Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Earthquake SWS-8 - מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סדרה 3 חדשה, אני רוצה להחליף את הסאבים המקוריים (2) מתחת לכיסאות.

משיטוטים באינטרנט ובפורומים בחו"ל גיליתי שהסאב היחיד שנכנס בדיוק במקום המקורי הוא Earthquake SWS-8.

אין לי שמץ מאיפה אפשר לקנות אותו ואם בכלל בארץ.

אם אתם מכירים מקום שסביר להניח שיש לו את הסאב הזה בדיוק אשמח לכל תגובה, וגם באופן כללי לחוות דעת עליו.

פורסם

חוץ מאיביי לא מצאתי בארץ, אולי גם לא חיפשתי טוב כל כך...

למה אתה רוצה להחליף את המקורי?

אגב, כשתמצא, תגיד לי גם :wink:

מתחדשת*

פורסם

לא מצאתי עליו שום ביקורת משכנעת. בזמנו התענייתי בו, אבל מהר מאוד ירדתי מהרעיון. יש עוד סאבים שטוחים, אני מאמין שהוא לא היחיד שמתאים לשם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר יש המלצות כלשהן לסאבים שטוחים מהנסיון שלך?

קצה חוט לחיפוש?

תודה לכל המגיבים, לגבי היבואן אנסה ביום ראשון ואעדכן. :-)

שבת שלום!

פורסם

אתה יכול לראות רשימה שנתתי כאן. למען האמת אני ממש לא בטוח שיש איזשהו סאב שטוח שבאמת יתן את הסחורה, אני חושש שהטכנולוגיה הזאת עדיין בחיתוליה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את הסאב השטוח של clarion כבר בדקתי - לא יכנס בעומק.

לגבי הP3 השטוח הוא בא מ10" ומעלה - אני צריך 8 :-(

הפיוניר יכול להכנס.. אבל יש לי טראומה לגבי רמקולים של פיוניר - תקן אותי אם אני טועה..

שכחתי לציין שמדובר בעומק של 2.5 אינצ' (63.5 מ"מ)

אני לא מחפש עוצמה מטורפת מהסאבים, ביום שאני ארצה עוצמה אני אנתק את אלה ואשים 15" בבגאז' :-P

יותר מחפש להרגיש את הבאס שכרגע ממש לא מורגש.. מה גם שהרכב ממש שקט ומבודד בצורה טובה ככה שאני מאמין שהעוצמה תספיק, אני רק מקווה שהם יהיו מדויקים מספיק.

תודה על העזרה, אני כנראה אלך על ה SWS למרות שהמחיר שלו גבוה מאוד ביחס לתמורה.

שאלה נוספת - הבנתי ששימוש במנחתים מוריד משמעותית את איכות השמע, האם זה נכון ואם כן מה עושים במצב הזה שלא רוצים להחליף את הHU המקורי?

פורסם

או שימוש בפרוססור, כגון רוקפורד 3SIXTY, אודיוסון ביט1, אלפיין וכו'.

או רכישה של מגברים בעלי כניסת hi-power, שבעצם מאפשרת לך לחבר את יציאות הרמקולים מהרדיודיסק ישירות למגבר.

מתחדשת*

פורסם

בזמנו שאני חיפשתי סאב שטוח, רציתי להזמין את זה. לא שמעתי אף פעם את ה8 אינטצ, אבל סדרת האליינט נחשבת כאחת הטובות בתחום הסאבים השטוחים.

בשיפוצים

פורסם

נכון, האליינט יצא כבר לפני הרבה שנים ואפילו היו לו מספר גלגולים. לאיטסיק היה אחד כזה בזמנו והוא מאוד אהב אותו.

החסרון הוא שמדובר בסאב מאוד יקר.

עוד סאב שהייתי שוקל הוא מורל אילייט 9", צריך לבדוק אם הוא נכנס. אם אני לא טועה מישהו מפרסם זוג כאלה למכירה ביד שנייה (לא אליקו, שלו 10").

איתמר.

פורסם

אולי כי הוא 13.5"? :wink:

• תוכן חדש...