Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי דוא"ל מ- [email protected]

שדיווח לי על נסיונות להשתמש בחשבון שלי. דווח שם שבוצעו נסיונות להכנס לחשבון ממספר ארצות, ואם לא עשיתי זאת אני, במסגרת טיול לחו"ל וכדומה - ככל הנראה מדובר בפריצה.

התבקשתי להכנס ללינק שהיה מצורף ולוודא את פרטי החשבון שלי.

כמו כל אזרח טוב נכנסתי ללינק - אבל שמתי לב שהוא לא לוקח אותי ל EBAY אלא מתבצע ניתוב והאתר אליו אני נכנס, ובדף הכניסה שלו בקשה לשם משתמש וסיסמא בEBAY הוא בעל כתובת מוזרה.

אז לפני שהכנסתי את שמי וסיסמתי, ערכתי את שורת הכתובת ונכנסתי לאתר האם של הדף הנ"ל - וגיליתי שמדובר באתר הממוקם באיים האנטיליים :shock:

סגרתי את הדבר הזה ונכנסתי לאתר EBAY ולחשבון שלי שם, ולא הופיעה שום הודעת מערכת. שלחתי את הדוא"ל המדובר לתמיכה של EBAY וקיבלתי מייד תשובה שמדובר במזימת הונאה חדשה שהם לא מכירים והם מתחילים בטיפול בה.

אז - חברים!

שימו לב טוב טוב בימים הקרובים להודעות מהתמיכה של EBAY ומאין הן באות - ובכלל, תהיו זהירים עם דברים כאלו. תמיד לפני שאתם מכניסים שם וסיסמא לאתר, תעיפו מבט לשורת הכתובת בדפדפן ותוודאו שאתם באתר האמיתי ולא בהעתק ויזואלי שלו שיושב על שרת מפוקפק. :!:

פורסם

חשוב מאוד, בעת שימוש בכל קניה ברשת לדעתי...

אבל איפה זה האיים האנטיליים ? :roll:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כן, דומה מאוד לזה. אבל אצלי הסיפור שסיפרו הרמאים היה שונה (נסיונות חיבור מחו"ל ולא הקפאה של החשבון), והאתר אליו הובלתי היה אחר.

ככל הנראה יש כמה וורסיות לנוכלות הזאת.

EBAY ציינו בפני במפורש שמדובר בנוכל שלא מוכר להם ושהעניין בטיפול. כנראה כל פעם קם חרא חדש ומנסה את זה. והתמיכה של EBAY צריכים לרדוף אותם אחד-אחד. לא מקנא בג'וב הזה.

• תוכן חדש...