Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

785 מגיע מכוייל שאלתי בכמה חנויות, לפני שאתה קונה תוודא שהוא עבר כיול.

בכל מה שקשר לתצוגה ונוחות האלפיין עדיף , מבחינת פיצ'רים הם זהים פחות אותו יותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה בנתיים חברים.

אם התצוגה כאשר מחליפים צבעים נראית טוב בקלריון - אני אלך עליו למרות שקצת מבאס שאין תמיכה בRDS

שוב,

בנתיים תודה !

Been there, done that....

פורסם

תריץ חיפוש בזאפ יש שם כמה חנויות.

יש לך גם יד שנייה בפחות מ1000 ש"ח בלוח מכירות בפורום

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש ב pompa.co.il

תשאל אם יש להם

יש גם ב פרוטק ברעננה שם קניתי את זה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אקליפס 7200 חדש בארץ יעלה לך בסביבות 3.5K -4K , אני ממש לא רואה מה שווה לשלם כזה סכום שבפחות מחצי מהכסף הזה אתה קונה מכשיר שלא נופל ממנו באיכותו.

פורסם

קלריון כן נופל באיכות בהשווה ל7200,אבל זה לא הצדקה למחיר שלו בארץ

אני הזמנתי אותו מארה"ב,עם משלוח ומיסים יצא 2600 ש"ח.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני מסכים שאיכות הבנייה באקליפס עולה על הקלריון בכל פרטמטר לדוגמא גוף נחושת מול גוף פלסטיק זול , בכלל הקלריון מצועצע.

ועוד כמה פיצ'רים כמו 8V , BT ואקולייזר יותר מפותח, ועל זה אתה משלם את ההפרש הרב שיש במחיר ביניהם.

אבל מבחינת איכות הסיגנל שמוציא המכשיר אין פה יד על העליונה לאף אחד משניהם.

הבחור יכול לחסוך 1000 + ש"ח ולעשות בידוד לדלתות, זה בטח יתן לו שינוי מהותי יותר.

גם מכשיר וגם בידוד , 2 במחיר 1 :)

פורסם

ל786 יש קרוס 3 ערוצים אקטיבי, חוץ מזה הוא 2 סדרות מעל באותו המחיר , לך על ה 7.

פורסם

טוב חברים,

המון תודה !

לא מצאתי 786 (היו סביב ה1900 ש"ח אבל לא במלאי) ובמקרה מצאתי 785 מכויל, חדש ועם אחריות ב1200 ש"ח :)

חסכתם לי !

נחפש על מה לבזבז

פורסם
אני מסכים שאיכות הבנייה באקליפס עולה על הקלריון בכל פרטמטר לדוגמא גוף נחושת מול גוף פלסטיק זול , בכלל הקלריון מצועצע.

ועוד כמה פיצ'רים כמו 8V , BT ואקולייזר יותר מפותח, ועל זה אתה משלם את ההפרש הרב שיש במחיר ביניהם.

אבל מבחינת איכות הסיגנל שמוציא המכשיר אין פה יד על העליונה לאף אחד משניהם.

הבחור יכול לחסוך 1000 + ש"ח ולעשות בידוד לדלתות, זה בטח יתן לו שינוי מהותי יותר.

גם מכשיר וגם בידוד , 2 במחיר 1 :)

זה לא נכון, אתה טועה וסתם מטעה.

לא סתם הקלריון כלכך זול.

עם כל הכבוד לו, האקליפס מתעלה עליו בכל פרמטר, במיוחד באיכות הסיגנאל שיוצאת ממנו.

יש משמעות סופר חשובה לעובדה שהוא עובד על סיגנאל של 8V(בהתנגדות של 50-60 אוהם), ולאור העובדה שהוא מבצע המרת D/A ע"י דלתא סיגמא עם אוברסמפלינג גבוה יותר מאשר הקלריון.

זה ששניהם 24 ביט לא הופך אותם לשווים.

יש שוני בין דגימה של *8 לבין דגימה של *64 או אפילו 128 בחלק מהמכשירים בעלי ממיר דואלי.

סתם לצאת בהצהרות, רק בגלל שאתה לא היית מוכן לשלם את ההפרש?

under construction..

פורסם

למי ששאל מה זה RDS - זו האופציה שאתה רואה את שם התחנה לדוגמא על גבי הצג של הרדיו :)

אם במילים אחרות, מקלט הרדיו תומך בקריאת "כתוביות \ טקסט" שתחנת הרדיו מוסיפה לשידור הקולי...

• תוכן חדש...