Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוגמא הראשונה שהבאתי בשירשור, על חבר שלי שטעם אחרי המון זמן רד בול, וטען שהוא הרבה יותר טעים מ-XL, הוא אחד מאותם האנשים שטענו כל הזמן ש-"XL הרבה יותר טעים מרד בול". אבל כמו שאמרת, כל אחד וטעמו הוא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3 ב11? אתה קונה ביוקר

3 ב9

וזה עוד לפני הנחות מיוחדות

ושוב גם לדעתי הBLU והXL שהם קרים הם קצת יותר טעימים (שהם בטמפרטורת חדר הרד בול לוקח וגם בערבוב עם אלכוהול כי הרדבול פחות דומיננטי), לא הכל מכמתים בכסף, ותאמין או לא, אם זה היה יותר טעים אז הייתי קונה רדבול, שהמחיר שלו לא מאוד רחוק אם אתה קונה אצל ספקים ולא בסופר (למרות שיש שם מבצעים טובים)

זה באמת עניין של טעם, וכל אחד מחליט אחרת בשביל עצמו

בנוגע למוערר, אין איזה מחקר שאני מכיר שבדק את זה.

פסיכולוגי או לא, אם זה עוזר אז זה עוזר ואפילו שזה לא משהו פיזי ולי לפחות יותר קל לשבת וללמוד רצוף בלילה עם כמה פחיות אז זה שווה את זה.

ועזוב דוגמא של חבר שלך, תחליט לבד

פורסם

מאיפה אתה קונה 3 ב-9? לאבא שלי יש סופר, ואפילו הספקים שלו לא מביאים לו 3 ב-9 :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני קונה ארגז XL 24 פחיות ב 62 שקל.

תגיד, זה כולל גם מנוי לטיפול נמרץ?

אה, בעצם, תמשיכו לשתות. פחות אנשים בעולם - יותר חמצן בשבילי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון חם.

נכנסתי היום ל"מגה בעיר" ופגשתי את המוצר XO.

מבצע שיש שם עכשיו - 4 פחיות ב12, ומכיל 330 מ"ל לעומת 250 בפחיות האחרות (רשום עליו גם 32% חינם בגדול).

בבדיקת טעם שערכתי :lol::lol::lol: (רציתי להגיד את זה) מצאתי שהטעם לא רע בכלל. עדין ופחות מתוק מהXL לטעמי, נחמד מאד.

נתוני קפאין וטאורין זהים לשאר המוצרים שנסקרו כאן.

ד"א - למסירה 4 פחיות Xi שנותרו לי במקרר שאני לא מתכוון לגעת בהם! אני בחיפה :wink:. (בטעם חזרת)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

על טעם וריח - גם אני טעמתי לפני שבוע את ה-XO במגה (יש מבצע, אז קונים, לא?!).

אתה קורא לזה "עדין", אני קורא לזה "חסר טעם". אני מעדיף XL.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ד"א - למסירה 4 פחיות Xi שנותרו לי במקרר שאני לא מתכוון לגעת בהם! אני בחיפה :wink:. (בטעם חזרת)

נדבר לקראת פסח.

גפילטעבול

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
עדכון חם.

נכנסתי היום ל"מגה בעיר" ופגשתי את המוצר XO.

מבצע שיש שם עכשיו - 4 פחיות ב12, ומכיל 330 מ"ל לעומת 250 בפחיות האחרות (רשום עליו גם 32% חינם בגדול).

שלא תיפול לבקבוקים של ליטר וחצי

פורסם

XI באמת לא משהו, XL הוא הכי טעים לדעתי מהחיקויים של הרדבול.

חוץ מXL אני אוהב לשתות גם R6 XXX וקוברה.

RED RAIN יש לו טעם מתוק מדי, BLU הוא סביר אבל לא כל כך לטעמי.

• תוכן חדש...