Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני פונה בשאלה לאלו מבינינו אשר שותים משקאות אנרגיה (לא משנה עכשיו עם אלכוהול או בלי).

שתיתי כבר המון סוגים של משאות אנרגיה בארץ ובחו"ל, לכולם פחות או יותר טעם דומה, יש כאלה מתוקים יותר ופחות, וכאלה בטעמים אך בסך הכל כולם פחות או יותר אותו הדבר.

סופ"ש הזה יצא לי לשתות פחית Xi של טמפו, ואני חייב לציין שממש אבל ממש לא נהניתי מהטעם.

למשקה יש טעם לוואי ברור של חזרת, עד כדי כך שכמעט הוצאתי חרוסת ומצות ופתחתי סעודת חג.

בדקתי תוקף לפחית והכל נראה תקין, לא אכלתי שום דבר לפני זה ואפילו אימתתי את זה עם עוד פחית יום מאוחר מכן.

האם עוד מישהו כאן נתקל בזה או שזה פרי דימיוני?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא ממש יודע אם זה חזרת אבל אכן לXI יש טעם לוואי חזק לכן מאז שלקחתי שלוק מחבר לא נגעתי בזה.

ובכלל אני מעדיף את הרד בול המקורי ואם לא אז אפשר להתפשר על XL.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

גם לטעמי הרד בול יקר מדי, והתייקר מאוד עם השנים.

הXL זה גם מה שאני נוהג לשתות בדר"כ, גם יש עליו הרבה מבצעים במארזי השישייה בסופרים.

blue פחות טוב אך עדיין ניתן לשתות אותו.

פשוט דבר נורא כמו הXi ששתיתי לא זכור לי, לא צוחק, ממש טעם של חזרת! (לא שיש לי בעיה עם חזרת, אני אוהב על בשר אבל לא בצורת משקה!)

פורסם

בתור שתיין משקאות אנרגיה כבד בעברי, מכולם הכי מומלץ XL .

לשאר יש טעמי לוואי כאלה ואחרים...

פורסם

איך אתם שותים את החרא הזה...

בגלל שזה משקה אנרגיה או בגלל שאתם אוהבים את הטעם?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

באתי בגלל האנרגיה, נשארתי בגלל הטעם :roll:.

גם לבירה לקח זמן להתרגל :lol:.

העדיפות שלי גם היא XL.

פורסם

לXI יש טעם נורמלי רק כשהוא מעורבב עם וודקה, וגם אז לא מומלץ.

הכי טוב XL ורד בול.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

רציתי לצטט אחד מכם, אבל אני רואה שכולכם באותה מגמה של - "רד בול ו-XL". איך יכול להיות שאתם מזכירים את שתי המשקאות האלו באותו משפט? הרד בול זה האורגינל היחידי - וכך גם הטעם שלו. אני שותה אותו "נקי" (אני לא שותה אלכוהול כלל) מידי פעם, כי הוא פשוט טעים בשבילי. לגמתי מ-XL פעם אחת, ומאז לא נוגע בדבר הזה. מתוק מידי, לא תוסס, לא כלום. שלא נדבר על כל שאר החיקויים.

חבר פעם אמר לי - "תשמע גיא, הרד בול הזה...פששש. שתיתי אותו אחרי מלא זמן שלא טעמתי ממנו, והוא לא רואה את ה-XL ממטר". וזה אחד ששותה XL קבוע.

אבל זה רק אני :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רדבול גם היחיד שעובד ממש ולא סתם מלא בסוכר.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בעניין הזה, אני בספק אם זה עובד בכלל :roll: (ואני לא צוחק). אולי אצלי משהו דפוק בראש או בהרגשה, אבל זה לא מעיר אותי או משהו דומה. או שאני פשוט לא שם לב :shock:

דרך אגב, בכל משקאות האנרגיה יש טאורין. רק לידע כללי מה זה טאורין (משפט אחרון בעיקר :lol:):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9F

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...