Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון נחמד לכ"ס ול 1/4 מייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמוד... יצא לי 14 שניות עגול ומכובד. (עם סימון הכ"ס בגלגלים יוצא לי 13.4, אבל כמובן שלגלגלים מגיע פחות)

ינון.

פורסם
נראה לי שצריך לכתוב את מסת הרכב בפאונדים ולא בק"ג נכון?

נכון, 1 קילו=2.2 פאונד בערך.

ינון.

כן, זה נשמע לי באמת מאוד מדוייק כל העסק... :roll:

פורסם
נראה לי שצריך לכתוב את מסת הרכב בפאונדים ולא בק"ג נכון?

נכון, 1 קילו=2.2 פאונד בערך.

ינון.

כן, זה נשמע לי באמת מאוד מדוייק כל העסק... :roll:

בטח שזה סתם... ותלוי בעוד המון דברים... אבל אחוז הסטיה לדעתי לא גדול מהאמת.

ינון.

פורסם

לא מתחשב באוטומטי או ידני.

וגם הדגם מוכנס סתם- אז רכב עם כ"ס נתון והנעה אחורית יקבל ביצועים כמו הנעה קידמית!

:evil::evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לא מתחשב באוטומטי או ידני.

וגם הדגם מוכנס סתם- אז רכב עם כ"ס נתון והנעה אחורית יקבל ביצועים כמו הנעה קידמית!

:evil::evil:

לקחת את זה יותר מדי ברצינות נראה לי.

לא חסרות סיבות מדוע האתר לא רציני. (יחסי העברה בגיר כדוגמה נוספת).

סתם אתר נחמד.

או שזו אולי קונספירציה של ינון :wink:

פורסם

נכון... יצרתי משתמש בראשון לינואר 2003 וכתבתי מאז 256 הודעות בשמו בשביל הכיסוי... :D

אמרתי כבר, כמובן שזה לא רציני, אבל זה טועה בגג חצי שניה יותר או פחות, כי סוג הגיר, סוג ההנעה, מקצועיות הנהג והכרות עם הרכב (בידני) ויחסי ההעברה כולם חשובים, אבל הפרמטר עם המשקל הגבוה ביותר ובפער ענק הוא יחס משקל/הספק, לדעתי לפחות 85% מהתוצאה (האמיתית בשטח) של 400 מטר נקבעת לפי יחס משקל/הספק.

ינון.

פורסם

נכון... יצרתי משתמש בראשון לינואר 2003 וכתבתי מאז 256 הודעות בשמו בשביל הכיסוי... :D

אמרתי כבר, כמובן שזה לא רציני, אבל זה טועה בגג חצי שניה יותר או פחות, כי סוג הגיר, סוג ההנעה, מקצועיות הנהג והכרות עם הרכב (בידני) ויחסי ההעברה כולם חשובים, אבל הפרמטר עם המשקל הגבוה ביותר ובפער ענק הוא יחס משקל/הספק, לדעתי לפחות 85% מהתוצאה (האמיתית בשטח) של 400 מטר נקבעת לפי יחס משקל/הספק.

ינון.

אולי לא בנתון המספרי המדויק אבל בתכלס... צודק. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תראו יש היגיון מסוים בתוצאות.

אבל מדויק בטוח הוא לא.

ההבדל בין ידני לאוטומטי יכול להגיע לשתי שניות.

פורסם

11.60 - גלגל התנופה

12.23 - גלגלים

כמו שרשמו לפני, יש עוד המון גורמים המשפיעים על המדידה...אי אפשר לקבוע על-פי נוסחה אך אפשר לקבל הערכה....ככל הנראה גם מדובר כאן על האצה עם גלגלי סליק ולא רגילים.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...