Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 ליריב,

באמת בעל מקצוע עם ניסיון נרחב גם בהתקנות וגם בבניות.

מניסיון אישי איתו הסיפור נראה לי קצת תמוה ואולי רצוי לשמוע גם את הצד

השני לפני שחורצים דין.

אלי

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה חלילה לא באתי להשמיץ אף אחד מלחתחילה לא רציתי לפרסם את שם העסק כי אני יודע מיהו יריב ובתקופה שלי הוא היה באמת מספר אחד אבל היום אחרי שנחתתחי בארץ וראיתי את רמת ההתקנה ושמעתי את הסיפור מאחי ואחי לא ישקר לי ואפילו לא ינפח את הסיפור לא יכולתי להבליג פשוט התעצבנתי על המחירים המטורפים האלה מה קרה הוא ראה ילד צעיר עם מזומן ביד הוא שכח את כל הערכים שכל כך חשובים בתחום הזה??!!

לא מקובלת עלי צורת ההתנהגות הזאת אני יקפוץ בימים הקרובים אליו וישמע את הצד שלו...

ולגבי המתקינים שלו אני הייתי צריך להזכיר לאחד מהם לחבר את הפיוז במצבר בתום ההתקנה לפני שמדליקים את המערכת אחרת היא לא תדלק מן הסתם...נקודה למחשבה:roll:

בעבר היה לו מתקין מקצוען בשם אדי וכל מילה מיותרת!!!

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

נראה לי יותר שימוש תקול מאשר התקנה לקוייה . גם אם הוא רק ליפף את החיווט זה לא אמור לשרוף את הקרוסים והטוויטרים שידועים שנשרפים כמו לחמניות של דוטק. וסאב של גראונד זירו טוב יותר מ P3. ו 1200 שח זה נורמאלי לדוטקמ

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא אמרתי התקנה לקוייה, אמרתי התקנה ברמה נמוכה מאוד, ולא, לא נעשה שום שימוש לקויי נשמעה מוזיקה בווליום עליו המתקין כיוון את המערכת, לא היה שום שינוי או משחק עם המגבר!

ואיך אתה יודע בדיוק להגיד סאב זה טוב יותר מהאחר?? בלי לדעת דגם או כל פרט אחר??

ואם אתה חושב ש-1200 זה נורמלי לדוטק אתה ממש ממש טועה חיפוש קליל בזאפ ימצא לך את הסט ב 800-900 ש"ח שלא נדבר שלאחי הוא לקח 1300

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

דוטק הישן עולה בין 800-900 שקל לפי זאפ.

החדש (אובישן) עולה בין 995 ל-1600 שקל:

zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

זה אולי לא המחיר הכי זול, אבל זה ממוצע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכל אלה שבאים להגן על יריב ולדבר שטויות אז ככה:

יריב הוא כן ובאמת אחד המתקינים הטובים שיש.. הבעיה שזה יריב עצמו.. ויריב אחד כזה שלא אוהב ילדים שהוציאו רשיון עכשיו כמוני וכמו אח של צחוק אני בן 18 ואח של צחוק בן 17 אז אנחנו רק עכשיו נכנסנו לעניין הזה אנחנו באים לקנות מערכת אז הוא מדבר מגעיל ומתנהג כאילו אנחנו כלום..

אני באתי לקנות מערכת ולהתייעץ איתו והוא לא התייחס בכלל קניתי ממנו מגבר של דראגסטר מתצוגה ב 1200 שקל שנותן 60 rms לערוץ וזה לא העיניין. העיניין הוא שהעובד שלו הוא כן ילד הוא בידיוק שנה מעלי הוא בן 19-20 ואתם לא רוצים לראות איך הוא התקין לי את המערכת.. כל החוטים בחוץ הכל בצורה כזאת מגעילה ובזלזול.. שלא נדבר על זה שהמגבר שהוא מכר לי לא היה טוב.. עוד לא יצאתי ממנו הוא כבר נכבה לי 10 פעמים אז הוא נתן לי במקום זה 2 מגברים של 250 שקל חדשים..

