Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח... אהבתי "רכב אגואיסטים"..

אין לי בעיה להעמיד כל חודש 1500-2000 שקל בשקט אבל זו לא המטרה שלי, אני לא רוצה להיות במרדף אחר טיפולים ותיקונים, רוצה אוטו סבבה, כן בעל פוזה (2 דלתות וסאנרוף - ילדותי או לא, חלום שלי) ושייתן לי שקט

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למישהו יש רעיון יותר טוב??

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

כמו שכבר רבים וטובים ממני בפורום אמרו לפני יונדאי קופה "תפורה" עליך.היא עונה בול על הדרישות שלך ואני לא מצליח לדמיין רכב אחר שיענה על הדרישות שלך כול כך טוב בטווח מחירים הנ"ל.אז כול מה שנאר זה למצוא אחת שמורה ומטופלת רצוי ידנית ולהתחיל להנות:D.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

השאלה האם היונדאי יותר טובה מאיביזה (השאלה לגבי איביזה אם הקופרה או הFR?!) ??? גם מבחינת רכב עצמו וגם מבחינת טיפולים, צריכת דלק..

פורסם

ידידי,

מכל מה שתארת נשמע לי שאתה ממש לא מוכן לוותר על נוחות לטובת ניהוג ספורטיבי וקשיח.

יש סיכוי טוב שקופרה או דומה לה תהיה קשיחה מידי עבורך.

נשמע לי שאתה שאתה רוצה רכב מישפחתי עם מנוע 2.0 ליטר, 3 דלתות וסאנרוף שנראה ספורטיבי - לא רכב ספורטיבי לנהיגה, הקופה תעשה עבודה טובה ,לך על זה מקסימום תחליף- זה אוטו לא חתונה קטולית.

הייתי ממליץ לך מאזדה 3 2.0 ליטר 5 דלתות, אם תתפשר על כמות הדלתות ואם תמצא.

חבל שאתה ניזון מדעות קדומות חסרות שחר על צרפתיות מכיוון ש 307 XS 2.0 או מגאן 2 3 דלתות תתאים לך כמו כפפה ליד, 206 GTI כמו כפפה בהזמנה(וגם היית טועם טעפ ספורטיביות מהוא, לך תדע אולי אפילו תאהב את זה), ו 206 CC כמו כפפה בחלום.

אבל עזוב אותך, לך על קופה (תשאיר את הצרפתיות ל"משוגעים" 8)) לא נראה לי שתתאכזב.

תעשה חיים,

נתן.

• תוכן חדש...