Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-CW חדשה מדי ולא נהגתי בה. יש לשער שהיא דומה למדי לרגילה ברוב המובנים. הביצועים בטח מעט פחות טובים, הזנב קצת יותר כבד וזה עשוי להשפיע במידה מסוימת על ההתנהגות. עיצוב הפנים וגם החומרים דווקא סבירים - ממוצעים יחסית לקטגוריה. בסובארו B3 זה הרבה יותר גרוע, למשל. בכל מקרה לא הייתי פוסל את הרכב בגללם (כמו שלא פסלתי את הלאנסר בגלל איכות החומרים הבינונית ומטה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שפגשתי אתמול שיש לו I30 "רגילה" הכוונה לא CW

דווקא הפתיע אותי לרעה ואמר שהרכב "שותה" דלק כמו אלכוהוליסט שלא ראה בר 9 שנים וחזר לשתות...:shock:

אמרתי לו שלפי כל הנתונים שמתפרסמים דווקא נתון תצרוכת הדלק מצביע על כיוון של 1:12.5 בנסיעה משולבת.

הוא אמר לי לבדוק את הנושא הזה טוב טוב. [בתור מי שמשלם על הדלק לאחר מעבר המרחק מהבית לעבודה זה נתון שדווקה די משפיע]:-(

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
חבר שפגשתי אתמול שיש לו I30 "רגילה" הכוונה לא CW

דווקא הפתיע אותי לרעה ואמר שהרכב "שותה" דלק כמו אלכוהוליסט שלא ראה בר 9 שנים וחזר לשתות...:shock:

אמרתי לו שלפי כל הנתונים שמתפרסמים דווקא נתון תצרוכת הדלק מצביע על כיוון של 1:12.5 בנסיעה משולבת.

הוא אמר לי לבדוק את הנושא הזה טוב טוב. [בתור מי שמשלם על הדלק לאחר מעבר המרחק מהבית לעבודה זה נתון שדווקה די משפיע]:-(

שמע, ה- i30 יופי של אוטו ובהמלצתי אישתי בחרה ברכב הזה פעמיים כרכב הצמוד ממקום העבודה.

רק מזל שלא אנחנו צריכים לשלם את הדלק ושהגבלת הדלק אינה דרקונית. האוטו הזה עושה אצלנו כ-400 ק"מ למיכל (70% אישתי נוהגת, 30% אני) והמיכל של האוטו לוגם יותר מ-40 ליטר בכל תדלוק.

אגב, לא הייתי מציין את ה-i30 כבעלת איכות הרכבה טובה, קרקושים בשתי המכוניות מ-0 ק"מ ורעשי רוח (שריקות) במהירות גבוהה אך לא פלילית.

שוב, אוטו טוב ואנחנו נהנים ממנו מאוד, אבל לקטלג רכב כמו הלנסר כבעל פנים לא איכותי רק בגלל מגע והקול שמפיקה נקישה על הפלסטיקה זה לא רציני. יש עוד הרבה דברים מעבר לכך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם בלנסר אגב, ופגשתי שתיים כבר, איכות ההרכבה לא מרשימה בכלל. יש רווחים בין הפלסטיקים וההתאמות לא מדויקות, שלא לדבר על כך שהפלסטיק הכסוף שמסביב לידית ההילוכים, נניח, הוא בעצם מדבקה שיוצאת די בקלות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הלאנסר לוקה בהחלט באיכות הגימור הפנימית שלה, מדובר על רמה בינונית ומטה בעיקר בחלקים הנסתרים מהעין למשל חלקו התחתון של הדש בורד.

גם חלקו העליון אינו להיט , ורמת ההרכבה וההתאמה בין החלקים אינה מזהירה, כרכב חליפי מליסינג אני יכול להגיד שרמת ההרכבה שלו אינה משתווה למאגאן הקבועה שלי שעברה חיים די קשים בכמעט 31 חודש אשר היא איתי, והיא אינה מציצת כמו הלאנסר.

באופן אישי הלאנסר לא עושה לי את זה, לא מבחינת עיצוב חיצוני ולא כרכב, הייתי בוחן בחיוב את הקורולה אם אתה מחפש חיסכון בדלק ואם אתה נדרש להעמיס משפחה, באם לא הייתי הולך על ה 3 לטעמי במכלול רכב טוב יותר.