אני לא יודע מה עכשיו הוא עשה אם העובד הזה הבנתי שהוא כבר לא עובד אצלו.. בכללי יריב עצמו עושה עבודה לא מהעולם הזה.. עכשיו אחרי שנכנסתי לזה יותר והחלפתי אוטו והכל.. אני באמת מבין שאני שכל מה שאני הולך לעשות זה.. להתקין אצלו את המערכת.. אבל אצל יריב.. רק הוא נוגע לי באוטו.. אני לא קונה אצלו כלום וזהו..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
לכל אלה שבאים להגן על יריב ולדבר שטויות אז ככה:

יריב הוא כן ובאמת אחד המתקינים הטובים שיש.. הבעיה שזה יריב עצמו.. ויריב אחד כזה שלא אוהב ילדים שהוציאו רשיון עכשיו כמוני וכמו אח של צחוק אני בן 18 ואח של צחוק בן 17 אז אנחנו רק עכשיו נכנסנו לעניין הזה אנחנו באים לקנות מערכת אז הוא מדבר מגעיל ומתנהג כאילו אנחנו כלום..

אני באתי לקנות מערכת ולהתייעץ איתו והוא לא התייחס בכלל קניתי ממנו מגבר של דראגסטר מתצוגה ב 1200 שקל שנותן 60 rms לערוץ וזה לא העיניין. העיניין הוא שהעובד שלו הוא כן ילד הוא בידיוק שנה מעלי הוא בן 19-20 ואתם לא רוצים לראות איך הוא התקין לי את המערכת.. כל החוטים בחוץ הכל בצורה כזאת מגעילה ובזלזול.. שלא נדבר על זה שהמגבר שהוא מכר לי לא היה טוב.. עוד לא יצאתי ממנו הוא כבר נכבה לי 10 פעמים אז הוא נתן לי במקום זה 2 מגברים של 250 שקל חדשים..

אני לא יודע מה עכשיו הוא עשה אם העובד הזה הבנתי שהוא כבר לא עובד אצלו.. בכללי יריב עצמו עושה עבודה לא מהעולם הזה.. עכשיו אחרי שנכנסתי לזה יותר והחלפתי אוטו והכל.. אני באמת מבין שאני שכל מה שאני הולך לעשות זה.. להתקין אצלו את המערכת.. אבל אצל יריב.. רק הוא נוגע לי באוטו.. אני לא קונה אצלו כלום וזהו..

דרך אגב אני משה אח של צחור...

הינה עוד מישהו שאיך שהוא נפגע מיריב!!

אין לי יותר מה להרכיב בעניין.

משה .

למכירה:

-רדיו דיסק Pioneer DEHP5050UB

-רמקול 6.5 B1.35.2 Lightning Audio

פורסם

להרחיב

רק כמה נקודות שהועלו פה שלדעתי שגויות.

///ALPINE : "תקין מקצועי ואכותי כמו שבאמת קיימים פה בפורום לא מוכרים דוטק ב1200 כשאפשר לקנות בזאפ ב800 ולא מציע סאבים "

אתה טועה יקירי, כל מתקין ולו האיכותי ביותר, יקדם מוצרים שהוא משתמש בהם יותר, היות ויש לו קשרים ותמחור טוב יותר מהיבואנים האלו, זה א-ב בעסקים.

המחיר של 1200 שקל הוא לא מחיר מופקע, ואין שום סיבה שמתקין יישר את עצמו לפי המחיר הזול בזאפ. הוא לא חנות אינטרנטית הוא מתקין מערכות, עסק פרטי וזכותו לקבוע את מדיניות התמחור שלו.

diforce :"נראה לי יותר שימוש תקול מאשר התקנה לקוייה . גם אם הוא רק ליפף את החיווט זה לא אמור לשרוף את הקרוסים והטוויטרים שידועים שנשרפים כמו לחמניות של דוטק."

מערכת שהותקנה וכוונה נכון לא אמור להגרם לה נזק, התפקיד של המתקין זה לכוון בצורה כזאת שגם שימוש אגרסיבי של הלקוח לא יסב לה נזק, דהיינו גיינים טיפה נמוכים מהמקסימום הסביר, חיתוכים טיפה סלחניים, ובקיצור - לא לקחת את הרכיבים לקצה גבול היכולת, אלא אם זיהיתי שאתה עומד מול משתמש מנוסה שידע להגן על הרכיבים.

