Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את הרדיו דיסק הנ"ל,

וגם אני לא מצליח לחבר אליו נגן של Iriver דגם clix

כמובן שעשיתי את כל מה שאמרתם כאן, ועדיין לא עוזר....

לפי מה שכתוב על האריזה של המכשיר, הוא תוכנן במיוחד כך שיעבוד עם IPOD ו IPHONE

יתכן שיש שוני בסוג הקבצים בין איפוד לנגן רגיל, וזה בעצם שורש הבעיה?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אתה מתכוון לקבצי AAC לעומת MP3, ולא, אייפוד ואייפון עובדים גם עם MP3, לכן לא צריכה להיות בעיה בגלל סוג הקובץ

אני לא יודע מה הסיפור עם הIriver, אבל לגבי הDOK, כמו שכבר אמרתי, כל מה שצריך לעשות זה להסיר את הקבצים של הU3, לא למחוק, להסיר.

בתפריט האוטוראן של הכונן יש אופציות, שאחת מהן היא להשתמש בכונן ככונן חכם (שעושה שימוש בU3) או ככונן טיפש (שלא עושה שימוש בU3, ומסיר את הקבצים).

כל מה שצריך לעשות זה לבחור את האופציה השנייה שציינתי, להעביר מוזיקה וליהנות.

בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

א. DOK מכילים מערכת קבצים מסוג FAT ייעודית להם, כשאתה מפרמט אותו - תבחר בFAT32.

ב. DOK מנהלים את הקבצים השמורים עליהם בעזרת קובץ אינדקס - וכאן יש הרבה בעיות.

מה שקורה בחלק מהמקרים עם קובץ האינדקס הזה הוא שכל מערכת הפעלה שהDOK מחובר אליה עלולה ליצור קובץ אינדקס חדש ואז אתה לא תוכל בעצם לראות קבצים שהיו קיימים לפני הקובץ אינדקס הזה למרות שהם קיימים ותופסים נפח על הDOK.

זה קרה לי כבר פעמיים בעבודה עם נגן של SANSA - המנהל שלי נתן לחבר צוות את הנגן שלו שיעתיק לו שירים, יום אחרי, הוא לא היה מסוגל לראות או לשמוע בנגן את השירים הישנים שלו אבל כשהוא היה מכניס את הנגן למחשב הוא היה רואה רק אותם ולא את הקבצים החדשים שהעתיקו לו למשל...

זה היה על מחשב עם מערכת הפעלה XP.

לקחתי את הנגן שלו וחיברתי אותו למערכת הפעלה של שרת W2K ופתאום ראיתי את הקצבים החדשים דווקא.

חיברתי את הנגן למערכת הפעלה לינוקסית FEDORA CORE 4 וראיתי שיש פעמיים קובץ אינדקס ואז הבנתי מה קרה...

הייתי צריך למחוק (לפרמט) את הנגן ולהעתיק הכל מחדש - תיזהרו מאוד עם העברה של אמצעי אחסון שעובדים בUSB אם אתם יודעים שאתם מחברים אותו למערכות הפעלה שונות.

לפותח הת'רד - תנסה לפרמט את הDOK שלך על מחשב אחר, רצוי עם מערכת הפעלה שונה ותראה אם הפעם זה עובד לך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...