Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין דיבורית קבועה לנוקייה ברכב סובארו ג'אסטי (יש לי את הדיבורית, צריך רק התקנה).

ראשית, האם דיבורית קבועה ברכב עלולה לצרוך דלק רב יותר או לחלופין לקחת כח מהנוע דבר שיחליש את המנוע (כמו שקורה למשל בזמן הפעלת המזגן).

שנית, האם לא מסוכן מדי להתקין דיבורית ברכב ישן משנת 92, שכן הרכב מלא בחוטים באיזור שמתחת להגה ואיפה שהפיוזים ואני חושש שחוטים נוספים יגרמו לבלאגן ברכב. האם החשש מוצדק?

שלישית, איפה מומלץ לבצע את ההתקנה באיזור חיפה? קיבלתי מס' הצעות להתקנה שנעות בסביבות ה- 120-150 ש"ח, אך אני לא מכיר את המתקינים הללו ולא יודע עד כמה הם מקצועיים בהתקנת דיבורית שכן הם בעיקר מתקינים רדיו, רמקולים, ומערכות מיגון אך לא כל כך מתעסקים עם דיבוריות.

אולי כדאי לבצע את ההתקנה אצל אחד המפעילים הסלולריים?

פורסם

אין שום חשש להתקין את הדיבורית בשום מודל של רכב. אם יש לך בלאגן בחוטים, תקבע אותם עם אזיקונים קטנים.

הדיבורית לא מעמיסה על המנוע אולי קצת תעלה בדלק אבל אני בטוח שלא תשים לב להבדל.

הסיבה שמזגן מעמיס על המנוע היא בגלל שהמדחס של המזגן מחובר ברצועה למנוע ומתחיל להסתובב כאתה מדליק אותו. אין שום רצועה כזו בדיבורית.

לגבי מחירים ומקומות, אין לי שמן של מוסך בעניין. תעשה קצת עבודת השוואה ותהנה.

דרך אגב, גם שימוש בדיבורית מעלה את הסיכון למעורבות בתאונה...

דרך צלחה:wave:

פורסם

לאחר חיפושים רבים בפורום אני קורא כי רבים האנשים שלאחר שהתקינו

דיבורית החלו להיות להם בעיות חשמל כאלו ואחרות (אמנם רובם התקינו זאת לבדם),

וחלק לא מבוטל מן המכוניות הינם חדשות יחסית.

לכן, מה אתם ממליצים - להתקין את הדיבורית או לא (כמובן אצל מתקין מורשה)?

כמו כן, האם במחיר של 150 ש"ח לבצע ההתקנה אצל כל מיני מתקיני רדיו למניהם או להשקיע 300 ש"ח ולהתקין הדיבורית בחברה הסלולרית?

• תוכן חדש...