Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BEEKER, כלכך הרבה תמונות לא שמת לב שמדובר על הסלסטרה DA6K?

הDA2K די מקביל לסאן-דאון 1500 .

לפי הבדיקות שערכו לסאן-דאון הוא מוציא מעל 1700 ב1 אוהם. בתדר של 60HZ.ומי בדק את זה? היצרן!!!

בנוסף, הוא גם יציב ב0.5 אוהם.

עדיין לא ערכו כאלו בדיקות למגברי סלסלטרה לכן ניתן להסתמך על הצהרות החברה בלבד, למעט דגמי הDA6K לדוריתיהם(יש שני שנתונים).

אבל למה לשבור את הראש?

יש לאלי(ELI_I) את הסלסטרה הDA2K ברכב, מותקן על P90 קומבו עם ליין דרייבר של TUR-TECH.

ולאלי(ELIKO) יש את הדאן-דאון 1500 מותקן ברכב, על אלפיין DVD +מעבד H900.

בנוסף גם לרוני(RONI_P) וגם לישראל (SROOL) וגם לעופר דותן(מנהל הפורום) יש את הסאן דאון אודיו SAZ-1500 .

למי שמתלבט מוזמן לבוא ולשמוע את כל המגברים בפעולה ואז להחליט.

אגב, בקרוב יוצא הסאן דאון החדש שהוא מקביל להDA2K , הוא יקרא SAZ-2000, יוציא את אותם ההספקים של הסלסטרה רק עם יכולת לעבודה ב0.5 אוהם ולקבל וולטאז' של 18V שזה היחודיות של סדרת הSAZ מול כל השאר. גם סלסטרה עובדת ב 12-16+ וולט ופתאום הDA2K הוא מקביל לSAZ 2000D? קודם הוא היה מתחרה של 1500? מה קרה? מי כבר עובד על 0.5 אום?

תגובה באדום

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה המריבה הזאת לא תוביל לשום מקום!

מישהו אולי ירים כפפה ויעשה השוואה של ערכי הקבלים/סלילים בין המגברים הנ"ל?

המגברים מבחינת מראה זהים אחד לאחד אבל מה יש בקבלים לא רואים בתמונות וכנ"ל מספר ליפופים על הסלילים?

בהצלחה.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

א.זהו שלא היצרן בדק.

ב.מי עובד ב2 אוהם? מי שרוצה לשים שני סאבים עם התנגדות סופית של 1 אוהם במקביל,תחשוב שאפשר לחבר שני האבוקים על אחדד 1500 או 2000 ,או שני ארסנלים על אחד 1000.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

והזרם יבוא מאיפה ?? אם תבחן את העניין לעומק, מרבית המגיבים בת'רד מכוונים למערכותן SQ אז כמה רלוונטי זה להגביר 2 האבוקים, טובים ככל שיהיו, במערכת SQ ?

ועכשיו לשאלה - עם מגברים כמו ה SAZ 1500 והסלסטרה שמפיקים 1500 ומעלה RMS, משיכת הזרם של המגבר לכיוון הסאב/ים לא משפיעה על המגברים האחרים שמכוונים לוופרים/מידים/טוויטרים ? איך הספק שלהם מתמודד עם נפילות המתח ? (הרי מרבית המערכות פה לא פועלות עם 2 מצברים ואלטרנטור 200A ?)

...CASKA for life

פורסם

צודק.

ההתחלה.

עריכה:לחבר שני ארסנלים או אססינים במקביל זה תענוג.

יש פה גם חלק נכבד שירצו להפעיל שני האבוקים ואותם אנשים חושבים ומודעים על מצברים עם פריקה עמוקה ואלטרנטורים מחוזקים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תומר לי מר רוני P, על דיוק ושליטה על הסאב שמעת?

אצלי עם הארסנל עשיתי אתמול שינוי קטן ושיניתי את החיווט בין הסלילים לחיבור טורי

מה שהעלה את ההתנגדות שלו ל8 אום.

ההבדל מאוד שמיע, הבאס הרבה יותר הדוק, מדויק וגם הרבה יותר טונאלי, מה גם שעוצמה לא חסר

לו ויעידו החברה ששמעו אותו היום במפגש (איתמר, מנואל ועוד כמה).

מה עוד שגם ב0.35 אום ה1500D מספק 2245 וואט לעומת 2100 וואט ב1 אום של הסלסטרה (וזאת בהנחה

שמערכת החשמל שלך ברכב תוכל לספק לא את מה שהוא צריך בהתנגדות כזאת).

איפה פה היתרון? אתה רוצה 2 האבוקים? תחווט בקונפיגורציה אחרת שתיתן לך הרבה יותר שליטה

על הסאבים.

עריכה: אני בטוח שהרכב שלך לא נראה כמו צורת הבדיקה של ה1500D:

אלי

DSCN0080.jpg

פורסם

הורדת התנגדות תוביל להורדת DAMPING FACTOR ולעליית אחוזי איוות.

זאת אחד הסיבות שדרייבים ביתיים הם בעלי התנגדות של 32/16/8/4 אום.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
תומר לי מר רוני P, על דיוק ושליטה על הסאב שמעת?

