Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכל מה שאני רואה פה , זו מדינה שרק מנסה לסחוט את תושביה .

אפילו לנהוג מהר בכביש ריק לא נותנים פה ! שלא לדבר על לחיות .

לפעמים , בא לי לעבור לגרמניה רק בגלל הכבישים .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
אם המצלמה מודדת לפי הפרשי זמן מבין שני תמונות .

תמהירות שבא הנהג משייט .

אז מה אם היא לא תספיק לצלם תתמונה השניה בשביל למדוד תהפרשי זמן

(ברור ממהירות שאינה כחוק+++ )

אל פי מה ישלחו לאותו נהג דוח ,על חשש למהירות גבוה ???

ניסו את זה פעם בטופגיר על מצלמה שעובדת באופן זהה, הם מצאו שצריך לנהוג במהירות 240 קמ"ש כדי שהמצלמה לא תקלוט, אפשרי...

תבדוק ותגיד לנו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רגע,משהו לא ברור לי, זוג המצלמות שמכוונות בכיוונים שונים מחשבים את זמן המעבר של מרחק מסויים בפרק זמן, סבבה.

אבל באמצע בין שתיהן למעשה עומדת לה מצלמה נייחת עם ראדאר הזהה בדיוק לזו הקודמת שאנחנו מכירים (האחות הקטנה מאחורי החדשה בתמונות)? ?

**עריכה**

ראיתי עכשיו את ההודעה של רועי מתחתיי, אז המצלמה האמצעית מקבלת למעשה פקודת צילום מהמצלמה הקטנה השנייה שפונה לנתיב ומסיימת את חישוב המרחק בזמן? ואיך המצלמות המשניות מודדות מספר רכבים?

פורסם

270 קמ"ש.

והלא בטוח שהעובדה שלא צולמת בפעם השניה תספיק כדי להתחמק מהעונש בבית המשפט.

יכול להיות שבית המשפט יקבל את זה שאם נתפסת בראשונה ולא בשניה - נסעת מעל למהירות X שבה המצלמה לא מספיקה לתפוס אותך ב2 התמונות.

מה גם שיש יותר מידי הבדלים בין הבדיקה של טופגיר למציאות;

בין היתר המצלמות השונות, השיטת צילום השונה (במצלמה של טופגיר יש מצלמה ראשית שמצלמת אותך פעמים, במצלמות הללו יש את המצלמות המישניות שבודקות את המהירות בין הקטעים ואז המצלמה הראשית מצלמת פעם אחת),

והטופוגרפיה של המקום (כביש מהיר מרובה נתיבים לעומת מסלול מירוץ, ירידה לעומת מקום שטוח וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כולכם כבר החלטתם איך היא עובדת...:?

אני לא מצאתי ב-gatso (באתרים שלהם או בגוגל) מצלמה שנראית ככה עם שתי המצלמות "בקרת תנועה" הצמודות.

למעשה היא נראית כמו מצלמת רדאר רגילה.

המצלמות שמודדות מהירות על פני מרחק נראות אחרת לגמרי.

הן פרוסות בשערים, מצלמה מעל כל נתיב, בשני קטעים שונים לאורך הכביש, כמו בכביש 6. לפי האתר של gatso מדובר על מינימום 500 מטר.

אני די בטוח שזוג מצלמות מצוקמק באותו מיקום בצד הכביש לא אמור לעשות את העבודה הזאת של צילום מתמשך של כל הרכבים שעוברים וחישוב מהיר אם עברו על המהירות במרחק הקצר הזה (אתם מבינים את המשמעות על סטיית המדידה ?). ונגיד שכן, מה הקשר למצלמה הראשית עם הפלאש ? אם מדובר במצלמות שמחשבות מהירות בדרך זו, הן כבר מייצרות את הצילום הדרוש לדו"ח.

ניר

פורסם
כולכם כבר החלטתם איך היא עובדת...:?

אני לא מצאתי ב-gatso (באתרים שלהם או בגוגל) מצלמה שנראית ככה עם שתי המצלמות "בקרת תנועה" הצמודות.

למעשה היא נראית כמו מצלמת רדאר רגילה.

המצלמות שמודדות מהירות על פני מרחק נראות אחרת לגמרי.

הן פרוסות בשערים, מצלמה מעל כל נתיב, בשני קטעים שונים לאורך הכביש, כמו בכביש 6. לפי האתר של gatso מדובר על מינימום 500 מטר.

