Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער להיות זה עם החדשות הרעות, אבל עברתי היום שוב במקום, וממבט קרוב, רואים פסים לרוחב הכביש. אמנם מוסתרים היטב, אבל קיימים (יש גם בור ביוב לידם). עכשיו, או שהפסים האלו היו שם קודם, או שיש לנו בעיה.

ביום שלישי סגרו את הכביש הנ"ל וראיתי איך שהם חוצבים את הכביש לרוחבו.

כנראה שזו הייתה ההתקנה.

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המערכת הזאת נשמעת ממש לא מדוייקת, איך היא יודעת אם אותו הרכב נמדד בהתחלה וגם בסוף?

מה קורה אם אני עובר נתיב אחרי שהיא התחילה למדוד אותי?

פורסם

ואם אני סמיטריילר ממהר?

המצלמה תתחיל למדוד מאיפה ועד איפה?

אם מדובר בפסי דריכה - מה רכב מרובה גלגלים יעשה?

אגב כביש 1 התמלא לאחרונה במרובעים חתוכים היטב באספלט באיזור החיבור לכביש 6 צפון ומחלף ענבה.

מעניין..

פורסם
מצטער להיות זה עם החדשות הרעות, אבל עברתי היום שוב במקום, וממבט קרוב, רואים פסים לרוחב הכביש. אמנם מוסתרים היטב, אבל קיימים (יש גם בור ביוב לידם). עכשיו, או שהפסים האלו היו שם קודם, או שיש לנו בעיה.

למה ישנה בעיה? מה אומרים הפסים האלו?

קובי

פורסם

את הנוסחה הידועה מימי היסודי S=T*V אתה מכיר?

אם המרחק בין שני הפסים ידוע וניתן לחשב את הזמן שלקח לרכב לעבור אותו, מכאן שאפשר לחשב את מהירותו.

בכל אופן, צר לי להיות זה שממשיך את גל החדשות הרעות: היום עברתי שם, ובכוונה נסעתי לאט מהרגיל. אכן, יש פסים בכביש בסמיכות מחשידה מאוד למצלמה. ואם לא די בזאת, הרי שבצומת מורשה ברמזור לכיוון צפון יש מצלמה.

עכשיו בטח כולם תוהים מה רע במצלמה ליד רמזור, הרי היא מצלמת את כל מי שעובר באדום, לא?

אז זהו, שלא! חברים, שימו לב לתרמית הבאה: המצלמה שצמודה לרמזור היא לא אחרת מהגטסו המנוולת!

ולמי שלא מאמין, שיציץ בתמונות שצילמתי בעודי ממתין לאור הירוק.

בקיצור, נראה שאנו ניצבים בפני עליית מדרגה ביכולות אכיפת המהירות. שימו לב והישמרו לרישיונותיכם!

תמונה0121.jpg

תמונה0122.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם היה ספק בכלל, עכשיו זה ברור שכביש 4 בין גהה לרעננה זה הכביש האדום/המסוכן ביותר בארץ - 7 מצלמות מהירות (חלקן דמה) על פני פחות מ-10 ק"מ !!!

אגב כביש 1 התמלא לאחרונה במרובעים חתוכים היטב באספלט באיזור החיבור לכביש 6 צפון ומחלף ענבה.

מעניין..

בדיוק חשבתי על זה אתמול. לא שמתי לב מה זה היה או איפה בדיוק אבל בדיעבד, כשקראתי על ההתפתחויות פה, נזכרתי שאתמול בלילה חציתי אזור על כביש 1 (חשבתי שקצת יותר מוקדם, באזור מחלף לוד) עם שני חריצים חדשים וחשודים...

עכשיו השאלה הגדולה היא מתי זה נכנס רשמית לפעולה ומה באמת שיטת הפעולה (וכמובן איפה עוד בוצעו התקנות שלא נפספס בתקופה הראשונית, יכול להיות לא נעים...).

ועוד פעם אני אציין - לא נראה שהמצלמות הקטנות קשורות למדידת המהירות. צמוד מדי ויביא לשגיאות מדידה גדולות מדי. פסים בכביש עדיין לא מחייב שלא יהיה שימוש גם ברדאר במקביל כי בחו"ל יש הרבה התקנות כפולות כאלה כדי להביא למדידה מדוייקת ואמינה יותר.

פורסם

דבר אחד לא ברור לי.

במידה והמצלמות החדשות האלה משלבות גם מדידה באמצעות הרדאר הישן והטוב, וגם מדידה באמצעות חישוב זמן למרחק ידוע, הוולנטיין יתריע ממילא על המצלמה, אז איפה הבעיה?

פורסם

הבעיה היא בכך שכנראה בשלב מסויים תבוטל מדידת הרדאר. במקרה זה, או שתצטרך זכרון טוב או שתצטייד בזוג עיניים ממש טובות, כי אין משהו אחר שיוכל להתריע על המצלמה.

ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על מצלמות שיוצבו במקומות שלא היו בהם עד כה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם יפרסו 300 מצלמות כאלה שתבוטל בהן מדידת הרדאר, כבר לא יהיה כדאי להאיץ מעבר למהירות המותרת.

האצה ובלימה כל 2 דקות לא נשמע כיף.

אם זה יוריד את כמות התאונות - אני בספק, אבל זה בטח יגרום לי להאריך את זמן הנסיעות הממוצע שלי בחצי שעה ליום.

פורסם

החריצים בכביש עד היום היו משני סוגים אחד זה בקרת תנועה לפקקים וכו'

והשני פשוט עוד הרבה יותר וזה סך הכל מעבר כבלים מצד אחד של הכביש לצד השני.

לא צריך להכנס לפאניקה שמכינים את כל המדינה למצלמות מצד שני צריך למצוא פתרון למצלמות האלה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מזל שיש גוגל!

אם אתם זוכרים, במרץ השנה יצאה הודעה לעיתונות בנושא המכרז בו זכתה מל"מ-תים. אחד מנושאי התפקיד בארגון הזה כיבד אותנו בהשתתפותו בדיון (והקפיד לכנות אותנו "מכובדי"). שם המשתמש שלו "xy2050" והוא הוכרז רשמית כ - "עוין הפורום" :-D

מי מתנדב לקרוא לו שיחזור וינדב קצת פרטים? הנה הת'רד המיתולוגי. אני מציע לכם לחזור ולרפרף בהודעות שלו.

gangsta_demotivator.png

פורסם

לא צריך להכנס לפאניקה שמכינים את כל המדינה למצלמות מצד שני צריך למצוא פתרון למצלמות האלה.

צריך להשקיע, לקנות GPS (או GPS בפלפון, לא בדיוק מבין בזה), עם תוכנה שמתעדכנת (או שניתן לעדכנה) בנוגע למיקומי מצלמות. זה כבר קיים...

• תוכן חדש...