Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מים הם המקוריים שיצרן ממליץ? מה מחירים? יש אותם במקרה באוטו דיפו?

 

עשיתי חיפוש ולא מצאתי במדויק, מצאתי המלצה על פרסטון ובדיון אחר אמרו שזה לא המקורי, אשמח לתשובה

פורסם

נוזל הקירור מקורי של פיג'ו-סיטרואן נקרא technic. הוא מגיע באריזות של 5 ליטר ושל 1 ליטר.המחיר הוא סביב 80 ש"ח ל5 ליטר.

לא ראיתי את הנוזל הזה באוטו-דיפו. אני תמיד קונה מג'אן ברחוב המסגר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה, תל אביב קצת רחוק לי, נוזל ירוק של פרסטון זה גם טוב או שלא עדיף לגעת?

 

כרגע שמתי נוזל ירוק רגיל לחלוטין ב30 ש"ח מאוטו דיפו, (נוזל שלהם עם הלוגו שלהם)

 

מכיוון שעשיתי חיפוש רציני ומקיף הבנתי שאתה דיי מומחה ל205 בהמון בחינות כך שאשאל אותך שאלה,

 

קורה מצב לפעמים שאני נוסע עם הרכב ולאחר הנסיעה בהיסתכלות על המיכל מים אני רואה שהמיכל כמעט ריק, ובסוף היום לפני הנסיעה חזרה הבייתה המיכל פתאום מלא חזרה, מה קורה פה ואיך אפשר לפתור את זה?

כאילו המים פתאום "עולים" חזרה אחרי כמה שעות

פורסם

פרסטון נחשב לנוזל קירור טוב, למרות שאני אישית חושב שאם בתוספת מחיר זעומה אפשר לקבל את הנוזל המקורי של פיג'ו אין סיבה להתפשר.

הנוזל ב30 ש"ח שמוכריםמ באוטו-דיפו לא שווה את הכסף. לדעתי מדובר במי ברז עם קצת תרכיז ירוק. אני ממליץ לך להחליף את הנוזל כמה שיותר מהר, לפני שה205 שלך תרגיש :wink:

 

אין לי מושג למה מפלס נוזל הקירור אצלך יורד עד כדי כך. אם אני זוכר נכון (בכל זאת עברו מעל שנתיים מאז שמכרתי את ה205 שלי) אצלי השינויים במפלס היו די מינוריים ולא הגיעו לכדי התרוקנות מוחלטת של המיכל.

אבל אם הרכב לא מאבד נוזל קירור ואין סימנים של שמן במיכל העיבוי כנראה שאתה יכול לישון בשקט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניקזת אוויר מהמערכת ?

 

צריך לעשות נסיעה אחרי החלפת המים ולהוסיף אם צריך אחרי שמתקרר המנוע . אני משמתש במים ירוקים איכותיים כבר לא זוכר את השם של החברה, מאז לא הוספתי טיפת מים למיכל עיבוי .

HONDA CIVIC LS

  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נוזל הקירור מקורי של פיג'ו-סיטרואן נקרא technic. הוא מגיע באריזות של 5 ליטר ושל 1 ליטר.המחיר הוא סביב 80 ש"ח ל5 ליטר.

לא ראיתי את הנוזל הזה באוטו-דיפו. אני תמיד קונה מג'אן ברחוב המסגר.

 

מה הצבע שלו? אצלי ב-307 צבע הנוזל שקוף - צהוב בהיר

הוחלף ע"י שרודר

פורסם

עד כמה שזכור לי הנוזל המקורי עולה הרבה יותר יקר מ 80 ש"ח לכיוון ה 150 ש"ח ל 5 ליטר, אני אצלי ב 205 משתמש כבר שנה וחצי בפרסטון. ובינתיים טפו טפו הכל בסדר.

פורסם

המחיר הוא כ-80 ש"ח לנוזל קירור.

לפני שבועיים קניתי ל-205 של אחי.

 

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

×
×
  • תוכן חדש...