Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט שמחפש רכב שישמש אותי לעשות נסיעה של 50km כל יום.

הדרישות שלי הן:

1. אוטו קטן.

2. אמינות גבוה.

3. מנוע יחסית חזק.

4. שיהיה מתאים לצעירים.

הסכום המקסימלי הוא 30K, אבל אני מעדיף כמה שפחות.

מה אתם ממליצים ?

תודה לעוזרים !

פורסם

ב30K אתה יכול לקנות פוקוס דור ראשון האצ'בק שהוא רכב אמין, לא גדול אבל מעולה לנסיעות בין עירוניות וכיף לנהיגה.

אם במשהו יותר חסכוני חשקה נפשך תנסה למצוא C3 במצב טוב. אומנם לא כלכך "צעירה" באופיה אבל מיוחדת מאוד ובעלת מוניטין אמינות לא רע.

גם פונטו ספייס ו206 באות בחשבון. את הפונטו זול לתחזק ואם תמצא אחת במצב טוב היא תשרת אותך נאמנה.

ה206 מאוד נוחה לנסיעות ארוכות (לדעתי) אבל אני לא סגור לגבי מוניטין האמינות שלה.

כמובן שמומלץ לחפש רכב ידני בגלל עלויות אחזקה זולות יותר, חיסכון בדלק וההנאה שזה נותן שרוצים קצת להתחרפן (רק קצת :lol:).

פורסם

במסגרת התקציב שלך לרוב תמצא HGT שעברו התעללות קשה והרבה ידיים לכן לא הייתי ממליץ.

אם אמינות וחסכונות באחזקה בראש סדר העדיפות שלך תנסה לבחור אחת מהאופציות היפניות, סוזוקי סוויפט יורו-סוויפט, דייהטסו סיריון או הונדה סיווק האצב'ק 1.4 עם עדיפות לידנית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

האמינות של הHGT סבירה יחסית לרכב ספורטיבי.

אבל אם אמינות נמצאת בראש סדר העדיפויות שלך כדאי שתוריד מהרשימה את כל הספורטיביות למינהן. עלות האחזקה שלהן גבוהה יותר משל רכבים מקבילים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דגם הHGT של הפונטו אמין מאוד בהנחה שלא מוזנח (כמו כל רכב), וזול לאחזקה יחסית לקטגוריה.

באופן כללי, ברכב ספורטיבי יש לצפות לבלאי מכאני גדול יותר. זה הרי רכב ספורטיבי. לכן, עלויות האחזקה יהיו גבוהות יותר משל הדגמים הלא ספורטיביים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...