Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Hybrid, אכזבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה טובה התקנתי ברכבי מורל Hybrid, הרמקולים הותקנו בנפח הדלת ללא איטום ועל גבי טבעות עץ,

טוויטרים על הדש וקרוסים בבגאז'.

אחרי כיוון קל חתכתי את הקומפ' על 80 HP והגיין על 3/4 הרי גם ככה המגבר שלי מספק רק 98 RMS.

רשמים ראשונים הראו שהמידבאסים בשירים עם באס כבד , כמו האוסים למינהם מתעבתים והסאונד עצמו נשמע לא נקי.

אבל בשירים כגון pink floyd ודומיהם הסאונד נהיה הרבה יותר נעים,חמים אבל עדיין כל פעם שמגיע באס שהוא קצת מעל

יש עיוות.

לפני המורל היה לי clif design qx5200c ואין שיפור משמעותי בהרבה בינהם לבין הייברד.

כמובן שמעתי הייברד לפני שקניתי והוא נשמע לגמרי אחרת, לפי דעתי זה קשור ברדיו דיסק ועוד דברים נספחים.

הייברד ששמעתי גם עבד בנפח הדלת וללא איטום.

*המערכת בחתימה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

ההייבריד מתמודד בכבוד עם חיתוך של 63HZ וסלופ של 12DB, גם בווליום גבוה.

הייתי מהמר שהדלת שלך מווברצת או שאתה משתמש באקולייזר אכזרי וזה מה שגורם לך לעיוותים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זה המיד שבחתימה?

אני מאמין שלאחר בידוד אקוסטי לדלתות המצב ישתפר.

כמובן יש לבדוק האם יש איזשהו באס בוסט או כיוון אחר של איקולייזר שמנפח את הבאס מעבר ליכולת אמיתית של הרמקול.

מתחדשת*

פורסם

האוקלייזר על פלאט , כל ההגדרות על 0, באס בוסט לא קיים.

המיד בחתימה כבר לא קיים , עודכן.

הכי טוב אני יגיע בעזרת השם למפגש הבא שיתקיים באיזור מרכז

יש משהו בקרוב ;) ?

ואיתמר דרך אגב אני חייב לך התנצלות, מצטער פשוט התעצבנתי קצת מקווה שתסלח לי.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הקומפ' עצמו חתוך על 80 HPF במגבר ברדיו דיסק אין לי אופציה לחתוך.

סאב כרגע אין לי.

פורסם

לא שמעתי אצלך ואני לא יודע מה קורה אצלך, אבל אני מתנגד בתוקף לכותרת שלך.

ההייבריד הוא סט נהדר, סט מצוין ממש. היה לי אותו ומאד מאד נהניתי - אני, וכל מי ששמע אצלי.

היה חתוך אצלי על 63HZ בסלופ של 12DB. אף פעם לא עוות, אף פעם לא רשרש, אף פעם לא אכזב. נכון שהמידבאס שלו הוא לא הוופר המצטיין בעולם ויכולת שחזור התדרים הנמוכים שלו לוקה מעט בחסר, אך זהו אופיו.

בהנחה והרמקולים תקינים, תבדוק את ההתקנה שלך [הרמקול יושב טוב?] ואת הכוונים שלך [גיינים, נק' חיתוך].

פורסם

אל תצפה שאם תזרוק את המגבר על פול גיין כי הוא מספק 98 RMS גם ככה, אתה תקבל תוצאה נכונה מהמידבאסים.

יש דבר כזה שמידבאס בועט יותר מידי...

תחתוך אותם על שישים, סלופ או 12 או 6 בתור התחלה ותעשה כיול מערכת סטנדרטי - מציע לך, לאפס את הHU שלך לגמרי ולהתחיל לכוון על פלאט את הכל - רק משחקי גיינים.

תפתח ווליום בHU ל90 אחוז, גיין במגבר על אפס ותחחיל להעלות כל פעם עד שתשמע עיוות, תוריד קצת את הגיין ותעשה את כל הבדיקה שלך מחדש.

אם זה לא עוזר, אני מציע לך לנסות דווקא מגבר חליפי ולא HU חליפי - אם זה לא משהו בכוונים, זה יכול מאוד להיות שמגבר שונה יתן לך תוצאה אחרת לגמרי.

בהנחה שהרמקולים מתוקנים מאסיבית על גבי הדלתות ושהם לא נוגעים בדיפונים במידה והם מאחוריהם...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צביקה, הסט הזה הוא סט נהדר ושמעתי אותו כמה וכמה פעמים בכמה מכוניות

ותמיד הוא הפתיע אותי לטובה, הכותרת מיוחסת אך ורק לגבי הסט אצלי ואיך שהוא נשמע אצלי.

אדי, הסט לא מוגבר עד הסוף אלא 3/4 כיוונתי בצורה הזאת שמתי את הווליום על 30 שכל ההגדרות

בHu על 0 כולל פלאט העלתי את הגיין והורדתי את נקודת החיתוך מ320 למטה

אבל עדיין נשמע עיוות, אני בטוח שהעיוות איננו בא מהסט עצמו.

הסט מותקן על גבי טבעת עץ שחתכתי שאתם אומרים לחתוך על 12DB אתם מתכוונים לקרוס?

שם לא נגעתי והגומי השחור נמצא באמצע.

פורסם

גומי שחור? אמצע? נשמע כמו קונדום...

אתה בטח מדבר על קרוס של מוראל שלא נחשפתי עליו בכלל ואני לא מכיר כנראה.

לדעתי - זה מתחיל לצמצם לכוון המגבר דווקא, אני זוכר שכשניסיתי הגברה של רוקפורד על האילייט, לא כל כך התרשמתי - אבל זה יכול להיות רק אני...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...