Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תת דגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא כרגע החיפושים אחרי אודי A3, והוצע לי רכב שנת 2000 מנוע 1800 גירסאת V5 האם זה בעצם גירסאת הטורבו 1.8T?

תודה לעונים.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם

מישהו יודע להסביר לי מה מייצג הV5?

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם
אני נמצא כרגע החיפושים אחרי אודי A3, והוצע לי רכב שנת 2000 מנוע 1800 גירסאת V5 האם זה בעצם גירסאת הטורבו 1.8T?

תודה לעונים.

כנראה רק מדבקות יפות מאחור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ה1800 של אאודי בשנים הללו אליו אתה מתכוון הינו מנוע שמציין לפי מה שידוע לי 5 שסתומים לצילנדר אולי לזה הכוונה?

כלומר 20 שסתומים (20V)

הוא 4 צילנדר כמובן

• תוכן חדש...