Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הינו מגאן.

אני מחפש HU 1DIN שייתן לי מענה לאייפון (חיבור אייפוד מה שנקרא)

יציאות לשני מגברים

איזה עוד פרטים צריך לספק ?

יחוברו אליו סט קומפוננט וסאב. זה הכל.

אני לא סגור על זה אבל אולי גם תמיכה בDVD לחיבור מסך ומצלמה אחורית ??

אשמח להמלצות.

תודה

Been there, done that....

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ על קלריון dxz786usb, יש לו תמיכה מלאה באייפוד. כניסת USB, LINE IN, והוא מכשיר איכותי ביותר.

המחיר שלו 2000-2100ש"ח

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

למה לשלם 2000 + על מכשיר שאפשר לקנות בארץ ב1350 ש"ח ? אני מדבר על הקלריון DXZ785 האח האמריקאי המקביל ל786.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

איפה ראית את המחשיר הזה ב 1300?

הוא עולה 2100 חדש.

autos-sound.net/Product.asp?ProID=430

והמכשיר הזה מחודש

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

ninja-polo.info/index.php/clarion-dxz785usb.html

חדש + אחריות שנה ומכוייל לתדרים ישראלים, אני קניתי מהם אבל יש עוד חנויות שמוכרות אותו חדש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

החסרון מכשיר שכבר נפתח במעבדה כדי לכייל תדרים ושנה אחריות בלבד, היתרון מחיר זול יותר במידה משמעותית. קצת צריך בהתחלה להתרגל לפקדים של המכשיר,אבל אחלה של מכשיר.

פורסם
איפה ראית את המחשיר הזה ב 1300?

הוא עולה 2100 חדש.

autos-sound.net/Product.asp?ProID=430

והמכשיר הזה מחודש

בלינק שאתה רשמת מופיע שיש לו שלוש יציאות Rca ולינק של זה שמתחתה נתן מופיע שיש לו 6 יציאות rca.

אתם בטוחים שאתם מדברים על אותו דגם??

פורסם
בלינק שאתה רשמת מופיע שיש לו שלוש יציאות Rca ולינק של זה שמתחתה נתן מופיע שיש לו 6 יציאות rca.

אתם בטוחים שאתם מדברים על אותו דגם??

6 יציאות RCA זה בעצם 3 יציאות למגבר. ה-6 מתייחס למספר רמקולים, השלוש מתייחס למספר זוגות רמקולים - ז"א 2 קדמיים, 2 אחוריים, ואופציה לשני סאבים. ולכן זה היינו אך..

כמו כן מכשיר זה בעל קרוס פנימי 3 WAY ואז בעצם הזוג RCA הקדמי מופנה לטויטרים, הזוג האחורי מופנה למידבאסים והזוג של הסאבים לסאבים.

מכשיר איכותי מאוד ומומלץ מאוד. לדעתי שווה לקנות עם אחריות רשמית ל3 שנים. מה גם שאני רכשתי אותו ב1800 ש"ח ואז זה הפך את זה לממש משתלם.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

+2 על ה785 מכשיר מדהים מוציא סאונד מעולה.

עובד פרקט עם אייפון / אייפוד.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אל תשברו את הראש, מדובר על 3 יציאות למגברים.

אין שום HU בעל 6 יציאות, המקסימום שקיים זה רק 4.

מדובר על 3 יציאות(FRONT,REAR,SUB) והכוונה היא שיש גם L וגם R ואז מקבלים 6 RCA.

אגב, והסיומת 5 היא הפרללית במוצרי קלריון ולא סיומת 6.

למעשה הסיומת 5 היא מיועדת לשוק האמריקאי, וה6 לאירופאי(שממנו אנחנו מקבלים את המכשירים).

מדובר סה"כ עם הפיצ'ר של הRDS שמזהה תחנות רדיו בתדרים אירופאים.

לא בכל הדגמים של קלריון מחייב כיול מחדש של תדרי רדיו בייבוא פרללי.

-----

לגבי המלצה, אז אני הייתי ממליץ לך ללכת על האלפיין 9887.

הקלריון הוא מכשיר טוב, רק הבעיה שבמהלך היום לא רואים כלום במסך, בגלל אור השמש.

ולטעמי הוא פחות נוח לתפעול מהאלפיין.

under construction..

פורסם

כמו שאמר קודמי, 6 יציאות ולא 6 זוגות.

לגבי התצוגה, במכשיר יש אפשרות להחליף צבעים בתצוגה, את הגוונים הבהירים ניתן לראות בצורה ברורה וקריאה גם בשמש חזקה.

RDS אין במכשיר של הקלריון, יש בו מעין RDS פרימיטיבי שבו אתה מקבע תחנה ואף נותן לה שם. לפחות לפי מה שאני ראיתי במכשיר שלי. אני אשמח אם יפתיעו אותי..

פורסם

לך במכשיר אין RDS כי לא מדובר על מכשיר אירופאי אלא מכשיר שמיועד לשוק של אסיה(מלזיה וכו').

ה dxz786usb מיועד לשוק הזה, לעומת זאת הDXZ788 הוא בעל RDS ומשווק לאירופה.

זאת הייתה הכוונה שלי בסיומות של קלריון.

סיומת 5 = ארה"ב וצפון אמריקה.

סיומת 8 = אירופה.

סימות 6 = אסיה והמזרח.

under construction..

• תוכן חדש...