Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בבוקר קורס נהיגה מתקדמת, בערב ג'ימקאנה, והצרפתיה שלי רמזה לי שאי-אפשר להנות יום שלם בלי לסבול :-P

השימוש בקלאץ' היה אינטנסיבי לאורך כל היום. במקצה האחרון הדוושה נעשתה ממש רכה וקצרה, וההילוכים נכנסים בקושי רק אם לוחצים עד הסוף. ראשון ורוורס נכנסים רק בעמידה (צריך לכבות את הרכב).

כל הדרך הבייתה שילבתי הילוכים רק עם גז ביניים (הקלאץ' בקושי משפיע) - היה מעייף אבל מתרגלים.

בקיצור: הלך הקלאץ'? אולי הכבל השתחרר וצריך לכוון אותו? יש ברכב הזה כבל קלאץ'?

תודה :)

פורסם

עדכון: עשיתי עכשיו את הבדיקה הידועה, לשלב שני להרים הנדברייק ולשחרר מצמד - הרכב נכבה במקום! כלומר הקלאץ' תקין.

נהגתי על קליאו עם קלאץ' גמור והוא היה משמעותית יותר קשה משלי.

זה לא נראה לי הקלאץ'.

פורסם

במערכת מצמד בקליאו יש כבל מצמד .

כיוון המצמד מתבצע באופן אוטומטי על ידי מנגנון שמורכב בדוושת מצמד.

ריפיון של כבל מצמד יכול להיווצר מהתפרקות של בוקסה אוקולון שיושבת מתחת למזלג המצמד ומשמשת כציר למזלג.

פורסם

תודה חבר'ה.

עדכון: כשהרכב קר הילוכים נכנסים, גם ראשון ורוורס. לא חלק אבל נכנסים.

היה אצלי חבר, מתח את הכבל (זה שיושב מתחת לפילטר) וההילוכים נכנסים כמעט חלק לגמרי. אבל עדיין מרגישים התנגדות קטנה מאוד. (לפני זה נכנסו כמו חמאה)

אני אשמח אם עוד מישהו שנתקל בזה יחווה דעה, פשוט לא נראה לי שהלך הקלאץ'. (לא היו שום סימנים מקדימים לפני, הוא היה פיקס!)

פורסם

עדכון: הייתי במוסך מורשה רנו, קבעו (בלי להעלות את הרכב על ליפט, רק פתח מכסה מנוע ועשה סיבוב) שהקלאץ' הלך.

נניח ואכן הלך קלאץ', מדוע כאשר הרכב קר ההילוכים נכנסים ויוצאים חלק, ורק כאשר הוא חם יש בעיה? הבחור במוסך אמר שזה הסימפטומים.

מה דעתכם?

פורסם

יוסי כהן, שענה לך קודם, הנו בעל מוסך פרטי (לא מורשה יבואן) בבאר שבע והוא מומחה במיוחד למכוניות רנו וניסאן,

כך שאולי כדאי לך לנסוע אליו (אתה מאשקלון?) לאיבחון ותיקון הבעייה כראוי ובודאי גם במחיר זול יותר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...