אצלי עם הארסנל עשיתי אתמול שינוי קטן ושיניתי את החיווט בין הסלילים לחיבור טורי

מה שהעלה את ההתנגדות שלו ל8 אום.

ההבדל מאוד שמיע, הבאס הרבה יותר הדוק, מדויק וגם הרבה יותר טונאלי, מה גם שעוצמה לא חסר

לו ויעידו החברה ששמעו אותו היום במפגש (איתמר, מנואל ועוד כמה).

מה עוד שגם ב0.35 אום ה1500D מספק 2245 וואט לעומת 2100 וואט ב1 אום של הסלסטרה (וזאת בהנחה

שמערכת החשמל שלך ברכב תוכל לספק לא את מה שהוא צריך בהתנגדות כזאת).

איפה פה היתרון? אתה רוצה 2 האבוקים? תחווט בקונפיגורציה אחרת שתיתן לך הרבה יותר שליטה

על הסאבים.

אלי

תודה על הכבוד שאתה רוכש לי אני מעדיף את האמת "אדון רוני",אצלי גם ב 4 אוהם וגם 1 אוהם יש שליטה ושומעים נפלא את הסאב .

אתה אומר שב 8 אוהם אתה מקבל יותר באס הדוק ושליטה זה רק מעיד על איכות המגבר שלך,ב 8 אוהם למגבר שלך יותר קל לספק את הסחורה מה שאומר שב 2 אוהם הוא לא מתפקד משהו.

מגבר טוב היה מתפקד ב 8 כמו שהוא ב 2, כנראה אותו הדאמפינג פאקטור יורד לערכים כאלה נמוכים ש :rolleyes:...

להזכירך שאני לא צריך ליין דרייבר של טרו בשביל להזיז עניינים.

פורסם

אם אצלך שומעים כל כך נפלא בכל התנגדות אז הדרישות שלך

לא גבוהות במיוחד.

כשאתה מוריד התנגדות גם הדראמפינג פקטור וגם אחוזי העיוות עולים.

אם לא שמעת על זה תבדוק אותי. שמיע לך או לא? זה תלוי באוזניים שלך

ובדרישות שלך מהמערכת אך הבדלים קיימים.

אין שום קשר בין הליין דריבר למגבר או לסאב אלא לפרהאאוט של הפרוססור.

"ולהזיז עניינים" כלשונך או כהבנתך אני לא צריך, ואם אינך מבין מה תפקידו

אז חבל על הסברי

אלי

פורסם

רבותיי, בשום פעם לא הושווה בין הסלסטרה DA2K לבין הסאן-דאון אודיו מבחינת הספקים.

אפילו לר פעם אחת במהלך כל השרשור הזה על תשעת עמודיו לא צויין שהוא מקביל אליו.

הדבר היחידי שציינתי זה שבקרוב יוצא סאן-דאון SAZ-2000 שהוא יקביל לסלסטרה DA2K.

אז שאתם מגיבים או מצטטים, כדאי שזה יהיה בהתאם למקור שפורסם.

under construction..

פורסם

אתה צודק אין לי דרישות גבוהות מדי פה אני מסכים איתך,אבל אני בחיים לא אגיד על ארסנל שבקושי עובד שהוא נשמע טוב.

עריכה:

אם יצרן מצהיר על מגבר שהוא יציב ב 2 אוהם ועל אחת כמה וכמה ב 1 אוהם, אז אתה לא מצפה לשמוע הבדלים שמיעים בין 2 ל4 ל 8 אוהם.

חוץ מזה ב 8 אוהם המגבר נותן משהו כמו 325וואט, זה לא נראה לי הגיוני לקנות מגבר "שיודע" לספק 2100 וואט בשביל להשתמש בשביעית מהעוצמה.

פורסם

ערב טוב ושבת שלום.

לא נשבר הזין כבר? :evil:

סליחה, באמת. משחקים כאן בקקה. 1748W או 2245W, או 2100W, או 0.35OHM, או 18V

Come on.

דני, נבצר ממני להבין מדוע אתה טוען בלהט ויוצא חוצץ נגד האמירה כי הייצור הקוריאני של סלסטרה מבוצע בZenon. בהנחה ואכן הוא לא מבוצע שם, היכן הוא כן מתבצע? במקום "יותר טוב"? אולי "פחות טוב"? יש חסרונות/יתרונות לZenon על פני אותו מקום?

ברשותך, אשמח שתרחיב לטובת הענין.

פורסם
אתה צודק אין לי דרישות גבוהות מדי פה אני מסכים איתך,אבל אני בחיים לא אגיד על ארסנל שבקושי עובד שהוא נשמע טוב.

עריכה:

אם יצרן מצהיר על מגבר שהוא יציב ב 2 אוהם ועל אחת כמה וכמה ב 1 אוהם, אז אתה לא מצפה לשמוע הבדלים שמיעים בין 2 ל4 ל 8 אוהם.

חוץ מזה ב 8 אוהם המגבר נותן משהו כמו 325וואט, זה לא נראה לי הגיוני לקנות מגבר "שיודע" לספק 2100 וואט בשביל להשתמש בשביעית מהעוצמה.

תגיד אתה בכלל שמעת את המערכת שלי, לפני? אחרי?

אז על סמך מה אתה מגיב?

אלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...