Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנשים שאמרו שאפשר לכוון את המצלמה למקום אחר, זה לא עובד ככה.. המצלמה הראשית היא קבועה לפי מה שאני רואה

ולידה יש שתי מצלמות אבטחה למקרה שמישהו ינסה לחבל במצלמה..

Stay Dirty

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתמודדות מול אמצעי עכיפה נייחים היא פשוטה יותר מכאלו הזזים ממקום למקום.

השיטה הטובה ביותר כי פשוט להיות minded לזה ולזכור איפה האמיתיות, אפשר גם כמו שכתבו פה להשתמש עם GPS וקובץ עדכני של מיקום האיומים האמיתיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעייה עם בסיסי הנתונים ל-GPS היא שבכל מקום שאי פעם עצרה ניידת ובכל מקום ששתלו דחליל הם מצפצפים.

ואפרופו, בתוכנת WAZE שהיו לי ממנה ציפיות גבוהות המצב דומה כי כל טמבל שחושב שראה ניידת מכניס אתראות למערכת.

מהר מאד אתה מתחיל להתעלם כי זה מצפצף בלי הפסקה.

פורסם
שאלה רצינית- למה כולם רוצים לעקוף את המצלמה? אז ניסע עשר קמ"ש פחות, לא יקרה כלום!

זה מסכן את כולנו.

+1

מסכים לחלוטין

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
+1

מסכים לחלוטין

-17

סע 90 קמ"ש. אתה יודע מה, בשביל שתרגיש בטוח לגמרי סע 60 בכל כביש מהיר.

רק אל תשכח לטוס 50 קמ"ש ליד בית ספר בעיר (כי מותר לפי החוק) :brickwall:

עוד יפה נפש ששמע יותר מדי פרסומות של אור ירוק... :evil:

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
הבעייה עם בסיסי הנתונים ל-GPS היא שבכל מקום שאי פעם עצרה ניידת ובכל מקום ששתלו דחליל הם מצפצפים.

ואפרופו, בתוכנת WAZE שהיו לי ממנה ציפיות גבוהות המצב דומה כי כל טמבל שחושב שראה ניידת מכניס אתראות למערכת.

מהר מאד אתה מתחיל להתעלם כי זה מצפצף בלי הפסקה.

בשביל זה צריך מסד נתונים מהימן שלא יבנה על סמך כל משתמש רגיל אלא יעבור סינון של דיווחים.

שאלה רצינית- למה כולם רוצים לעקוף את המצלמה? אז ניסע עשר קמ"ש פחות, לא יקרה כלום!

זה מסכן את כולנו.

רגע, אז אם אני על 140 קמ"ש ואני מוריד 10 קמ"ש...אני יכול להיות רגוע?

:-P

רעיון הגיוני מאוד, כך גם אפשר להכחיד את מחלת האיידס מהעולם, פשוט לא נקיים יחסי מין ולא נקבל דם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
או שנקפל את המספר וניתן בגז :D

ואז משטרת התנועה תרגיש שהסטלבטת והיא נעלבה.

ושהיא נעלבת היא מוציאה מסוק להאוויר:-o

תמיר.

פורסם
-17

סע 90 קמ"ש. אתה יודע מה, בשביל שתרגיש בטוח לגמרי סע 60 בכל כביש מהיר.

רק אל תשכח לטוס 50 קמ"ש ליד בית ספר בעיר (כי מותר לפי החוק) :brickwall:

עוד יפה נפש ששמע יותר מדי פרסומות של אור ירוק... :evil:

טל.

שמע אני לא אומר שאני לא נוסע מהר, ואגב ליד בית ספר בעיר לפי החוק צריך לנסוע על 30.

אני גם נוסע מהר אבל יש גבול, אני לא יתחיל לנסוע עכשיו ב130 140 קמ"ש.

בסופו של דבר זה מסכן גם את הנהגים שמסביב.

בכל מקרה כמה כבר זה יחסוך לך עוד 20 קמ"ש- 5 דקות? תגיד בדוגרי זה שווה את זה?

קובי

פורסם

אני חושב שכל בעלי המאזדה3 צריכים להוריד לוחיות ולטוס קצת (לא הרבה שלא תעופו), מעניין אם מבצע כמו שעשו לבחור בפורש יניב תוצאות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שמע אני לא אומר שאני לא נוסע מהר, ואגב ליד בית ספר בעיר לפי החוק צריך לנסוע על 30.

אני גם נוסע מהר אבל יש גבול, אני לא יתחיל לנסוע עכשיו ב130 140 קמ"ש.

בסופו של דבר זה מסכן גם את הנהגים שמסביב.

בכל מקרה כמה כבר זה יחסוך לך עוד 20 קמ"ש- 5 דקות? תגיד בדוגרי זה שווה את זה?

אם אתה מרגיש שאתה מסכן את הסביבה על 130 קמ"ש, אתה מסכן את הסביבה גם על 100 קמ"ש.

:idea:

• תוכן חדש...