כל הסיפור לא יהיה כדי לראות את הקרוסים שממש נשרפו והתעוותו, אגב מה דעתכם לגבי המחירים שהוא דרש על המוצרים?? ומישהו מכיר את הסאב הזה של גראנד זירו??

שם בעל העסק הוא: "bomb bass"

כל מי שגר בדרום ודאי מכיר אותו כאחד מהטובים בתחום כך גם אני הכרתי אותו שהוא היה מתקין בעצמו את המערכות אבל מאז הוא מעסיק שם ילדים בני 18 שמרכיבים את המערכות ללקוחותיו

קחו לתשומת ליבכם

כן יריב הוא אחד מהטובים שיש היום בארץ בתחום והוא לא מעסיק ילדים בני 18 כמו שאתה טוען יריב הוא מיקצוען אמיתי וליפני שכולם מגיבים פה יש שני צדדים למטבע לא שומעים צד אחד כי כבר היו פה מיקרים בעבר שהשמיצו מתקינים על סתם

לגבי הקרוסים והטויטרים שהיתפצצו נישרפו וכו' גם לי קרה מליפני כמה שנים עם סט של מורל אז מה {אומנם החליפו לי בלי בעייה } לגבי זה שהוא מיתנער מאחריות זה אני לא יודע ,אבל צריך לישמוע את הצד השני

יום טוב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מתקין מקצועי ואכותי כמו שבאמת קיימים פה בפורום לא מוכרים דוטק ב1200 כשאפשר לקנות בזאפ ב800 ולא מציע סאבים "חלופיים" , לצערי הרב פגשתי הרבה מתקינים באזור שלי שהם אנשים רעבים לכסף ולא יכולים לספוג אחריות בוא נגיד ככה שהעבודה שלהם והלקוחות שלהם זה שטרות בישבילם וכמה שיותר לדפוק וכמה שיותר יקר.

לפותח האשכול , אחיך היה צריך להתעיץ ולעמוד על שלו אם הוא רצה סאב P3 הוא יכל למצא ללא תיבה ב700 שקל במרחק נסיעה באוטובוס המחיר שהוא שילם הוא יכל למצא באפסית השניה בכל לוח מכירה סאב כפול P3 עם תיבה , חשוב להוסיף שלפני קניית מערכת היה צריך לעשות טיפה שעורי בית ולראות מחירים ולא לשאול חברים בשכונה ולקבל המלצות כי בסוף זה כסף שלך ולא שלהם תיצא מנקודת הנחה שבמחיר שהוא שילם : 3050 שקל הוא יכל לקבל P3 כפול מונובלוק מתאים ודוטק. מקווה שעזרתי.

תהליכי שיפוצים

פורסם

+1 יריב הוא בעל מקצוע מעולה..וממש לא מעסיק שמה ילדים..זה נכון שיש לו מתקין שעוזר לו אבל הוא ממש לא בן 18 וגם בעל ניסיון רחב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

יכול להיות שהוא בעל מקצוע מעולה, אבל לפי מה שנרשם למעלה (וכל עוד הוא עצמו לא הגיב) הוא לא נותן שירות משהו.

אולי עדיף שמישהו אחר מהפורום שמכיר אותו אישית, ירים את הכפפה ויגש אל יריב, ידבר איתו ויברר מה היה הסיפור מהצד השני. ואולי כך יפתר הסיפור בצורה יפה וללא תביעות. ושני הצדדים יהיו מרוצים.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

כל הספור הזה לא מסופר מגוף ראשון אלא ממה שסיפר אח שלך.

מכיוון שחלק מחברי הפורם מכירים אותו , ואני סומך על חוות הדעת של ישראל, הספור נשמע קצת תמוה.

להשמיץ ולהטיל רפש מאד קל, רק אחרי זה מי ינקה? .

אני מזכיר לכולם שלא מזמן מישהו כאן השמיץ את יוסי אלפיין ובסוף זה נגמר בכך שהכל בא על פתרונו בשלום.

חייבים לשמוע את גרסת החנות. אני מאמין שניתן יהיה לפתור הכל לשביעות רצונם של כולם.

• תוכן חדש...