Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מסכים שאיכות הבנייה באקליפס עולה על הקלריון בכל פרטמטר לדוגמא גוף נחושת מול גוף פלסטיק זול , בכלל הקלריון מצועצע.

ועוד כמה פיצ'רים כמו 8V , BT ואקולייזר יותר מפותח, ועל זה אתה משלם את ההפרש הרב שיש במחיר ביניהם.

אבל מבחינת איכות הסיגנל שמוציא המכשיר אין פה יד על העליונה לאף אחד משניהם.

הבחור יכול לחסוך 1000 + ש"ח ולעשות בידוד לדלתות, זה בטח יתן לו שינוי מהותי יותר.

גם מכשיר וגם בידוד , 2 במחיר 1 :)

אומנם האקליפס הוא מכשיר בכמה רמות יותר טוב אבל יש לו חיסרון אחד שאין לו יציאות לרמקולים דבר שמחייב עבודה עם מגבר

בכל אופן תתחדש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ניר,איך ה9887 בהשוואה לאקליפס? (תדר דגימה,D/A וכ"ו)

האלפיין הוא מכשיר מעולה, מבחינת איכות הממיר אכן האקליפס נחשב טוב יותר, אבל באופן כללי, ה9887 זה אחד המכשירים הטובים שאלפיין הוציאו מאז ה9835.

אומנם האקליפס הוא מכשיר בכמה רמות יותר טוב אבל יש לו חיסרון אחד שאין לו יציאות לרמקולים דבר שמחייב עבודה עם מגבר

בכל אופן תתחדש

מה פה ייתרון?, מי שקונה מכשיר עם ממיר D/A סופר איכותי, יציאות של 8V פריאוט עם אפשרות לקרוס 3WAY+ טיים אליימנט+אקולייזר+שאסי נחושת, הוא כנראה לא אמור לחבר כזה דבר ללא הגברה נורמלית.:idea:

זה כמו להגיד שלפרארי יש חסרון כי בגלל שהצמיגים שלהם עבים מאוד+ המתלים הקשיחים, ואז נוחות הנסיעה נפגעת ולכן זה חסרון.:roll:

under construction..

פורסם
אקליפס 7200 חדש בארץ יעלה לך בסביבות 3.5K -4K , אני ממש לא רואה מה שווה לשלם כזה סכום שבפחות מחצי מהכסף הזה אתה קונה מכשיר שלא נופל ממנו באיכותו.

אני דיברתי על EBAY. גם בארץ אני מאמין שניתן לארגן בקצת מעבר לתקציב.

לגבי קלריון, הוא מכשיר טוב, ומחיר שלו משקף בדיוק מה שהוא שווה ולא יותר. ברור שארליפס הוא מכשיר יותר יקר, ולא סתם.

אקליפס הוא מכשיר ברמה גבוה, עולה על כל מכשרים בשוק המתחרים בכל פרמטר.

• אם זה בפונקציאונליות (USB, Bluetooth)
  • ב-PREOUT
  • גם ב-THD
  • וגם 6-pattern illumination
  • No power amplification
  • Copper-plated chassis
  • Gold-plated RCA pins
  • Fulldot VF display
  • E-iSERV connectivity
  • פונקציות לכיון (Time alignment , 11-band/7-band PEQ ,Crossover, Circle Surround II Multi Harmonizer )
  • E-LAN data link system

וכו...

אלו פרמטרים ממש חשובים גם ביום-יום ובכלל. זה סה"כ קריטריונים שכולנו רוצים למקסם בחביב הזה

בכל אופן תתחדש

ישראל, אני מאמין שצחקתה כאן.

מאז שעברתה להגברה נפרדת כמה פעמים אתה השתמשתה במגבר פנימי של מכשיר?

מי שקונה מכשיר כזה הוא לא צריך מגבר פנימי, במיוחד הוא רוצה את המכשיר ללא מגבר פנימי. זה לא חיסרון, זה יתרון.

פורסם

אדגר וניר

לא צחקתי ברור שמי שקונה מכשיר ברמה כזו מכוון בדר"כ גבוהה וללא עבודה עם המגבר הפנימי {שזה יתרון בפני עצמו}

אבל קורים מיקרים שחס וחלילה קרה משהו למגבר {ניגנב,היתקלקל,מכרת את הרכב או ההגברה ואתה רוצה להישאר רק עם רדיו}

לא שאני אומר עליו משהו רע דווקא אחד המכשירים הטובים שיש

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...