Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי לבדוק את הסיטרואן C5 החדשה עבור אבי, העיצוב נעים והרכב אמור להיות מוצלח.

ואכן עיצוב מרשים מאוד, המעצב של סיטרואן יכול ללמד את הסינים איך מעתיקים ישבן של BMW.

מנוע 2 ליטר 140 כ"ס, נאה.

גיר עם 4 הילוכים. מה ?!?

מכונית בסגמנט הזה, שנת 2009 עם 4 הילוכים ?

אם מישהו חיפש איפה סיטרואן חסכו עליו הפעם - אפשר להפסיק לחפש.

מבחינתי הרכב ירד מהפרק. אין טעם אפילו לבזבז זמן על נסיעת מבחן. מנוע סטנדרטי עם גיר סאב-סטנדרטי, לא הייתי חותם על סעיף הביצועים.

המצחיק הוא שיש גם גרסת 3 ליטר עם גיר 6 הילוכים. נראה לי אם כבר שהמצב היה אמור להיות הפוך. כנראה שהמנוע הקטן זקוק יותר לעוד 2 הילוכים מאשר מנוע 3 ליטר עב-מומנט...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר שהם חסכו על הגירסה ה"זולה" וממש לא חסכו על הגירסה היקרה (3 ליטר).

וזו הגירסה לביצועים.

אז נכון שמקובל בשנים האחרונות להרבות הילוכים גם במכוניות "בסיסיות", אולם אני מניח שארבעה הילוכים יספקו את רוב רוכשי ה-2 ליטר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אתה מדבר שטויות. בוא נתחיל מזה שאין גרסת ביצועים לרכב כזה, שום דבר בייעוד שלו לא מכוון ל"ביצועים". זה רכב משפחתי גדול\מנהלים קומפקטי.

שנית אני רוכש פוטנציאלי ואותי זה לא מספק. עד כדי כך שירדתי מהרכב לגמרי בגלל זה.

הבנת? מה הבנת?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

רכב נבחן לדעתי כמכלול , לפסול את הרכב כיוון שלרכב יש גיר עם 4 הילוכים נראה לי לא רציני.

נהגת על הרכב ?

אהה פסלת לפני שנהגת, ממש הסקת מסקנות רצינית מבחינתך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גרשון היקר.

אני מניח שבאירופה תוכל לקנות רכב כזה עם גיר ידני ו/או עם מנוע דיזל.

ובארץ לא.

ליצרן יש שיקולים משלו ליצר רכב עם מבחר מסוים של מנועים ותיבות הילוכים.

ליבואן יש שיקולים משלו ליבא רק את הגרסאות שהוא חושב שימכור בכמויות המצדיקות את היבוא שלהן.

אז בחו"ל נוסעים עם מנועי בנזין גדולים או מנועי דיזל, ובארץ הקודש נוסעים עם מנועי בנזין קטנים "יחסית" (ובוא נעזוב את המוגדשים של VAG).

וסביר להניח שנלקחו בחשבון לקוחות שיוותרו על הרכב המסויים בגלל העדר גירסאות מתאימות, ואתה בתוכם.

אז קנה סקודה סופרב.

בהצלחה.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תעשה בדיקה פשוטה.

תבדוק,האם הדגם 2.0 גם בחול נמכר עם אותה גיר.

אם כן,כנראה שזה מתוכנן. ואמור לעבוד מצוין.

אם לא,עוד תרגיל של יבואן להוזיל את העלות.

Omnia mea mecum porto

פורסם
תעשה בדיקה פשוטה.

לא רלוונטי, יצרנים תופרים גירסאות שונות לשווקים שונים, אין רלוונטיות לבדיקה הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תעשה בדיקה פשוטה.

באירופה (שקר היעד העיקרי של סיטרואן) רוב המכירות הן עם גיר ידני.

אז נראה שבשיל כמה "מטורפים" בארץ שרוצים גיר אוטומטי אז סיטרואן יפתחו גיר טוב יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה ההבדל בין המחירים של שתי הגרסאות? אתמול ראיתי את הC5 החדשה נראית טוב מבחוץ שיפור עצום יחסית לישנה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

גם אני חושב שבשנת 2009,גיר אוטומטי עם 4 הילוכים ברכב מנהלים זה די בזיוני.

שמעתי שמועות לא מבוססות שתיבת ה6 הילוכים החדשה תמצא את דרכה גם לגרסאות הפשוטות יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה הבעיה עם 4 הילוכים? תנהג על הרכב לפני שאתה מדבר.

אתם מחפש אוטו לפי מספרים או לפי איך שהרכב נוסע?

אתה יודע שבמשאיות כבדות יש 16 הילוכים ויותר? אז תקנה משאית במקום?:wink:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אין קשר בין מספר ההילוכים לאיכות הרכב יכול להציג.

מירוץ ההילוכים אולי רלוונטי כשזה מכיע לאופני הרים, עבור רכב, מלבד מירוץ החימוש המגוחך של ב.מ.וו ומרצדס [גיר 7 ההילוכים] אין לגירים מרובי הילוכים משמעות מיוחדת.

ההשוואה אגב, עם ה-DSG של פולק' היא קצת לוקה.

הDSG לא בא לענות על בעיות שהיו בגיר 4 הילוכים כמו שהגיע להציע פתרון "אוטומטי" לתפעול של גיר ידני.

הוא מכיל קלאץ' יבש או רטוב, אבל בשום אופן לא מכיל ממיר מומנט - ונכון יותר יהיה להשוות אותו לגיר רובוטי מאשר לגיר אוטומט קלאסי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני מסכים איתך בעניין הזה, אני חושב שזה בעיקר בגלל פולקסווגן עם ה-DSG שגורם לכל התיבות האוטומטיות האחרות להראות מיושנות ובצדק.

קשה להעדיף מכונית עם גיר אוטומטי פלנטרי על פני מתחרתה מקבוצת פולקסווגן כמעט בכל סיגמנט.

ל\תיבת הdsg על כל שבעת הילוכיה אכן מתאימה יותר לרכב ברמה של הc5,אבל יש לה גם באגים לא קטנים כמו,דרדור קטן שיש שיפוע בכביש{מעצבן כשמחנים את הרכב},אופן פעולה לא נעים בתוך העיר,התיבה כל הזמן מעלה הילוכים באטרף,והתפרסמו כבר שני ריקולים לגבי פגמים בתיבה.תיבה 6 הילוכים פלנטרית עושה את העבודה בצורה הרבה יותר טובה ונינוחה מהdsg.

פורסם

לא פוסלים רכב על הסף בגלל נתון שלא נשמע מושלם, יש הבדל בין נתונים למה שקורה במציאות. לדעתי בצע נסיעת מבחן ואז תחליט

פורסם
אין קשר בין מספר ההילוכים לאיכות הרכב יכול להציג.

ומה בנוגע לצריכת דלק וביצועים?

האם הם לא היו אופטימלים, במידה והיו לתיבה 5 הילוכים?

או שהמשוואה לא כזו פשוטה?

• תוכן חדש...