Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חיברתי בעצמי Clarion DXZ785USB שקיבלתי מחו"ל. חיברתי את כל החוטים של ארבעת הרמקולים (אין מגבר) - 8 חוטים במספר, חיברתי אותם בדיוק באופן שבו ניתקתי את המערכת האחרת. חיברתי את חיבור ה 3A ו 15A יחד לחיבור החשמל הבודד (שוב, כפי שהיה מחובר). וחיברתי את ההרקה. מלבד זאת היום עוד חיבורים של הקלריון אשר לפי ההנחיות נאמר לחבר אותם ל Power Supply, ולא ברור לי מה זה (את חיבורי החשמל מבקשים לחבר ל BATTERY, ולכן לא ברור לי במה היא שונה מהספק כוח).

בכל אופן, חיברתי את החוטים ל HU, חיברתי חזרה את המצבר של הרכב, לחצתי על הוצאת דיסק, ה HU הגיב, הוציא, הכניס, ומאז הוא לא עובד. אין אור במסך ואין תגובה ממנו. בדקתי ויזואלית את הפיוזים והם נראים תקינים (פיוזים של פעם כאלה, שפורפת ולא השטוחים הצבעוניים).

יש רעיונות? אני יכול ללכת לבעל מקצוע, אבל בא לי להתמודד עם זה לבד.

פורסם

אני מציע לך לעבור שוב על ההתקנה. תבדוק טוב טוב שלא התבלבלת ושאין חוטים חשופים שאולי מקצרים.

בנוסף, רצוי להפריד את צמד החוטים שמחוברים יחדיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחיבורי הרמקולים אין מצב לבלבול משום שהוצאתי אחד וחיברתי אחד בזהירות רבה. לגבי שני החוטים של החשמל, מה פירוש להפריד ביניהם? יש רק חיבור אחד שמגיע מהמצבר והבנתי ששניהם צריכים להיות מחוברים אליו. אני טועה?

פורסם

אני לא יודע איזה רכב יש לך, אבל אמורים להיות לך שני חיבורי מתח, אחד קבוע מהמצבר (לזכרונות של המכשיר) ואחד מהסוויץ'.

רב מודד יגלה לך מי זה מי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אל תטעה

בHU הנ"ל יש 2 חוטי מתח קבוע. למעט האקססורי.

אחד למכשיר ואחד למגבר הפנימי.

לפי מה שהבנתי מפותח השרשור, הוא לא חיבר את הAAC. זה הכל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לא טעיתי ולא הטעתי. דיברתי על הרכב, לא על המכשיר.

בכל מקרה, אם באמת יש שני חיבורי מתח (שזה לכשעצמו נשמע קצת מוזר) + חוט ACC אז כנראה שלמכשיר יש צריכת חשמל רצינית, ואז על אחת כמה וכמה יש להקפיד על חיבור נכון לחשמליאדה של הרכב.

איתמר.

פורסם

שביט מה זה אומר שני פאזות שונות ?

בקלריון יש שני חוטים צהובים אחד צהוב של +קבוע למכשיר והצהוב השני של ה-USB אם אני לא טועה לחיבור ארדיסק חיצוני

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סיקרנתם אותי ועיינתי במניואל של המכשיר.

את שני הצהובים יש לחבר ל + קבוע שמגיע מהמצבר, את האדום ל "+ אחרי סוויץ'".

לא ממש הבנתי למה הצהוב הקטן משמש (Bus power lead, זה עם הפיוז 3 אמפר), אבל כמו שרשמתי מקודם, תמיד כדאי להתקין לפי הספר ולא לאלתר ולקצר דרכים בחיווט.

איתמר.

פורסם

פיוזים רצוי לבדוק לא ויזואלית אלה כמו שצריך :-)

מה אם הפיוז של הHU על המכשיר עצמו ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
סיקרנתם אותי ועיינתי במניואל של המכשיר.

את שני הצהובים יש לחבר ל + קבוע שמגיע מהמצבר, את האדום ל "+ אחרי סוויץ'".

לא ממש הבנתי למה הצהוב הקטן משמש (Bus power lead, זה עם הפיוז 3 אמפר), אבל כמו שרשמתי מקודם, תמיד כדאי להתקין לפי הספר ולא לאלתר ולקצר דרכים בחיווט.

איתמר.

איתמר לזה היתכוונתי וכמו שאמרתי אם אני לא טועה הצהוב הקטן זה לחיבור של ארדיסק נייד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה לכולכם, ובמיוחד לאיתמר. העניין הסתדר. כל מה שעשיתי בפירוט שלי בהודעה הראשונה היה בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה חסר זה חיבור הכבל האדום של קלריון לסוויץ'. זה הכול. מכיוון שבמערכת שפירקתי לא היה חיבור כזה, לא מצאתי את החוט שיוצא מהסוויץ'. בסוף הסתדרתי.

היה גם חיבור כתום של קלריון שלא חיברתי, שמתחבר לאורות. בהדלקת האורות הHU מכהה את התאורה.

זה הכול. הכול עובד כראוי. האייפון מחובר לקלריון באמצעות התושבת הזו. מושלם!

• תוכן חדש...