Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבים שיש רמת איבזור כל כך נמוכה ומעט הנאה הייתי מחפש נחמה אחת במנוע ובגיר וכאן שולטת טיוטה.

בפרמטר העיצוב בולטות המאזדה והמיצובישי.

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי נתון של 13 מ0-100 זה נתון די פושר ואפילו ממוצע- ביחס לקבוצה, קיה סיד עושה 0-100 ב11.4 שניות, טויוטה קורולה עושה ב12.1, הקרוז שאומרים עליה שהיא כ''כ איטית עושה 0-100 ב13.5. אז הלאנסר שייכת לקבוצה היותר איטית של הקטגוריה. אם צריך תא מטען ואין לך בעיה עם תא מטען האופציה הכי טובה לדעתי יכולה להיות קיה סיד SW בגרסה אחרי מתיחת הפנים שההגה שלה נראה הרבה יותר טוב מהקודם והיא נחשבת למכונית מצוינת עם 7 שנות אחריות עוד מעט תוכל לקרוא עליה כל מיני ביקורות, ואם אתה מפחד מהמוניטין של קיה יש לך את אותה מכונית בדיוק עם סמל של יונדאי: I30 סטיישן, ביצועים כמעט זהים, שם של יונדאי (כבר מתחיל להיות להם מוניטין טוב בארץ) אבל בלי 7 שנות אחריות אלא 3 נראה לי.

אני הייתי מעדיף כרגע מתוך כל המכוניות בקבוצה 2, הסיד סטיישן החדשה היא מכונית משתלמת מאוד אם לא הכי משתלמת.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

יש לי לנסר 1500 מהדגם החדש ואחרי כאלפיים ק"מ אני מרוצה.

האוטו מרגיש גבוה (טוב לקשישא) ויציב. ההגה מעולה!

ביחס לתאוצה אז בזינוק הוא ממש מזנק ומשאיר הרבה מכוניות מאחור אבל בתאוצות הביניים הוא קצת חלש למרות שהגיר (אוטומטי "רגיל") מגיב בהתאם.

יש לו 7 כריות אויר,נדמה לי שהכי הרבה בקטגוריה.

המזגן מיכני אז אין בלבולי מח עם מספרים למרות שביום חם ייקח לו קצת זמן למזג ואז הוא ממש מקפיא.

בקיצור, מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מאיפה הנתון של המשקל של ה3 הישנה? גם בicar וגם בauto רשום שהמשקל שלה בגרסאת ה4 דלתות מנוע 1.6 הוא 1247.

המשקל של גרסאת ה2 ליטר הוא 1284. זה איזה ספין של היבואן שהמשקל ירד? רק באתר הרשמי כתוב שהיא שוקלת 1284 בגרסאת הליסינג.

בקשר ללאנסר 1.5 - מאיפה זה שזה 13? כמו שזה נראה זאת כנראה באמת התאוצה (לא רעה בכלל לקבוצה), אבל נתונים רישמיים הצלחתי למצוא רק על ה1.5 הידנית.

הנתונים של המזדה הם מאתר מזדה ישראל.

בקשר ללנסר, נתון התאוצה לקוח מנסיעה על האוטו+מבחן שעשו בידיעות אחרונות לאוטו.

וכמו שאמרו פה, בקבוצה הזאת נתוני מיאוץ מעמידה ל-100 קמ"ש שוליים יותר, מומלץ להתמקד בפרמטרים אחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לדעתי נתון של 13 מ0-100 זה נתון די פושר ואפילו ממוצע- ביחס לקבוצה, קיה סיד עושה 0-100 ב11.4 שניות, טויוטה קורולה עושה ב12.1, הקרוז שאומרים עליה שהיא כ''כ איטית עושה 0-100 ב13.5. אז הלאנסר שייכת לקבוצה היותר איטית של הקטגוריה. אם צריך תא מטען ואין לך בעיה עם תא מטען האופציה הכי טובה לדעתי יכולה להיות קיה סיד SW בגרסה אחרי מתיחת הפנים שההגה שלה נראה הרבה יותר טוב מהקודם והיא נחשבת למכונית מצוינת עם 7 שנות אחריות עוד מעט תוכל לקרוא עליה כל מיני ביקורות, ואם אתה מפחד מהמוניטין של קיה יש לך את אותה מכונית בדיוק עם סמל של יונדאי: I30 סטיישן, ביצועים כמעט זהים, שם של יונדאי (כבר מתחיל להיות להם מוניטין טוב בארץ) אבל בלי 7 שנות אחריות אלא 3 נראה לי.

אני הייתי מעדיף כרגע מתוך כל המכוניות בקבוצה 2, הסיד סטיישן החדשה היא מכונית משתלמת מאוד אם לא הכי משתלמת.

תקרא שוב את השרשור, מדובר פה עם מכוניות בליסינג (למי אכפת מהאחריות?) מתוך רשימה מוגדרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ברכבים שיש רמת איבזור כל כך נמוכה ומעט הנאה הייתי מחפש נחמה אחת במנוע ובגיר וכאן שולטת טיוטה.

