Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עומד לפני קניית רכב לי ולבת זוגתי.

בקרוב אני מסיים את לימודיי באונ' וברגע שאסיים את לימודי ואמצא עבודה, אקבל רכב בליסינג מהחברה (מהנדס תוכנה), כנראה רכב מקבוצה 2 כמו כולם.

באופן כללי אני מעוניין שבסופו של דבר יהיו לנו שני מכוניות בחזקתנו, אחת גדולה, מהקטגוריה של מאזדה 6/מונדאו/407/C5 וכיו"ב ועוד אחת שנייה קומקפטית, בסדר גודל של גלף/אסטרה/308.

במקור הנחתי שאקבל רכב משפחתי קומפקטי יותר או פחות מהעבודה ושאת הרכב הגדול נרכוש בעצמנו, כי אנחנו יכולים להרשות לעצמנו כי בת זוגתי כבר עובדת ועצמאית.

אבל אז ניסיתי קצת לחשוב על כל מיני קונסטלציות אחרות כדי להמנע מהוצאה כספית גדולה על רכב גדול ואחזקה יקרה, וחשבתי אולי ישנה אפשרות לקבל את הרכב הגדול מהעבודה, ולקנות את הקומפקטי בעצמנו.

וכאן אתם תוכלו אולי לעזור לי עם הידע שלכם. האם למישהו מכם כאן שיש לו היכרות/נסיון עם ליסינג תפעולי ממקום עבודה, יודע אם ישנה אופצייה "סטנדרטית" כזו בחברות גדולות שמאפשרת לעובד לשלם יותר על חשבונו ולקבל רכב שווה יותר, או שבד"כ נהוג שהעסקאות בין החברהת המעסיקות לבין חברות הליסינג הן קשיחות ולא מאפשרות דברים כאלו ?

אני ממש לא מבין בכל העניין של הליסינג ובכל המשמעויות של זה מבחינת מס וניכויים וכו' וכו', ורק יודע שמנכים מהשכר בהתאם לקבוצת שווי השימוש של הרכב או משהו כזה.

אשמח אם מישהו כאן יוכל לתרום לי קצת מידע, ולהגיד לי אם קומבינה כזו אפשרית כי נראה לי שיהיה רבה יותר משתלם לקנות בעצמנו קומפקטית ולשלם קצת יותר כל חודש ולקבל את הרכב הגדול, היקר והזללן על חשבון העבודה.

תודה מראש !

• תוכן חדש...