Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

יש לי בעיה מאוד מרגיזה עם הרכב. אני לאחרונה נוסע ורואה את נורית שמן המנוע נדלקת ומצפצפת. הנורית נעלמת לפעמים אחרי שניה אחת, אך לאחרונה היא החלה להופיע יותר, וגם להבהב לזמן יותר ארוך. וזה גרם לי לנקוט בצעדים הבאים:

 

1. עצרתי את הרכב במקום. פתחתי את ספר האחזקה, שם היה רשום שעליי לבדוק את כמות השמן או להחליף את שמן המנוע. נסעתי למקום של שמנים ליד תחנת דלק, ומתברר שיש מספיק שמן, אך הוא שרוף מדי. החלפתי את כל השמן. (170 שקל)

 

2. לאחר החלפת השמן, פתחתי את מיכל קירור המים של הרדיאטור, וגיליתי להפתעתי שהמים מבעבעים בצבע חום. בדיעבד לא ידעתי מה זה החום הזה (שמן? חרא? גריז?)ֿ, בהמשך גיליתי שזה בוץ.

 

3. נסעתי בהמלצת נהג מונית לבחור שעושה שטיפת רדיאטור, ושם ביצעתי שטיפה לכל המערכת. הוא פירק צינורות, והכניס לתוכם לחץ מים. הוא מצא סתימה באחד הצינורות של המים והוא משם משהו כמו חצי קילו בוץ!!! הבחור אמר לי שמעכשיו עלי להשתמש במים מיוחדים (ורודים) ולא מים רגילים, אך לא ידע להסביר איך הגיע לשם כל הבוץ הזה. (230 שקל)

 

4. חשבתי שפתרתי את הבעיה, אבל כרגע כל פעם שאני נוסע ברכב ליותר משעה, ובמיוחד כשאני עושה עליות עם הרכב, נורית לחץ השמן מנוע חוזרת להבהב ולצפצף.

 

מה השלב הבא? מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי הרכב עדיין מתחמם, למרות שמד טמפרטורת המים לא מגיע למדידות חריגות, הוא מקסימום מגיע לאמצע.

 

תודה יונתן

פורסם

תיבדוק חיווט ליוניט לחץ שמן תיבדוק לחץ שמן אם לחץ שמן לא תקין תפרק אגן שמן ותיבדוק

אם משהוא חוסם את כניסת השמן למשאבה אם זה לא נובע מאחת הבעיות האלו אז הבעיה מהלגרים

בגל הארכובה

פורסם

איזה שנה הרכב ונפח מנוע ? תיבה רגילה או אוטומטית ?

 

ייתכן מאוד שקולר שמן מנוע או שמן גיר נפרץ ולכן הטיפול שנעשה הינו טיפול בתוצאות ולא במקור הבעייה.

 

ייתכן גם שקיימת בוצה באגן השמן שסותמת את מעבר השמן למשאבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הלכתי למוסך, והחליפו לי יוניט...

60 שקלים...

מישהו יכול להסביר לי מה היוניט הזה עושה, ולמה הוא שיגע אותי במשך שבוע? :)

החלפתי שמן מנוע, סתם. וגם עשיתי שטיפה לרדיאטור ללא כל סיבה...

הכל בגלל שפחדתי ללכת למוסך השירות של סקודה.

  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הלכתי למוסך, והחליפו לי יוניט...

60 שקלים...

מישהו יכול להסביר לי מה היוניט הזה עושה, ולמה הוא שיגע אותי במשך שבוע? :)

החלפתי שמן מנוע, סתם. וגם עשיתי שטיפה לרדיאטור ללא כל סיבה...

הכל בגלל שפחדתי ללכת למוסך השירות של סקודה.

הייתי מעוניין לדעת בבקשה האם הנורה שהייתה דולקת לך מדי פעם היית אדומה? והאם אתה יודע אם לסופרב יש את אותה בעיה כי אצלי זה גם התחיל עכשיו וזה משגע אותי

פורסם

שלום רב יונתן

יש לי בעיה דומה בסקודה סופרב . האם אתה יודע אם גם לי יש את אותה תקלה כמו אצלך כי לפי מה שכתבת זה בדיוק מה שקורה אצלי רק שאני עדיין לא פעלתי בנושא.

ודרך אגב באיזה מוסך של סקודה עשית זאת?

תודה רבה מראש רועי

  • ספונסר פורום
פורסם

בסופרב אין בעיות כאלו של יוניט לא תקין אני מאמין שגם במקרה של

הבחור הזה זאת לא היתה הבעיה כי המיקרים בהם דלקה הנורה

מתאימים לבעיה של לחץ שמן נמוך שיפעיל את היוניט ,אצלך הבעיה כנראה היא

סתימה של המשאבה ולכן הנורה תופיע לך פתאום ללא קשר לזמן הנסיעה או העומס

הפועל על המנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום לכולם

טוב אז אכן כן היתה בוצה במשאבה והצילו את זה בדקה ה- 90.

אז רון תודה רבה על העצה .

הטיפול עלה 2500

עכשיו התגלתה בעיה נוספת נדלקה לי נורה שאומרת שיש לי בעיה באורות כלומר אחרי בדיקה במחשב גילו שיש לי בעיה עם הכיוון נורות כלומר יש שם מתג אוטומטי שברגע שאני מפעיל את האורות ( אלו קסנון מקוריים) אז האורות צריכים לעלות ועכשיו זה לא עולה מישהו יודע איך מסדרים את זה ומה העלות של דבר כזה?

פורסם

חברה עוד דבר אחד .

רון רק על פי מה שכתבתי הצליח לפענח את התקלה והוא צדק בכל אשר כתב. כמו כן רציתי לומר לו תודה אישית לבעל מקצוע המדהים הזה ולציין את המקצוענות של רון.

המלצה אישית תפנו לרון.

רון רב תודות

פורסם

שלום רב

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו יודע כמה עולה לתקן נורות קסנון קדמיים בסקודה סופרב שהבעיה שלהם הם לא עולים כאשר אני מדליק את האור . כלומר הם נדלקים אבל לא עולים כלפי מעלה זה מה שהמחשב במוסך הראה לי?

  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

יש לי בעייה דיי דומה- סקודה פאביה 2005 16V 1.4, נדלקה נורת שמן, עצרתי בצד ונתתי לאוטו להתקרר, לאחר מכן בדקתי שמן והתברר שאין כלום!!! מדיד יבש לגמרי! קניתי 5 ליטר ומילאתי בערך 4 ליטר עד שהמדיד הגיע לקראת המקסימום. מה יכול לגרום לרכב לאבד 4 ליטר שמן בתקופה של שנה? (הטיפול האחרון היה לפני שנה)

הפוך את המחשב שלך למכונת מזומנים שמכניסה כסף על בסיס יומי!

לפרטים: http://lp.vp4.me/d3ty

×
×
  • תוכן חדש...