בפרמטר העיצוב בולטות המאזדה והמיצובישי.

באיזה מהרכבים מצאת רמת איבזור נמוכה?

קובי.

פורסם

אם מדובר בבחירה בין 3 המכוניות הללו, בגרסאות ליסינג, אז הייתי פוסל את הקורולה בגלל אבזור בטיחותי חסר. אז כרגע הבחירה היא בין מאזדה3 ללאנסר, בתחום הבטיחות יש ללאנסר יתרון עם כרית אויר נוספת לברכי הנהג. אני לא יודע מה לגבי שאר האביזרים. מבחינת התנהגות וביצועים לא צריך להיות פער כזה גדול בין המכוניות, לשניהם תיבות אוטומטיות עם 4 הילוכים וכוח די דומה, ככה שיתרון משמעותי לא תמצא. הלאנסר קצת יותר ייחודית מה3 ותהיהי פחות נפוצה על הכביש. אני במקומך הייתי נוטה לכיוון הלאנסר.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מבלי לפגוע אח שלי... אם אלו הם האופציות שיש לך הייתי בוחר בכרטיסיה של אגד. :)

הלנסר זה האוטו עם הכי הרבה אופי ואיבזור שאתה יכול לבחור כרגע מתוך המגוון.

פורסם
מבלי לפגוע אח שלי... אם אלו הם האופציות שיש לך הייתי בוחר בכרטיסיה של אגד. :)

הלנסר זה האוטו עם הכי הרבה אופי ואיבזור שאתה יכול לבחור כרגע מתוך המגוון.

לאנסר , אופי ??

ה 3 והסיד עדיפות על הלאנסר בכל פרמטר.

הלאנסר מעבר לעיצוב חיצוני (ענין של טעם) אין בה ולא כלום, כרכבים נטו אני הייתי הולך על הסיד סטיישן למשפחה מדובר על רכב מעולה, ה 3 אצלי מגיעה רק במקום השני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לאנסר , אופי ??

ה 3 והסיד עדיפות על הלאנסר בכל פרמטר.

הלאנסר מעבר לעיצוב חיצוני (ענין של טעם) אין בה ולא כלום, כרכבים נטו אני הייתי הולך על הסיד סטיישן למשפחה מדובר על רכב מעולה, ה 3 אצלי מגיעה רק במקום השני.

מה אין בה "ולא כלום"?

יש לך נסיון? נהגת? ישבת? ספרת כריות אויר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אני ממליץ על סיבוב קצר ביונדאי I30. אני התרשמתי ממנה מאוד לטובה.

מלבד מנוע קצת "מתבכיין" והגה עצבני אני חושב שזו מכונית מעולה!

וגם תא המטען שלה לא כזה פצפון.

פורסם
מה אין בה "ולא כלום"?

יש לך נסיון? נהגת? ישבת? ספרת כריות אויר?

כן, נהגתי.

פלסטיקים וגימור פנים ברמה בינונית ותו לא, הרכב לטעמי בהחלט לא עומד בשורה הראשונה מבחינת מחיר\ תמורה ואו ערך מוסף שיש לרכב על פני מתחרות אחרות.

ה 3 וגם הקורולה עדיפות משמעותית מהלאנסר.

פורסם
כן, נהגתי.

פלסטיקים וגימור פנים ברמה בינונית ותו לא, הרכב לטעמי בהחלט לא עומד בשורה הראשונה מבחינת מחיר\ תמורה ואו ערך מוסף שיש לרכב על פני מתחרות אחרות.

ה 3 וגם הקורולה עדיפות משמעותית מהלאנסר.

השתפרת אבל קצת.

זה שלטעמך ה I 30 יותר טובה, מפרגן למרות שלא מסכים איתך

אבל על סמך מה אתה כותב "אין בה ולא כלום"? על נסיעת מבחן? על 1000 ק"מ התנסות? ומה זה ערך מוסף וכו'?

כתבת בפוסט הקודם על כל פרמטר. תסביר בבקשה, למשל על הפרנטר הבטיחותי.

פורסם
השתפרת אבל קצת.

זה שלטעמך ה I 30 יותר טובה, מפרגן למרות שלא מסכים איתך

אבל על סמך מה אתה כותב "אין בה ולא כלום"? על נסיעת מבחן? על 1000 ק"מ התנסות? ומה זה ערך מוסף וכו'?

כתבת בפוסט הקודם על כל פרמטר. תסביר בבקשה, למשל על הפרנטר הבטיחותי.

הסיד וה I30 עדיפות בעיקר בגלל האופציה לקבל את הרכב במרכב סטיישן שימושי, בגירסא 5 דלתות שבה היונדאי והסיד מוצעות אזי אין להם עדיפות כלשהיא על הלאנסר.

מנהיגה של כ 200 ק"מ , לרכב באמת אין מה להציע , אותי הגיר הרציף עיצבן , גימור הפנים בינוני ומטה שלא לדבר על איכות הפלסטיק והעיצוב שהוא ממש לא לטעמי.

הרכב בינוני , ומתייצב בשורה אחת עם הסוזוקי SX4 וה סיד I30.

• תוכן חדש...