Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוכלות של חברת מאיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים התפרסם בעיתונות מבצע של חברת מאיר שמודיע כך: 4 רכבי יגואר XF 3.0 במחיר חסר תקדים: אתה משלם 100K מקדמה וכל חודש למשך 36 חודשים 5K. נשמע משתלם, לא? בפועל אתה אמור לשלם על האוטו 280K במקום 440K. ראיתי את המבצע, ונדלקתי. צלצלתי לסוכנות יגואר ושאלתי אם נשארו להם מכוניות. אמרו לי שכן. דיברתי קצת עם האיש מכירות על האוטו וכו' וסיכמנו שאני בא לסוכנות לסגור. רק בסוף השיחה הוא נזכר להגיד שלאחר 3 שנות תשלום חודשי צריך לשלם עוד 180K. דבר כזה לא נכתב בשום מודעה. פשוט חוצפה ורמאות שאין כמותה.

פורסם

באמת חוצפה, שראיתי את המודעה לא הבנתי את הקאצ'.

בדיעבד ככה הם מושכים הרבה אנשים להתקשר ולברר פרטים ושבתכלס זה מיבצע מימון עם ריבית.

פורסם

בדר"כ לאחר 36 חודשים יש תשלום נוסף, מוזר שהם לא ציינו את זה במודעה... :?.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למה לא? אם הם מסוגלים לגבות מחירים לא הגיוניים על ההרכבים שלהם אז הכל אפשרי.

יגואר זה אוטו יקר ולא רק פה, כך שהאמירה שמדובר ב"מחיר לא הגיוני", ככל שהמדובר בהשוואה למכוניות אחרות ברמת המחיר הזו, אינה אלא השמצה חסרת טעם.

• תוכן חדש...