Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונו של sundown

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. היום קניתי את המונו של סאן דאון 1200 sae

ואני מגביר איתו סאב וופר של lanzar optidrive 900 rms

והסאב עוד איתו מוזר הסאב עבד טוב יותר עם המונו של סיארה שהיה לי. וגם כשאני מגביר מעל לחצי בגיין הוא ניכנס לפרוטקט

מה יכולה להיות הבעיה ?

הסאב לא דופק מוציא צליל מוזר. החיבור של המונו

מהמצבר יוצא לי כבל של 4 גייג ואז יש פיצול ל 8 גייג אחד למונו ואחד למגבר 4 ערוצים. והמונו מחובר לכיסאות ללא פלטה.?

מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות המונו לא בסדר או שכבלים לא מספיא עבים?

פורסם

אני החלפתי ל 0' גייג' וזה עזר,איזה רכב יש לך?

מה ההתנגדות?

באיזה תצורה חיברת את הסליל של הסאב.

עריכה :

תבדוק גם מינוסים.

נ.ב.

אני בטוח שאם תפנה לאליקו הוא ישמח לעזור לך.

אתה מוזמן לשמוע אצלי את ה 1200 על ההאבוק.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט..

אבל מה יכול להיות שהסאב לא מנגן טוב בגלל שזה לא 0 גייג?

הסיארה היה מוציא מהסאב צליל של באס.. ועם הסאן דאון הסאב רק זז ועושה באס מוזר

פורסם

זה שהמגבר מחובר ישירות לכיסאות - רע מאד.

דבר ראשון הפרד בין גוף המגבר לשילדת הרכב!

עדיף לדעתי להשתמש בכבל 4G, אבל לא נראה לי שמכאן הבעיה.

האם בדקת שינוי פאזה? שינוי פשוט מאד במגבר זה, בעזרת בורר יעודי.

האם אתה מכיר את כל אופציות הכיוון של המגבר?

שים לב שבמגבר הנ"ל לא ניתן לבטל את הקרוסאובר (lowpass+subsonic) ולכן חשוב מאד לכוון נכון.

במידה ואתה מבצע חיתוך לסאב דרך ה-HU: כוון את הקרוס כמה שיותר גבוה (250Hz). במידה ולא - חתוך באיזור 80Hz בתור התחלה וכוון משם ע"פ האוזן ונקודת החיתוך של הסט הקדמי.

באיזו תיבה נמצא הסאב?

במידה וזו תיבה אטומה - כוון את ה subsonic כמה שיותר נמוך (15Hz). במידה וזו תיבה פתוחה, יש לכוון את ה sunsonic לפי תדר הפורט.

באיזו התנגדות מחובר הסאב?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני רק אציין שאנשים יכולים להגיד עד מחר שחיווט זה לא משנה ,אבל עובדה שזה פתר לי בעיה דומה כאשר חיברתי 0 לפלוס ו 0 למינוס.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הסאב עומד על 2 אוהם.

תיבה פתוחה. אני לא יודע את תדר הפורט הייתה לי תיבה שדוד שלי בנה לי פעם ואני עשיתי לה פשוט שתי חורים. עם גלילים של קרטון.

ומה זאת אומרת שינוי פאזה להפוך תפלוס ואת המינוס?

פורסם

יש לך כבל 8 גייג' לפלוס שמסוגל להעביר נניח X אמפר והמגבר בשביל להפיק את ההספק המוצהר שלו ב 2 אוהם דורש הרבה יותר ממה שה 8 גייג' יכול לספק.מתי שהמגבר דורש את ההספק הנ"ל המתח יורד בצורה דרסטית וזה עלול לפגוע ברכיבים הפנימיים של המגבר ולכן המגבר נכנס לפרוטקשן,שוב 8 גייג' לא יכול להעביר 800 RMS.

נ.ב.

600

פורסם

לא אמרתי שזה לא משנה, אמרתי שקשה לי להאמין שזה מקור הבעיה.

ההגיון אומר שאם הכבל לא היה מסוגל להעביר מספיק אמפרג', הוא היה מתחמם ונשרף - או שהפיוז שלו (בתקווה ומותקן אחד) היה נשרף.

גם ככה קשה להאמין שעם מערכת חשמל סטנדרטית הוא יקבל את מלוא ההספק.

לצורך העניין - נניח וזו כן הבעיה, הוא עדיין היה צריך לשמוע באס לפני שהמגבר נכנס לפרוטקשן.

חוץ מזה שאצלך רוני מדובר בסאב 'קצת' יותר רעב שמחובר ב-1 אוהם :wink:

בכל מקרה - הדבר הראשון לעשות הוא לנתק את המגבר מהמושב.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

צבי לא הגבתי להודעה שלך ידידי,פשוט רשמתי לבחור מה אני חושב.:-D

ב.ת.-א.ק.-ב.ת.

פורסם

אין אני משחק עם הכיוונים והפכתי את הפאזות זה לא עוזר הוא עדין עושה רעש מוזר כאילו הוא קרוע או משהו. יכול להיות שהמונו לא מקבל מספיק חשמל או משהו?

כי חיברתי את הסאב אצל חבר והוא עובד בסדר.

• תוכן חדש...