Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ לגבי פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מחזק- אמין אם טופל. אלא אם כן אתה מאמין שהרומני גנב, הרוסייה זונה, התימני קמצן... והצרפתיות מתקלקלות כל הזמן.

חלקים לא יקרים גם לא יחסית למזדה. ישנם יוצאים מן הכלל, אך טיפול לרוב (ויש הרבה מוסכים שמתמחים בדגם ולא "מורשים") יעלה לך אפילו פחות מהמזדה אם דווקא אליה אתה מתעקש להשוות.

חוץ מזה הרכב מהנה מאוד, מאובזר מאוד, שומר יחסית על ערכו ולטעמי, יפה מאוד.

בכל מקרה עדיף מנוע ה16v 110.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש לי היתלבטות גדולה בנוגע לפיג'ו כי האוטו תוצרת צרפת,

אני שומע מהרבה אנשים שלא כדאי להיתעסק עם צרפתיות, אלא רק יפניות, מה אתם אומרים על זה?

פורסם

שמע, איך אתה מצפה שנתיחס לאמירה כזאת גורפת?

אתה באמת מאמין להכללה כזאת.

אם אתה באמת מאמין שכל הצרפתיות וכל היפניות זהות אחת לשניה אז אין טעם לשאלה שלך על 206 בפורום, עדיף שתשאל ממש על צרפתיות מול יפניות ותקבל תגובות מתלהמות בהתאם. ראה את תשובתו של לוטי (רק אל תגיד שרוני גנב -אני אעלב :-D).

שורה תחתונה, פיג'ו מייצרת ומוכרת המון מכוניות לקהל הרכב בהמון מדינות מזה הרבה שנים.

לי אישית ולחברי הקרובים היו הרבה רכבי פיג'ו שהסבו לנו הנאה רבה.

ראיתי פיג'ו ישנות מאד לא מטופלות (405,504) בחורים בעולם שלא היית מאמין והן נוסעות ונוסעות....

סכ"ה רכב מוצלח מאד, לא מושלם - כל רכב מתקלקל, אם סיפרו לך שמאזדה לא אז שיקרו לך.

אם יש לך חלופות להשוואה, תציג אותן וננסה לעזור, לשאלתך המקורית:

206 - אחלה אוטו,

האם מיתקלקל מידי פעם->כן.

האם הוא הרכב הכי זול בעולם לתחזוקה-> כנראה שלא,.

האם המחירים סבירים-> מאד

. האם נותן תמורה טובה לכסף- > מעולה.

האם הוא הרכב הטוב היחידי בקטגוריה-> כמו תמיד, לא.

פעם אחת לפני 11 שנים הצליחו לשכנע אותי "לעזוב את השטויות" ולקנות קורולה, חצי שנה פיהקתי בכל פעם שהנעתי את הרכב ומאז אני לא מתפתה לשטויות ומתפנק בחיקן של מכוניות צרפתיות ואשה הונגריה אחת בלבד.

תחליט אתה רוצה להינות מאוטו טוב או להנהן עם כל עדת הקורולות היבשות ולשכנע את עצמך שיש סיבה אמיתי לקנות את הפחנוע הזה.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

אחלה תגובה נתן, חבל שאין כאן במערכת מוניטין (טוב נו קבל אחד דמיוני).

לפותח הפוסט, אם תמצא את אותו הדגם הספיציפי שאתה מחפש במצב טוב זכית. אני כבר שבוע שלם בחיפושים אחר אותו הדגם והתחלתי כבר לחפש רכבים אחרים. בוא נגיד שאם היתי מוצא אחת כזאת שמורה היתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

נצל"ש.

אני מחפש פיג'ו בדגם של ה-5 דלתות אבל ידנית כי הבנתי מקריאה פה בפורום שהגיר האוטומטי של פיגו' עושה צרות, אבל אני מתקשה מאוד למצוא אחת כזאת, יש רק אוטומטיות! (בסביבת המגורים שלי), אני כבר חודש בחיפושים. כמה לא כדאי יהיה להתפשר על אוטומט? האם גם לגבי הגיר זה נכון העניין של "אם טופל כראוי לא צריכה להיות בעיה" או שפה באמת יש בעיה מולדת בגיר?

אני מדבר על הדגם XT או XR עם מנוע 1400 5 דלתות.

פורסם

5 דלתות ידני הגיע לארץ רק עם מנוע 1400 סמ"ק. אני לא יודע איפה אתה גר אבל דווקא יש לא מעט על הכביש.

לגבי הגיר האוטומטי - במודלים הראשונים (עד 2002 בערך) הוא סובל מכמה מחלות ילדות שלעיתים לא זולות לתיקון, במיוחד כשמגיעים למוסכים ישראליים טיפוסיים שעובדים בשיטת ה"נחליף גיר קומפלט, 5000 ש"ח בבקשה" ולא באמת יודעים לאתר את התקלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלומר במודל שנת 2002 כבר לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם הגיר? חוץ כמובן מהעניין שהאוטומט סוחב פחות טוב עם מנוע 1400 אבל עם זה אני מוכן להתמודד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

מעוניין לדעת האם אני צריך לשלם מחירון ל 206 דגם ספורט עם סאן רופ ומגנזיום יד ראשונה 2002 עם 100000 ק"מ

והאם זה נחשב רכב משתלם לקנייה או שהוא ישן מידיי ואבלה הרבה במוסך ?

פורסם

לא שווקה בארץ 206 דגם ספורט. תבדוק מה מוכרים לך, XS או GTI.

כמה ומתי הרכב יכנס למוסך אף אחד לא יכול לצפות מראש. באופן הכללי ל206 יש אמינות סבירה בהחלט שמשתנה בהתאם לדגם. הנתונים הבסיסיים שציינת נשמעים טוב אבל שווי הרכב ומצבו המכני נקבעים ע"י הרבה יותר מכמות הבעלים הקודמים שלו והקילומטרים שעבר.

פורסם

צריך לבדוק האם הרכב עבר תאונות או תיקוני פחחות רציניים. אם כן, להוריד בהתאם.

צריך לבדוק מתי יש לרכב רישוי שנתי. אם הרישוי בקרוב להוריד בהתאם.

צריך לבדוק מתי עשו לרכב טיימינג ומתי ההחלפה הבאה. אם היא בקרוב להוריד בהתאם.

בקיצור, אתה קונה רכב משומש ולא שלוש קילו משמש. יש 1001 פרמטרים שמשפיעים אבל בסופו של דבר "שווה או לא שווה" זאת החלטה שלך ושל המוכר.

• תוכן חדש...