Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט קוסמאטי לרובר 620 SI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם חלונות שחורים זה חוקי וכמה זה עולה

וכמה יעלה צבע שחור מבריק לרכב ואם יש אנגל אייז או קסנון או פנסים שקופים לרובר שלי ומאיפו אני יכול ליקנות ?

ושאלה מאוד חשובה מאיפה אני קונה ריפודי עור בצבע קרם חדשים לרובר וכמה זה עולה?

והם אולטרה זה חוקי ומאיפו משיגים מנורות כאלו

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אלוהים ישמור, מי היתה המורה שלך ללשון?

ולטובת חברי הפורום שלא מבינים טעויות כתיב:

שלום, רציתי לדעת אם חלונות שחורים זה חוקי וכמה זה עולה?

וכמה יעלה צבע שחור מבריק לרכב והאם יש אנגל אייז או קסנון או פנסים שקופים לרובר שלי ומאיפה אני יכול לקנות?

ושאלה מאוד חשובה, מאיפה אני קונה ריפודי עור בצבע קרם חדשים לרובר וכמה זה עולה?

והאם אולטרה זה חוקי ומאיפה משיגים מנורות כאלו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

חלונות כהים זה חוקי אם כך הגיע מהיצרן. חפש במנוע החיפוש של הפורום.

צבע לרכב - תלוי במצב הרכב שלך, עבודות פחחות, והצבע המקורי שלו. יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים לעבודה ברמת תצוגה, ול-300 שקלים אם הרכב שלך במילא שחור, ורק צריך תיקון אחד בפגוש.

ריפודי עור - חפש רפד רכב באזור מגוריך. עלות ריפוד מושבים + דלתות - בין 5000 ל-10000 ש"ח. תלוי בפרמטרים רבים.

אסור להרכיב תאורה נוספת לרכב. השתמש במנוע החיפוש.

כמו כן השתמש במאיית בכתיבת הודעות בפורום אחרת תמחק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...