Soundman :"לגבי הכיוון? מה הבעיה. כך מכוונים.

מכוונים את המקור (HU) לכ3/4 מהעוצמה שלו.

ואז מכוונים את המגבר בהתאם לזה."

בגדול אתה צודק במאה אחוז, עם זאת כמתקין מתבקש שתבין מי עומד מולך, ואם עומד מולך "ילד מתלהב" (אני לא מתייחס למקרה הנוכחי), מן הראוי שתבין שהוא לא יחוס על הרכיבים, ואתה צריך לכוון בצורה כזאת שלא יגרם להם נזק גם משימוש אגרסיבי, כמו שציינתי קודם : לקיחת מרווחי ביטחון מהיכולת של הציוד.

פורסם

לקדם את המוצרים שאתה משתמש בהם יותר, זה אומר להמליץ אליהם ללקוח ולא לדרוש מחיר הכי גבוה, שקיים בשוק. ואם יש לך קשרים ותמחור טוב יותר מהיבואן, זאת סיבה נוספת למכור במחיר יותר נוח. לא נשכח, שמדובר במתקין ולקוח גם מביא לו עבודת התקנה.

את המחירים הכי טובים ראיתי דווקא אצל מתקינים (למרות שלחלקם יש אתרים) ולא בחנויות אינטרנט. ברור שלכול אחד מותר לקבוע את המחיר שהוא רוצה (גם 2000 ש"ח לדוטק), כי אין פיקוח מחירים על מכשירי סטריאו. אבל אם אכפת לך כמה אתה משלם, תכין את השעורי בית.

פורסם

המחיר באינטרנט לא מוחלט והוא לא מחירון.

יש אתרי אינטרנט שמפרסמים מוצרים במחירים מוזרים,

וכשמזמינים אז יש תשובה קבועה:"את זה אין במלאי, אבל אולי תקנה משהו אחר".

-

פורסם

המחירון היחידי שאני מכיר זה מחירון מומלץ של יבואן/יצרן. אבל הוא בדרך כלל מנופח, כדי לאפשר לדילרים לתת "הנחה". מניסיוני רוב (אבל לא כולם) המחירים באינטרנט הם כן מייצגים את המציאות.

פורסם
המחיר באינטרנט לא מוחלט והוא לא מחירון.

יש אתרי אינטרנט שמפרסמים מוצרים במחירים מוזרים,

וכשמזמינים אז יש תשובה קבועה:"את זה אין במלאי, אבל אולי תקנה משהו אחר".

+1

כשהמחיר נמוך ביחס למחירי השוק, מניסיוני הרחב בתחום הרכישות באינטרנט, לרוב המוצר:

"ממש היום נמכר האחרון אבל יש לנו משהו דומה, יותר טוב, בתוספת "קטנה" של כמה מאות שקלים".

אל תהיו נאיבים אין ארוחות חינם, או חצי חינם במקרה הזה, או שזה גנוב או שבדיוק אזל מהמלאי.

אלי

פורסם

יש מחירים לא נכונים באיטנטרנט כי אין ואז זה לא משנה מה כתוב .או שלא מוציאים לך את הזמנה אם אתה לא מתעקש או מחכה הרבה זמן ואז אתה מוסיף כסף כדי שזה יגיע מהר

פורסם

חברים, המחיר הוא לא הבעיה כפי שאני מבין אותה.

לכל בעל עסק הזכות לבקש איזה מחיר שהוא רוצה.

ללקוח תמיד יש אפשרות להשוות את הצעת המחיר למחירים באינטרנט או בחנויות אחרות.

הבעיה מתרכזת באיכות ההרכבה ובאחריות למוצרים ולהתקנה לאחר מכן.

כתושב חיפה אני מתקין רק ב"פול דיזיין" שאומנם לוקחים מחירים קצת גבוהים יותר בעבור המוצרים אך נותנים אחריות מלאה לאחר מכן. שירות = כסף !

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אני קונה קומפונט משומש ואחרי ההתקנה הוא לא עובד טוב אז אני יש לי אחריות של המתקין או שצריך לשלם למתקין עוד פעם? כי אני קונה רק יד2

• תוכן חדש...