Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2000

אלפא 156 2.5 ידנית + עור מאובזרת עם ק"מ סביר 178 אלף מטופלת ברמת החייל (המוסך המרכזי) כבר שלוש שנים ,

הרכב עומד למכירה חודשים ארוכים (בין 4-6) המחיר המבוקש הוא 46 אלף

מהניסיון המועט שיש לי בעולם הרכב הישראלי זאת נראת כמו עסקה שווה

רציתי את דעתכם המלומדת לחוות דעת נוספת

סך הכל אני מחפש רכב מהנה לנהיגה, בעל אופי יחודי ושלא יעורר יותר מידי תשומת לב מצד שני שלא יהיה אנונימי מידי.

עוד דבר אשמח לדעת הוא כמה כבר כסף נזיל אני צריך בישביל להחזיק אחת כזאת,או את חברותיה (ב.מ.וו 320,אודי איי4 טורבו)

אני נוסע כ15,000 בשנה אני מעל 25 ללא תאונות ויש לי כסף נזיל אבל אני לא רוצה להיות עבד של הרכב ולהוציא את נשמתי ואת כל הממון שלי על הרכב, (אפילו שאני מאוד מאוד אוהב מכוניות) האם 1000 שח (לא כולל דלק)בחודש יספיקו להוצאות שוטפות ביטוח,אגרה,טיפולים(כל עוד לא מתקלקל משהו יותר מידי רציני)?

תודה על המידע,אשמח לתגובות ממביני דבר,לא כאלה שניזונים משמעות שאלפא מתקלקת ולהחזיק רכב בישראל יותר מ1600 סמק צריך להיות מיליונר.

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

רק ביטוח ואגרה רישוי בחודש זה 500 שקל,

וכמובן שיש צמיגים וגם מצבר ועוד הרבה דברים שלא קשורים לגיל של הרכב או לסוג הרכב,

ועוד דבר, רכב בן 10 שנים ו180,000 ק"מ, אתה צריך לקחת בחשבון מראש שמשהו הולך להתקלקל, השאלה היחידה היא מתי? וכמה יעלה?

פורסם

רכשתי אחת כזו מודל 99' לפני שבוע, אך בעת הרכישה הייתי מודע לכל ה "סכנות" שבקנייה כזו.

במילה אחת? תענוג. שווה כל שקל כל זיעה וכל כעס. ויש זיעה וכעס... :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קח אותה לבדיקה במוסך שמתמחה כדוגמת איציק מבית דגן (טלפון בה"פ אם תרצה).

כמכונת נהיגה דווקא הייתי ממליץ לך על ה2 ליטר. יש לה "אף" פחות כבד וגם אחזקתה תהיה זולה יותר.

אתה מוזמן להכנס לאתר מועדון אלפא www.iaroc.org.il שם תמצא עוד מידע.

פורסם

עקבתי עד לפני כחודש אחרי 156 למכירה במשך חדשים רבים וחא נראה לי שהרכב הנ"ל עומד למכירה יותר מחודש (אם אנחמנו מתכוונים לאתו אחד).

בכל מקרה ראיתי מכוניות שנמכרו מהר מאד אפילו בסוף שבוע בודד כמו הרכב של איזה בחור ממועדון אלפא שאפילו לא הספקתי ללכת לראות כי הייתי בצימר באותו סופ"ש.

מהברורים שעשיתי (אני מדגיש שלא מנסיון אישי) נראה שהרכב זולל דלק אם זה מפריע לך, טיפולים אפילו יקרים יותר מה 2.0 ליטר ואמרים שההתנהדות טובה פחות בגלל אף כבד יותר.

בכמה נסיעות שעשיתי לא התרשמתי שהרכב ספורטיבי אלה עם גוון ספורטיבי, מבחינתי ה 156 הייתה מיתוס ומאד התאכזבתי (כגודל הצפיה...).

אם אתה יכול לפרט קצת יותר על מה נסעת עד עכשיו, מה החלופות שחשבת עליהן, מה הדרישות\מגבלות (האם רכב 3 דלתות בא בחשבון) אני מניח שיוכלו לתת לך מיד השוואתי טוב יותר.

לי הוא הרגיש כמשפחתית מפנקת עם יכולת יותר מאשר חד ותזזיתי כמו שאני אוהב, אבל זה מאד תלוי בנקודת הפרספקטיבה והטעם האישי.

פורסם

ובכן עד לא מזמן התגוררתי באנגליה,שם הייתה בבעלותי פורשה 944s ,התחזוקה שלה הייתה יחסית נוחה הרכב עצמו היה מאוד אמין לא הכי נוחה לנסיעות ארוכות בשל מרכב קשיח ותנוחת ישיבה ספורטיווית למדי,אגב אם ישנה אחת מכירה (במחיר שפוי)אשמח לכרות אשך בעבורה

בכל אופן המצב בארץ מסתבר לי עם הזמן לא פשוט,

רכב 4 דלתות סלון בעל יומרות ספורטיוויות הוא מעט התפשרות עבורי מאחר ובהתחלת החיפוש בכלל רציתי קופה מעניינת,