אני די בטוח שזוג מצלמות מצוקמק באותו מיקום בצד הכביש לא אמור לעשות את העבודה הזאת של צילום מתמשך של כל הרכבים שעוברים וחישוב מהיר אם עברו על המהירות במרחק הקצר הזה (אתם מבינים את המשמעות על סטיית המדידה ?). ונגיד שכן, מה הקשר למצלמה הראשית עם הפלאש ? אם מדובר במצלמות שמחשבות מהירות בדרך זו, הן כבר מייצרות את הצילום הדרוש לדו"ח.

ניר

בדיוק. הGATSO שנפרסו כאן הן עדיין, למיטב ידיעתי, מצלמות סטנדרטיות. מה שניר מדבר עליו הוא מערכת SPECS. קשה לי להאמין שאלו יותקנו. ואם הGATSO הן אכן מופעלות ראדאר, כפי שמסתמן כרגע, אז אפשר לחזור לשגרה. אני לא קונה את הסיפור עם הLOOPS (כלומר ללא ראדאר) משתי סיבות - קודם כל, מסורבל להתקנה, ודבר שני, בעייתי בכבישים הישראליים, שחשופים לשמש ועומס גבוהים מאוד, מה שכידוע לא מיטיב עמם לאורך זמן. עוד לא שמעתי על שום מקום בו נעשית אכיפת תנועה עם LOOPS באופן בלעדי, הייתי שמח לשמוע על כזה. ואם אני לא טועה, איפה שיש LOOPS בכל זאת (כאמצעי משני) עושים גם צביעת כבישים. אני כבר רואה את החבר'ה הלבביים במשרד התחבורה מורים על ביטול צביעת מעברי חציה והפניית הצבע לצורך מטרה זו.

המצלמות הקטנות שמורכבות על העמוד הן מצלמות וידיאו סטנדרטיות, כך נראה, ומטרתן היא בקרה נוספת על פעולת המצלמה בשלבי הניסוי. לא סתם המצלמה הזו הותקנה בצמוד למצלמה קודמת, ומצלמת הרמזור קצת אחריה - עדיין מדובר בניסוי והשוואת תוצאות, ככל הנראה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז מה היה הרעיון בקניית מצלמות חדשות זהות לאלו הישנות?

לא היה עדיף פשוט לתקן את הישנות ולהוסיף להן עוד 2 מצלמות "בקרת תנועה" ?

פורסם

קודם כל הרעיון הוא בתוספת של מצלמות. זה שכאן הציבו אותן במקביל זה כנראה עבור ניסוי.

חוץ מזה מי אמר שהן זהות לישנות ? עובדות על אותו עקרון (רדאר) אולי אבל אמורות להיות מתקדמות יותר, דיגיטליות, צילום טוב יותר, מעבר מאובטח ומיידי של החומר (במקום איסוף שבועי של פילם או משהו כזה) וכו'.

פורסם

והכי חשוב - המצלמות הישנות היו מצלמות עד שהיה נגמר הפילם (וזה היה קורה מהר מאוד) - החדשות יוכלו לצלם בלי הגבלה.

:turn-l:
פורסם
באמת שאני לא מאמין שהמצלמות האלה ישרדו הרבה זמן אם הן לא ניתנות לגילוי ע"י ולנטיין

אם לאלה ששרפו את המצלמות עד עכשיו היה וולנטיין הם לא היו שורפים אותן :-P:-D

פורסם

מצטער להיות זה עם החדשות הרעות, אבל עברתי היום שוב במקום, וממבט קרוב, רואים פסים לרוחב הכביש. אמנם מוסתרים היטב, אבל קיימים (יש גם בור ביוב לידם). עכשיו, או שהפסים האלו היו שם קודם, או שיש לנו בעיה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מצטער להיות זה עם החדשות הרעות, אבל עברתי היום שוב במקום, וממבט קרוב, רואים פסים לרוחב הכביש. אמנם מוסתרים היטב, אבל קיימים (יש גם בור ביוב לידם). עכשיו, או שהפסים האלו היו שם קודם, או שיש לנו בעיה.

שתי המצלמות הקטנות מכוונות לכיוון פסים אלה?

פורסם

הפרדס שרואים מאחורה בתמונות זה איזור שאני מרבה לטייל בו עם הג'יפ/טרקטורון.

מחר אני אסע לשם לצלם מקרוב. (אם אפשרי לעלות רגלי מהשטח לכביש)

• תוכן חדש...