פורסם

באופן אישי הלאנסר לא עושה לי את זה, לא מבחינת עיצוב חיצוני ולא כרכב, הייתי בוחן בחיוב את הקורולה אם אתה מחפש חיסכון בדלק ואם אתה נדרש להעמיס משפחה, באם לא הייתי הולך על ה 3 לטעמי במכלול רכב טוב יותר.

אתה בטוח שאתה מדבר על הלנסר הזאת?

lancer_es_006.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אתן קצת נתונים על עצמי כדי שתיכנסו קצת יותר לפרופורציה על הדעת שלי

הגובה שלי הוא 204 ס"מ ,אני רחב וגם מלא

אני אחרי ויתור על איביזה 3 דלתות ספורט ידני ואחרי זה גם על מיטו 120כ"ס ויתרתי (אגב לא מרצון ויתרתי על שתיהן)

רכבים מדהימים למי שיכל

כמו שאפשר לראות מהרכבים שויתרתי עליהן אני צעיר שלא צריך בגז' או ספסל אחורי

בדקתי רכבים רמה 2 (כל מה שאומר הוא דעתי האישית)

על צרפתית ויתרתי בגלל בעיות מכירה אחרי השימוש

קורולה ,יאריס

קורולה רכב פשוט זול מבפנים מכוער מבחוץ וגם צפוף לכן ויתרתי

יאריס חמודה אבל עקב צפיפות ויתרתי

פוקוס ,פיאסטה

פיאסטה באמת עיסקה מצוינת אחלה אוטו רק חבל שלא עשו מסילה קצת יותר ארוכה לכיסא אז היה צפוף לכן ויתרתי

פוקוס כיסאות על הפנים כמו לשבת על כיסא מעץ בלי תמיכה ההגה נוטה במיקום שלו לצד ימין מה שהיה מאד מוזר והקונסולה המרכזית הציקה מאד לרגל שלי לכן ויתרתי

שלוש ,שתים

שלוש אחלה אוטו הכל נורמלי יחסית היה לי קצת צפוף בכתפיים

שתיים עוד פעם עניין המסילה לכן ויתרתי

לאנסר 1.5

אחלה אוטו פלסטיקים קשים ויש הרכבה לא משהו חוץ מזה האוטו הכי בטיחותי הכי מרווח מכולן וגם הכי יפה מכולן

ההתלבטות היתה בן השלוש ללאנסר בסופו של דבר

הזמנתי לנסר בגלל המרווח הפנימי הרב לנהג ,העיצוב והבטיחות

עוד שבועיים הרכב מגיע לנמל

יום טוב

מיכאל

פורסם

אשמח לתגובות לגבי תצרוכת הדלק למי שנהג על ה I30 CW

מבחינת מקום הוא נראה הרכב הגדול ביותר

מה שמרתיע אותי כרגע זה הדלק [לפי היצרן התצרוכת היא די טובה 1:11 בתוך העיר]

אבל משיחה עם חבר אחד הוא די התלונן.

משהוא יכול לאושש או לאשר שאכן הרכב גומע דלק בצורה מוגזמת [גם בנסיעה נורמלית לא לחיצות ?]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חשבת שאולי החבר שלך נוסע המון בעיר ולכן צריכת הדלק שלו גרועה? לדוגמא, אם תשאל את אמא שלי היא תגיד לך שליאריס וסוויפט יש צריכת דלק ממש גרועה - היא עושה איתן 8.5 ק"מ לליטר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
חשבת שאולי החבר שלך נוסע המון בעיר ולכן צריכת הדלק שלו גרועה? לדוגמא, אם תשאל את אמא שלי היא תגיד לך שליאריס וסוויפט יש צריכת דלק ממש גרועה - היא עושה איתן 8.5 ק"מ לליטר...

כן הוא נוסע בעיקר בעיר [תל אביב]

ומה שמפליא זה שהוא מדווח על יחס של 1:9 במקרה הכי טוב [ואילו קצין הרכב שלנו טוען שהרכב מנסיעות יומיומיות לא אוכל יותר מ 1:11 ~1:12.5 בתוך העיר]

:roll: אני ממש ממש מבולבל כבר.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...