Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב מסוג פולו דגם קומפורטליין שנת 2000 16V שמתי לב שישנו מחסור באוויר בגלגל השמאלי הקידמי והמדבקה על דלת הרכב בא כתוב לחץ האוויר של הוראות היצרן הרוסה מידי ולא ניתן לקרוא, אשמח אם מיהשו יוכל להגיד לי מהו הלחץ המומלץ בגלגלים מקדימה ומהו הלחץ המומלץ בגלגלים מאחורה בדגם זה תודה מראש.

פורסם
ציין נפח מנוע וגודל הצמיג, ותוכל לקבל תשובה מדוייקת

מתעלק!

יש לי 16V שנת 2000 נפח 1400 (100כ"ס) עם מציגי 15/195/50

איזה לחץ אוויר אני צריך?

עד כמה שאני יודע הפולו הרגילה (לפי הלוח בתחנת דלק) צריכה 32PSI

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
בכל תחנת דלק ליד נקודת מילוי האוויר יש שלט ובו מפורטים סוג הרכב, מידות הצמיג ולחץ האוויר המומלץ

זה נכון אם יש לך את הצמיג שהגיע מהחברה...

-איוניק 5 עלית

פורסם
המידה התקינה לפי אוטודאטה היא 195/45/15 ולא כמו שציינת.

ל"א במידה הזאת הוא 33PSI לקדמי ו-30 לאחורי

חחח זה משנה? משנה מה שיש לי על הרכב וזה 195/50/15

-איוניק 5 עלית

פורסם
שלום יש לי רכב מסוג פולו דגם קומפורטליין שנת 2000 16V שמתי לב שישנו מחסור באוויר בגלגל השמאלי הקידמי והמדבקה על דלת הרכב בא כתוב לחץ האוויר של הוראות היצרן הרוסה מידי ולא ניתן לקרוא, אשמח אם מיהשו יוכל להגיד לי מהו הלחץ המומלץ בגלגלים מקדימה ומהו הלחץ המומלץ בגלגלים מאחורה בדגם זה תודה מראש.

2.1 BAR

מקדימה

1.9 BAR

מאחורה

וזה כאשר האוטו לא בעומס מלא.

בהצלחה

• תוכן חדש...