אלפא gtv פשוט אין אחת נורמלית

פיאט קופה או שהן משופרות או שהן גמורות או שהן שמורות ואז המחיר פשוט חסר פרופרציה

קורדו סיפור דומה

הונדה פרילוד,המממממ עצוב שנוי במחלוקת תיבה אוטו,עיצוב פנים שמרגיש כמו אקורד 45-55 לאחת טובה הנעה קידמית לא ממש גורמת להתרגשות יתרה

אז אמרתי לעצמי אוקי, אולי סידרה 3 קופה(e36) או אפילו 4 דלתות ידנית תעשה לי טוב,

קופה,סדאן או קבריולט 2 ליטר ועד 2800 ידנית או אוטומטית,כולן אבל כולן! בלי יוצאת מן הכלל (30 דוגמאות לערך)

עם ג'נטים בגודל גלקטי! מערכות סטאריו עם 18 רמקולים ו5 סאבים,טורבו למען השם,חציאות שנראה כאילו אני בניתי והרכבתי

נפחי מנועים שאנשים המציאו לעצמם ואין ספור מדבקות M .בסך הכל רציתי אחת מקורית עם ק"מ לא גבוה מידי ידנית עם מנוע שש ציל' ,אז מצאתי אחת 323 4 דלתות לבנה (טוב נו נתפשר על הצבע ) אוטומטית ("חווית נהיגה המושלמת" בטח גם התיבה האוטו בסדר)בלי ריפודי עור(חליק נו גם ככה אני רב הזמן לא מתסכל על פנים הרכב) הבחור דווקא דיי חביב,והוא לא גר בגליל:) ,אבל 290 אלף על השעון,הרפתאקני מידי

אז עם מה נשארנו אלפא 156 ואודי a4 טורבו למישהו יש עוד רעיונות?

(רובר 600 טורבו קצת אפורה מידי,והסאאב 9000 אלטרנטיבית מידי)

Porsche 944 turbo

פורסם

תשמע, אין מה לעשות מחירי משומשות ספורטיביות בארץ לא דומים למחירים באנגליה.

אני חושב שאם החלופה היא BMW משושת צילינדרים אז ה156 2.5 יכולה להיות תחליף לא רע למרות שחווית ההנעה האחורית תחסר לך אבל יש לה קסם משלה.

גם אני בדקתי את שוק ה BMW, זה מטורף, נראה כאילו כולן "מזויפות" לא ברור מה קורה עם זה, על גיר אוטומטי לא הייתי מוכן להתפשר כך שלא מצאתי אחת ראויה (חוץ משל שכן שלי שלא מוכן למכור - יד ראשונה מקורית לגמרי). גם הביטוח של BMW יקר יחסית והחלפים לא יותר זולים משל אלפא לדעתי.

בכל מקרה אני בסופו של דבר קניתי קליאו ספורט.

יש כמובן את האמפרזה והמיאטה בתקציב גבוהה יותר ,הן נראות לי כבחירה מצוינת אם בא לך להשקיע קצת יותר.

פורסם

שקלתי קומפקטית לוהטת,

קליאו ספורט,306 gti או vr6 אבל אני לא בדיוק לוחץ יותר מידי,אני כן אוהב כח אבל אני לא נוסע באופן אגרסיבי,כך שלרכבים האלה אין יותר מידי מה להציע עבורי.

אם אני לא הולך להשתשמש באופן מובהק בדבר שהופך קליאו או גולף מסתמית למשהו מיוחד אז זה בזבוז.

אימפרזה-אני יאבד את הרישיון מהר מאוד, שזה טוב כי אז זה ימנע ממני לפשוט רגל בשל קניית מניות בshell :)

נראה לי אני פשוט אדביק על מושב ברכבת gti ונגמר עם הסיפור כואב הלב הזה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

קצת התבלבלתי - אם אתה לא הולך להשתמש במה שמבדיל קליאוספורט (התנהגות) או גולף VR6 (כוח, כי בהחלט אין שם התנהגות), במה אתה כן הולך להשתמש? אתה מחפש התנהגות או כוח? או שניהם?

נשמע כאילו לאון טורבו עשויה להתאים.

בכל מקרה - ביי אנד דרייב הם סוחרים לכל דבר, ולכן מומלץ לבדוק שם כל רכב בציציות (גם אם, ועל אף, היותם טרייד אין של היבואן).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לפי העולה מהשרשורים ומההודעות של פותח השרשור, הוא לא מעוניין לשלם "מחירים חסרי פרופורצייה" על רכבים שאין כמותם הרבה בנמצא.

מכיוון שהליאון T נמכרת בהרבה מעל למחירון, כמו גם פיאט קופה, אלפא GTV, ושאר ספורטיביות שנדירות עוד יותר,

אלפא 156 נשמעת כמו אופצייה סבירה, בשל שוק סביר יחסית לקנייה ולמכירה.

גם אני שמעתי שגרסת ה- 2.0 מתנהגת טוב יותר בשל חלוקת משקל שונה על הסרנים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סיאט לאון לא לטעמי,מתחת למנוע החביב שלה זאת עדיין סיאט,(בורה,ג'טה) ליתר דיוק

אני מחפש גם אלגנטיות ונישה לא רק מנוע חזק והתנהגות ספורטיווית (כן אני יודע שזה הרבה לבקש במחיר של עד 60 אלף)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...